Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Marma super weekend wam sie zapowiada. my kupilismy takie dvd UWAGA~DVD PRZENOŚNE LAZER 7"+USB+TORBA PD852 (1304732693) - Aukcje internetowe Allegro ale na razie jeszcze ciezko mi cokolwiek o nim powiedziec bo mamy je kilka dni. jedyny minus to brak uchwytu żeby zamontowac do zagłówka. model z uchwytem był 60 zł drozszy wiec strwierdziłam ze wole dac 60 zł mniej a zamiast uchwytu sama przyszyje rzepy do torby która była w zestawie.
Malena gratki postępów Twoich maluszków
Wanilka a próbowałaś karmić jak oglada bajke?u nas jak ni chc jesc to mu włączam Mądreg malucha albo stacyjkowo i jakos je. wiem ze to mało pedagogiczne ale z dwojga złego wole żeby jadł.
U nas u lekarza ok. kazala nm tylko kupić takie wyższe kapciuszki za kostkę żeby pięta była sztywno bo krzywo stawia nóżki. może polecicie mi coś? Nocka kiepska. A dziś przyjezdzaja znajomi z dziecmi co mnie bardzo cieszy bo ubolewam nad tym że mały ma mało kontaktu z dziećmi.

Minisia ja równiez życze ci wszystkiego najlepszego :-) Wlasnie o jakies takie mi obuwie chodzi. a te dvd czyta wszystkie płyty, te nagrywane też.

ale przytuliła się, na chwilę byłam z nią a potem pomachała mi rączką i znów wyszłam a ona się fajnie bawiła bo już zostałam na korytarzu i obserwowałam