Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaka zaraz będziesz na porodówkę biegać, tak ten czas leci![]()
Kaka zazdroszczę Ci...

, karmisz malutka piersią???? Jak Rafcio zareagował na brata?

, jak je to pokazuje ciiii - pić, am - mniamm, ciiiii i tak w kółko 

, a Szymon zamęcza gadką, szczególnie jak gdzieś jedziemy, normalnie buzia mu się nie zamyka. Sama radość, szczególnie jak biorą się obaj za ręce i biegną razem przez podwórko. MOje kochane szkraby!!Kaka ja tam w ciąży nie jestem a też nie pijąca więc jest nas dwie;-)
Natusia oby wszystko poszło gładko z zabiegiem
Czarna piękny dowód miłości;-) to ja może oprócz imion moich dzieci jeszcze potem jeden zrobię![]()
PS mam do Ciebie pytanie, czy Nikola była kiedyś na koloniach albo dziecko kogoś ze znajomych, czy warto dziecko wysłać? bo ja tak sobie wyszukuję w zakopanem są świetne z opisów i chciałabym na przyszłe wakacje Karolinę wysłać...
Evelajna powodzenia!!!
U nas nic ciekawego, leje, Karolina u koleżanek, Lena też u swoich koleżanek, M pracuje a ja czekam na następny mecz, mam nadzieję, że będzie więcej bramek.
Dalej czekam na list ze szpitala ale pewnie sobie jeszcze trochę poczekam.....
A gdzie znów Dorota zniknęła?????
Tak trochę forum odżyło dzięki niej i znów jej nie ma![]()

Ma ktoś kontakt, to moze podpyta co się dzieje?witam niestety nieuda mi sie troche poczytać, ale postaram się, Asia gratki wielkieU nas zapital i nie wiem w co ręce włożyć, w sobote robie roczek i jeszcze nieiwdomo czy w domu czy w ogródku, zobaczymy. Damian biega, wspina się na meble, dziś nawet wlazł na stół, więc jak nie śpi nic zbytnio nie moge zrobić, nocki chwilowo zarwane bo ma katar i się męczy w nocy, a przy okazji nas. Kamil chodzi do przedszkola do 11.30 a potem mam przedszkole w domu, chwilowo ma wywalone mocno migdałki podniebienne, ale ani go gardło nie oloi, ani nie był chory ma jedynie katar, dostał homeopatie na ich obkurczenie. W przedszkolu już mieliśmy festyn na dzień dziecka taki ogólny i drugie spotkanie grupowe, dzień matki i ojca i dziecka, rodzice dla dzieci robili przedstawienie M był królewiczem- ubaw po pachy.Koło domu i w domu cągle cos, długi wekend zleciał, cd ogródek, płoty, remont stajni nas czeka i tak w kółko. no i se pospał

Przepraszam za bledy cos mi klawiatura durnieje
Heloł
aleeeee mam zaległości!!!!
Marma ja myslałam jak Kaka , że zaciążyłaś
Magdasf co tam sie dzieje u ciebie???:-(
Agamir, ahhh te Twoje słodziaki!!!!:-):-):-):-)
Kaka normalnie czuję, że u Ciebie jednak facet będzie!!!
BLONDI GRATULACJE!!!!!! jak myślę o Tobie od razu mnie cycki boląąą, karmisz malutka piersią???? Jak Rafcio zareagował na brata?
Evelajna powodzenia!!! z doświaczenia im wiecej uczysz, tym mniej wiesz - to jednak dobry znak
Czarnaaaa, na Chylińską sie robisz???? no prosze cie!!! Gratuluje odwagi!
Minisia, obyście się szybko uporali z przeprowadzką, brrrrr..nie zazdroszczęęęęę
A u nas jak zwykle, zapitol, wic nie pisze bo i o czym, znów usypiam w papirach. Za to moje tygrysy są niemożłiwe, Stasio zaczyna powtarzać wyrazy, po swojemu. Ciągnie za rękę na dwór, ja ptam gdzie chcesz iść a on - baaaaa - na dwór, jak je to pokazuje ciiii - pić, am - mniamm, ciiiii i tak w kółko
, a Szymon zamęcza gadką, szczególnie jak gdzieś jedziemy, normalnie buzia mu się nie zamyka. Sama radość, szczególnie jak biorą się obaj za ręce i biegną razem przez podwórko. MOje kochane szkraby!!
no chyba że odrosnie coś do produ;-)

a pora dobra na taki zabieg i leczenie lodami

bo w tym roku zero planów wakacyjnych może coś samo się narodzi zobaczymy