reklama

Październik 2008

Dzien dobry babeczki:-)I tak na mily poczatek życzonka wszystkiego naj od Stasia dla wszystkich malych i duzych kobietek;-):tak:
U mnie pomieszanie z poplataniem, sil juz nie mam ale ciagne dalej:-D:-D
Nie wiem juz co komu mialam odpisac nawet, zakrecona jestem.
Dzisiaj mamy logopede i alergologia Stasia, jego wysypka jest poprostu masakryczna na pleckach ma juz skorupe z chrostow...zobaczymy co nam dzis powiedza, narazie bierze zyrtek i calcium ale raczej mu to nie pomaga,swinia poszla daleko, a wysypka zamiast choc troszke znikac jest wieksza. rece opadaja.
W sobote robimy urodzinki dla Zosiaka dla rodziny a w niedziele dla kolezanek i moj wolny weekend nie bedzie taki wolny...no nic uciekam bo kupa roboty mnie czeka
MIlego dnia babeczki

reklama
Dla tych małych i ciut większych
Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy.
Samuel

U nas bez zmian. Buziaki panienki

czarna dziekuje bardzo!!
a co z m?? zdradz nam

marma no to pieknie ze z maluszkiem wszystko ok !! oj kochana na te skurcze to ty dlugo nie polezysz :) ale to nic bo dzieciaczek jest w wysmienitej formie :)

a ja po szkole dumna z mojej malutkiej coreczki bo jak nie nosi pieluch juz dlugo tak do szkoly zakladalam gdyz obcy ludzie mnie nie widzi , jezyk inny ale dzis zrobilam test i wzielam ciuszki na przebranie a pieluchy nie zalozylam powiedzialam nauczycielowi jak mowi kiedy chce do toalety , pokazalam jej toalete i moja dzielna dziewczynka dogadala sie haha nie zmoczyla sie i dzielnie poszla z pania do toalety!!

No jaką zdolną masz córe!!!! Brawo!!!

Martyna a To nie była co miesięczna kontrola??? i dobrze ze już lepiej:tak::tak:

Pati zdrówka!!!

Magdasf biedny Stasiulek a może to nie świnka???

Lilunia nie zapeszaj nie zapeszaj:-p:-p:-p:-p ale super sie czyta takie optymistyczne wieści.

Marma to już kawal dzidziolka jest moja Laura miała miej jak się urodziła a wykluła się raptem 2 dni przed terminem:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny SUPER MIŁEGO I UDANEGO DNIA KOBIET
MY WSZYSCY CHORZY NA ZAPELENIE KRTANI JA PLUS GRYPA. WYGLADAM JAK WIDMO . mAKSIO NON STOP PŁACZE.
LILUNIA TO SUPER ZE MALY TAK REguje na siostre

magdas a moze uczulenie na glutem. Maksio tez nam wygladał jak tarka i okazała sie ze jest bezglutenowy bezmleczny bez białkowy bez marchewkowy bez bananowy bez jabłeczny. Juz nie wiem co mu dawac. przeszlismy całkowicie na diete bezglutenowa i jest cit lepiej. jak mam mu cos dac to tak sie boje ze szok. Bo zaraz cay wysypany a do tego ma tak kwasne kupy ze zaraz odparzenie do krwi

Kochane dzis nasze swieto wiec wszystkiego naj naj!!!!!

u nas slonecznie ale -2 wrrr zero spacerku bo mloda ma katar wiec siedzimy w domku, moze wieczorkiem jakies zakupy albo jutro bo w sobote mamy imprezke ur.Wiki oprocz tego jedziemy do primarku i Ikei uwielbiam takie dni kiedy cos sie dzieje a jak juz wchodza w to zakupy to juz wogole mogla by juz byc sobota :-)

milego dnia babeczki

Wczoraj P wrocil pozniej z pracy i połozna do mnie zadzwoniła ze lekarz musiał wyjsc wczesniej, wiec duzo w tym mojej winy nie było. No ale ide dzisiaj na 14 do niego prywatnie. A kontrolna powinnam miec w nastepny poniedzialek, no ale przez te stawiania sie przyspieszyłam o tydzien. Dzisiaj sie dowiem co i jak :-)

No i dla wszystkich kobiet i małych kobietek Wszystkiego Najlepszego :-)
Musze sie pochwalic ze nawet w niedziele w szkole dostałysmy kwiaty od chlopaków z grupy :-) Ciekawe czy moj P dzisiaj pamieta o tym dniu... heh

Hej laski. Ja po wizycie. Ogolnie wszystko wyglada ok, szyjka trzyma, mała ułozona głowka w dół, wazy jakies 2.100. Jesli twardnienia brzucha sie powtórzą, szczegolnie w nocy to mam natychmiast kupic fenoterol + isoptin i jesli zaczne brac to musze do konca 37 tygodnia. Recepte w razie czego mam, ale mam nadzieje ze nie bede musiała jej wykupowac... No nic zobaczymy... No i za duzo tyje, najprawdopodobniej przez tą niedoczynnosc tarczycy, ale z waga juz ogolnie masakra... No i powiedział ze jesli te twardnienia wystepuja przy lezeniu i odpoczynku to moga byc niebezpieczne, wiec jesli sie powtorza to od razu te leki. No ale najwazniejsze ze szyjka trzyma i ogolnie wyglada ok :-) A w poniedziałek ide znowu, ale juz do przychodni, bo musimy zrobic w koncu cytologie i posiew GPS, no i rutynowe badania krwi i moczu, bo teraz nie robiłam.

Ja od P dostałam kwiatka (doniczkowego) i ciasto, ktore skonsumowalysmy z mamą :-)

Martynka - no to dobre wiadomości :-) tylko kochana dbaj o siebie i trzymaj w dwupaku jeszcze trochę
Marma - juz blizej niz dalej, trzym się :tak:
Minisia - wszystkiego naj naj naj dla Wiki :-) no i gratulacje dla Weronisi
Agamir - zdrówka dla całej rodzinki!!! gdzie zapisujesz Antosia do przedszkola?
Magda - może to faktycznie gluten, jak pisze Agamir?

A ja własnie zapisałam młodego do 8 czy 9 przedszkoli :zawstydzona/y: mam nadzieje, że gdzies sie dostanie :confused: nie wiem czy dobrze wybrałam, ale zobaczymy. jako pierwsze wskazałam to przedszkole Strona Główna Przedszkola - Przedszkole 196 nie jest to najbliżesze mnie, ale podoba mi sie ich program, głównie edukacja matematyczna, z której ja mam tyły, no i mam po drodze do pracy, a jak ciepło bedzie, to 15-20 min piechota od domu mam, zależy jak szybko młody bedzie szedł ;-)

reklama
martynka ja tez czasem mam straszne napady głodu, ciężko się ograniczać ;-), ja jakos nie umiem, sczeególnie na słodycze i czekolade
daga trzymaj się

a ja dalej pociagająca ;-), już mam dość, bo mam zawalone zatoki; a tak pozatym kopiuj wklej; dzisiaj ma byc niby 11 stopni- zobaczymy. nasz zapisany do tego co i ja i M chodziliśmy, pod blokiem tesciów, do każdego mamy daleko i nie po drodze do jobu ;-) Przedszkole Miejskie nr 1 w Kożuchowie, Przedszkole Kożuchów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry