Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jednym słowem masakra! Współczuję Ci:-(

, i to głównie na słodycze, waga niestety nie spada mimo karmienia, albo jeszcze przybiera 
, a ja nie mogę się powstrzymać od słodkości
mam nadzieję, że minie, bo nie daj boże teraz jakiej choroby!
tego mi było trzeba i wszystkim polecam, wyjechać z domu na 5 dni
Zdrówka dla Was terz dopiero zaczną się choroby przy zmianie temperaturyCzesc dziewczyny SUPER MIŁEGO I UDANEGO DNIA KOBIET
MY WSZYSCY CHORZY NA ZAPELENIE KRTANI JA PLUS GRYPA. WYGLADAM JAK WIDMO . mAKSIO NON STOP PŁACZE.
LILUNIA TO SUPER ZE MALY TAK REguje na siostre

współczuje i jemu i Tobieobyś nie musiała brać tych leków i odpoczywaj ile wlezie!!!Hej laski. Ja po wizycie. Ogolnie wszystko wyglada ok, szyjka trzyma, mała ułozona głowka w dół, wazy jakies 2.100. Jesli twardnienia brzucha sie powtórzą, szczegolnie w nocy to mam natychmiast kupic fenoterol + isoptin i jesli zaczne brac to musze do konca 37 tygodnia. Recepte w razie czego mam, ale mam nadzieje ze nie bede musiała jej wykupowac... No nic zobaczymy... No i za duzo tyje, najprawdopodobniej przez tą niedoczynnosc tarczycy, ale z waga juz ogolnie masakra... No i powiedział ze jesli te twardnienia wystepuja przy lezeniu i odpoczynku to moga byc niebezpieczne, wiec jesli sie powtorza to od razu te leki. No ale najwazniejsze ze szyjka trzyma i ogolnie wyglada ok :-) A w poniedziałek ide znowu, ale juz do przychodni, bo musimy zrobic w koncu cytologie i posiew GPS, no i rutynowe badania krwi i moczu, bo teraz nie robiłam.
Ja od P dostałam kwiatka (doniczkowego) i ciasto, ktore skonsumowalysmy z mamą :-)
A jakie kropelki brał i co ma teraz???Bylismy dziś u okulisty i dostaliśmy kolejne krople do oka Stasia. Niestety tamte nie dawały wymiernych rezultatów.
Szymonek przez 2 dni miał podwyższoną temp. i nie wiem co mu jest, niby nic nie boli, kataru nie mamam nadzieję, że minie, bo nie daj boże teraz jakiej choroby!
Poza tym fajna pogoda i może w niedzielę na mamy imieniny zjedziemy się z dziećmi do moich rodziców na obiad :-)ja z dzieciakami i mój brat z Mary. Pierwszy prawdziwie rodzinno-dzieciowy zlot:-):-)

Jesteś nie możliwa ale chyba postąpiłabym tak samo. Dobre samopoczucie psychiczne jest równie ważne co fizyczne!!!! Trzymaj się dzielnie już blizej niz dalej!!!Dzięki dziewczyny !
Ja dziś zwiałam na chwilę ze szpitala i wyszłam na słońce. Przecudna pogoda,nabrałam troszkę świeżego powietrze w płuca i od razu mi się lepiej zrobiło. To już naprawdę wiosna ! A miija wielka ucieczka ograniczyła się tylko do parkingu przed szpitalem![]()