Marma
Mama Kacperka i Przemka
Witam wieczorową porą. U mnie pogromu c.d. Młody w końcu doszedł do siebie i odbija sobie te dni kiedy leżał z gorączką czyli rozrabia podwójnie. Wymienili się z M bo teraz on leży plackiem z temperaturą. Mnie również to cholerstwo dopadło i dostałam od razu antybiotyk na szczęście jeszcze jako tako funkcjonuję i staram się wszystko ogarnąć bo gorączki nie mam a dzieckiem zająć się trzeba. Tak sobie myślę że ten wirus co Julka przywiozła to była jakaś zemsta ex na nas.
;-)
Swoją drogą jak można wysłać dziecko wiedząc że jest chore a u nas jedno małe i ja w ciąży... 
agamir, wanila, ppatqa ja siedząc w domu nigdy nie zdążę zrobić tego co mam do zrobienia i zawsze na wszystko brakuje mi czasu a jak tylko mam jakieś inne rzeczy na głowie wyjścia, praca itp to zawsze zrobię wszystko i jeszcze mam sporo wolnego czasu...
;-)
Swoją drogą jak można wysłać dziecko wiedząc że jest chore a u nas jedno małe i ja w ciąży... 
agamir, wanila, ppatqa ja siedząc w domu nigdy nie zdążę zrobić tego co mam do zrobienia i zawsze na wszystko brakuje mi czasu a jak tylko mam jakieś inne rzeczy na głowie wyjścia, praca itp to zawsze zrobię wszystko i jeszcze mam sporo wolnego czasu...
ha ha ubaw przy tym miał super.