Magdasf1
Kura domowa;)
Dzien dobry babeczki:-)I tak na mily poczatek życzonka wszystkiego naj od Stasia dla wszystkich malych i duzych kobietek;-)
U mnie pomieszanie z poplataniem, sil juz nie mam ale ciagne dalej
Nie wiem juz co komu mialam odpisac nawet, zakrecona jestem.
Dzisiaj mamy logopede i alergologia Stasia, jego wysypka jest poprostu masakryczna na pleckach ma juz skorupe z chrostow...zobaczymy co nam dzis powiedza, narazie bierze zyrtek i calcium ale raczej mu to nie pomaga,swinia poszla daleko, a wysypka zamiast choc troszke znikac jest wieksza. rece opadaja.
W sobote robimy urodzinki dla Zosiaka dla rodziny a w niedziele dla kolezanek i moj wolny weekend nie bedzie taki wolny...no nic uciekam bo kupa roboty mnie czeka
MIlego dnia babeczki

U mnie pomieszanie z poplataniem, sil juz nie mam ale ciagne dalej

Nie wiem juz co komu mialam odpisac nawet, zakrecona jestem.
Dzisiaj mamy logopede i alergologia Stasia, jego wysypka jest poprostu masakryczna na pleckach ma juz skorupe z chrostow...zobaczymy co nam dzis powiedza, narazie bierze zyrtek i calcium ale raczej mu to nie pomaga,swinia poszla daleko, a wysypka zamiast choc troszke znikac jest wieksza. rece opadaja.
W sobote robimy urodzinki dla Zosiaka dla rodziny a w niedziele dla kolezanek i moj wolny weekend nie bedzie taki wolny...no nic uciekam bo kupa roboty mnie czeka
MIlego dnia babeczki

mam nadzieje, że gdzies sie dostanie
nie wiem czy dobrze wybrałam, ale zobaczymy. jako pierwsze wskazałam to przedszkole