Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

normalnie zajebiscie ktoś zaczyna rok niech mu łapy się powykręcają

ehhh mam pewne podejrzenia ale za łapki nie złapałam

dobrze ze teraz a nie jak mu się braciszek urodzi

) no i obyśmy mogły w tym roku się spotkać.

:-)

Lilunia termin sie zbliza wielkimi krokami ahhhhWitam!!!
Ech...wstyd mi ale brak mi czasu na cokolwiek ostatnio...Odkąd wrócilismy od Dziadków nie mogę się ogarnąć. K w domu więc korzystam i zajmuje sie tym co Wanilia. Niby prawie wszystko mam po Ma ćku a tu sie okazuje że tyle rzeczy jeszcze brakuje. Wciąż o czymś sobie przypominam. Dziś piorę ciuszki po Maciusiu. Boże jakie to malutkie wszystko. Już zapomnialam że Macio był kiedyś taki mały :-) K jak zobaczył te śpiuoszki to się zaczął zastanawiać czy bedzie Malutką umiał trzymać na rękach :-) Zmykam prasować i jakąś kolację wciągnąć.
Sto Lat dla mezaTo tak tylko przy okazji szukania pomysłu na imię. Ale jakoś coraz bardziej Antek do mnie przemawia. Ale jeszcze wszystko przede mną
Ja tylko właśnie mam tego typu myśli myśląc o swoim teściu i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie że jest tak daleko
Ja się staram jeszcze zapierać rękami i nogam i przed przywiezieniem tych wszystkich rzeczy do domu i praniem, prasowaniem, przeglądaniemAle daje sobie czas do Lutego a później to już nerwowo nie wytrzymam
Na razie podkupuję jakieś drobiazgi które wpadną mi w oko ;-)
Dziś mój mężulo ma urodziny i wpada rodzinka na ciasto. Trzeba będzie coś upichcić z paczki bo jeszcze nie mam za bardzo siły nad siedzeniem nad garnkami. M od rana zabrał się za sprzątanie i powiedział że mam się z łóżka nie ruszać :-)
i BRAWO dla niego za pomoc w domowych obowiazkach 
Mmmmm super i jak sie udalo????MARMA ja tez chciałam córeczke ale teraz TWA TYGRYSY DAJA MI TYLE RADOSCI i kazdy mowi ze z kazdym dniem będzie lepiej. nIE POWINNAS MIEC DEPRESJI JA PRZY antosiu MIAŁAM WIELKA AZ DO TEGO ZE NIE REAGOWAŁAM NA JEGO PŁACZ PRZY maksiu BYŁA CAŁKIEM INACZEJ A TO PEWNIE DLATEGO ZE NIE MIAŁAM PROBLEMÓW Z KARMIENIEM i było jakos inaczej.
NAJPIEKNIEJSZA CHWILA PRZED TOBA ZOBACZY SIE Z MALUSZKIEM DOTKNAC GO I MIEC GO JUZ PO 2 STRONIE BRZUSZKA.
a CO KAPIELI TO ANTOS REAGUJE JAK NAJBARDZIEJ NORMALNIE KAPAŁ SIE ZE MNA Z MEZEM NIGDY SIE PRZED NIM NIE CHOWAŁAM JAK ZOBACZY KOGOS NAGO NP W PRZEBEIRALNI NA BASENIE TO NAWET NIE REAGUJE . ZRESZTA OSTATNIO PASJAMI SIE ROZBIERA Z PIZAMY I MI UCIEKA . TEGO NIE MA PO NAS
OBIADEK UGOTOWANY , MAMA PRZYGOTOWUJE SIE NA WIECZÓR . iDZIEMY DO KINA I NA KOLACJE ZE ZNAJOMYMI A CHŁOPAKI ZOSTAJA Z KUZYNKA BO O NIANI NIE MA MOWY. NIESTETY MAKSIO NIE AKCEPTUJE NIKOGO OBCEGO.
O nie masakra co za ludzieWiecie ci normalnie ludzie nie maja tupetu. Rozebrałam w tyg choinkę i tak codziennie zwlekałam z zaniesieniem jej do piwnicy bo w sumie mieszkam na 4p (ost) więc nikomu nie bedzie przeszkadzać;-) dziś wychodze z domku z zamiarek schowania ozdób i choinki i ZONK dostała nógnormalnie zajebiscie ktoś zaczyna rok niech mu łapy się powykręcają
ehhh mam pewne podejrzenia ale za łapki nie złapałam
a tak to stara bida;-)

sloneczko ladnie swiecilo choc zimno
Widze ze tez FB krolujeWitam się niedzielnie - słonko nieśmiało przebija się przez lekko zachmurzone i zamglone połacie chmur.
A ja leniuszkuję - zupkę z rana wstawiłam i dziś będzie pieczarkowa.
Młody pomagał mi utłuc kotlety schabowe i jak się skończyło to była wielka rozpacz.
Ale za chwilę zajął się czymś innym i po kłopocie.
Aż się rwie do pomocy czy to odkurzanie, sprzątanie czy prace w kuchni.
Myślę, że to po prostu dziecinna chęć poznawania świata i wszystkie bąble tak mają.
Czarna mnie by szlag trafił - jak tak można ech.
Madziu sto lat kochana, zdrówka i pomyślności oraz spełnienia marzeń a w pracy samych sukcesów.
Evelajna fajnie, że i u Was WOŚP gra
19 lat w słusznej sprawie - uważam, że Jurek Owsiak robił, robi i pewnikiem jeszcze nie raz coś ciekawego i pozytywnego wykręci dla dzieciaków.
Szkoda, że nie możemy wyjść na spacer
Ale nie mogę doczekać się wiosny - ciepełko, świergoczące ptaszki, słoneczko.
Ach i to życie budzące się z zimowego snu.
Najbardziej to mi odpowiada maj - słowiki wieczorkiem śpiewające, zapach lilaków.
No to się rozmarzyłam trochę a do wiosny zostało ponad dwa miesiące - leci szybko tak myślę.
Dobra uciekam na FB![]()

haha to niezla katechetka :-)A u nas dziś Kolęda więc czekamy...
Czarna choinkę Ci sprzątneli, nieźle...może to tak katechetka z dołu;-)
100 lat dla kolejnej 18stolatki;-)