Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak tylko przy okazji szukania pomysłu na imię. Ale jakoś coraz bardziej Antek do mnie przemawia. Ale jeszcze wszystko przede mnąAga a ja wolałabym być już na tym etapie co Ty:-)
Marma a to musi/powinno być kompatybilne? Nie wiedziałam
Cześć
wczoraj mnie nie było to dzisiaj lekturkę niezłą miałam.
Ja od wczoraj walczę z porządkami i szykowaniem wyprawki dla maluszka. Ale tego jest! A niby tyyyyle już miałam poprane.
Dziś od rana kolęda, a potem wyjechałam na zakupki, a raczej się z domu wyrwać, bo od tygodnia niemalże siedzimy w domu non stop, bo młody niewyraźny. Dr stwierdził, że nic poważnego, ale że nie jest zupełnie zdrowy to nie prowokuję i siedzimy w domu. Humorek dopisuje, zatem mykam się brać za kolejne prasowanie![]()
Ja tylko właśnie mam tego typu myśli myśląc o swoim teściu i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie że jest tak dalekoA ja sie wkurzylam na maxa...boshe wybacz mi ale mam takie mysli co do ojca mojego meza...bo nawet nie chce juz go tesciem nazywac, nie wiem jak mozna byc takim czlekiem...jego motto to chyba nie ma problemu?? wymysl cos!! aaaaaaaaaaaaaaaaa
Jedyna pociecha jak patrze na domek i zyje nadzieja ze na lato sie stad wyniesiemy...
I naprawde zachodze w glowe jak ten moj maz sie uchowal taki w miare normalny;-) w takim domu...

Ale daje sobie czas do Lutego a później to już nerwowo nie wytrzymam
Na razie podkupuję jakieś drobiazgi które wpadną mi w oko ;-)
;-) Ja się już nie mogę doczekać tego mojego malucha. Mam nadzieję że tym razem nie popadnę znów w depresje tak jak przy Kacprze i będę mogła cieszyć się w pełni z moich dwóch szkrabów. Liczę że okres wiosenno letni mi w tym pomoże. Przynajmniej nie będę siedziała sama z dzieckiem w domu tylko długie, długie spacery :-)

;-) .... no dobra pochwale się dziełem.
to byliśmy w Szczawnicy.

. Wpada do łazienki jak ja się kąpię i bez atrakcji, czasem tylko łapie mnie za cycy, ale to dziadek go tej głupoty nauczył 

. Nie mam innego wytłumaczenia na jego zachowanie. I przyznam jestem już strasznie zmęczona jego chimerami