Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zostaja 2 na dvd, na szczescie u nas dalej na topie zygzak i toy story
Dzieci szybo rosna, widocznie wlasnie teraz przyszedl jej czas na to zeby zczela byc dzielnym przedszkolaczkiem, w kazdym badz razie trzymam za was kciuki

Magda a ja juz widzialam 2 odc 7 i wiem co bedzie tralalalaPP
maz dzwonil wlasnie ma przerwe a ja samiutka siedze(
laski dajcie jakies pomysly na romantyczna kolacje) wlasnie sie zastanawiam co maz lubi najbardziej ale on chyba wszystko lubi hehe i nie ma czegos za czym teskni i co by zjadl buu
a ja nowości lubię.My o wyjsciu nie mamy co marzyc bo nie mamy kogo z dziecmi zostawic:-(Minisia właśnie się zastanawiam co ja bym zrobiła na romantyczną kolacjęi też nie mam pojęcia. Ja to bym chciała, żeby mnie m na sushi zaprosił bom nigdy nie jadłaa ja nowości lubię.
Dziś deszczowo ale humorek jako-taki. Jadę po południu na spotkanie z koleżankami z pracy i już się nie mogę doczekać, trzeba się troszkę zrelaksować.

Minisia ja bym zrobiła spaghetti, lasagne albo cannelloni bo mój K uwielbia kuchnie wloską
Kaka oby pracodawca sie zlitował i założył ogrzewanie
Ula świetnie że lence sie podoba w przedszkolu
Pati współczuje śmierci wujka
Wanilka udanych ploteczek
Witam!!! U nas bez zmian. Wczoraj zaliczylismy zakupy i kupiłam sobie czapke. jak zwykle średnio jestem zadowolona ale to u mnie normalne. Maćkowi za kasę z urodzin sprawilismy dvd przenosne do samochodu bo czesto do rodzicow jezdzimy wiec mu sie przyda. Dziś przyjezdza mój brat wiec pobawi sie troche z chrzesniakiem a ja odpocznę. Czeka nas dzis też wizyta u lekarza bo mackowi wyszly w krwi leukocyty. Wstepnie stwierdziala ze ma jakas infekcje pewnie ale chce go jeszcze zobaczyc. Mam nadzije ze to nic powaznego. Miłego dnia. Niestety u nas deszczowo.