Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. No nic najwyżej przed wejściem do domu będę dziewczęciu konfiskowała telefon i oddawała przy wyjściu. Asiu u nas ubiera sie zwyczajnie. A nie mieliscie zadnego zebrania???? bo u nas dziwny zwyczaj zebrania sa na koniec sierpniadziewczyny jak sie dziecko ubiera 1 wrzesnia do przedszkola??? bo ja juz zglupiałam. jedna kolezanka mowi ze u niej w przedszkolu strój typu koszula a u drugiej dresy :-)
ty bo ja cie w d... kopne!!!!! ja tam jestem tego zdania co WiolaNo a ja powoli zabieram się za organizację chrzcin. Butki już małemu kupiłam i sobie sukienkęW końcu będzie podwójna impreza...Eh jak sobie poślę, że zmienia mi się cyferka z przodu to jakoś tak mnie chandra bierze, że wszystko co najlepsze już za mną...

pieknie brawoU nas kolejny mały sukces. Hania nauczyła się jeździć na rowerze, do tej pory nie sięgała do pedałów. Jeszcze nie ma tyle siły w nogach wiec dużo nie ujedzie ale od czego jest mama zeby trochę popchnąc?;-)
i jak po USG?????trina zdrówka
majeczko gratulacje
wanila mój też tatysynek, a teraz ma faze na kombajny i traktory
A u nas wycieczka się udała, w sobote park krasnala, wczoraj grzyby, a jutro z małym jedziemy na usg bioderek.
o matko strach z taka zostawic dzieci jakbym o swojej Niki czytałaHeloł
dzień za dniem ucieka a ja nadal nie mam niani. Co prawda jest awaryjnie młoda o której mówiłam, ale po pierwszym dniu nie ukrywam nie przypadła mi za bardzo do gustu. Największy mankament to taki, że na moment nie rozstawała się z komórką, ciągle drukowała smsy i odczytywała kolejne mimo, że ja w tym czasie mówiłam co i jak ma np robić przy Stasiu. No nic najwyżej przed wejściem do domu będę dziewczęciu konfiskowała telefon i oddawała przy wyjściu.
Czarna jak tam pakowanie??

na razie ostatnie zakupy na allegro i w końcu muszę się wziąść za liste rzeczy
więc mały wyssa oba cyce i jeszcze chce... wtedy albo woda, którą chętnie pije, albo troszkę modyfikowanego.... żarłok z niego jest straszny... a cyce rosną i rosną i rosną i rosną .....
Wiedzialam ze wszystkie twoje smutki odejda wraz z zobaczeniem malego
Ob tak dalej!!!!

no za wyjatkiem tego ze jestem juz po 30 a nie przed 30

;-) Naprawde szacun dla dziewczyn tam pracujacych niwyobrazam sobie pracowac tam na caly etat...(chociaz sierpirn wyjdzie mi godzinowo jak caly etat)
znaczy chce ale tylko ze mną 
przez kilka lat. Była wczoraj u nas ponad godzinę i zaskarbiła sobie sympatię chłopców. Jesteśmy umówione od września i mam nadzieję, że nic się w tym względzie nie zmieni.

.