reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

alan spi chwilowo wiec zagladam na chwile.
Troche poczytalam tak pobieznie.

Widze ze przeprowadzki sa MINISIA i MARTYNKA
MINISIA fajnie ze robota idzie do przodu,pomysl jak juz sie fajnie bedzie mieszkalo jakwsio zrobione bedzie:tak:.Zazdroszcze ci ze po takim czasie milosc miedzy toba a m kwitnie,super:tak:.
MARTYNKA kciuki zacisniete.

BLONDI serdeczne gratulacje .Widze ze Alanek ma juz ponad3 tygodnie;-);-).Alanki to fajne chlopaki;-).
CZARNA wspolczuje przezyc z Nikola aledobrze ze to tylko tak sie skonczylo.
KAKA widze ze 2 dziewczynka sie szykuje,super.

Dziewczyny nie radze sobiejuz z Oliwka,jest taka nieznosna inie posluchana.Nic do nie nie dociera,grozby i prosby tez nie.Nawet klapsy ja by chyba trzebabylo laci czasem szczerze to juz nie daje rady iOliwce sie obrywaa pozniej mam wyrzuty sumienia ale ona i z tego sobie nic nierobi.Ali podpatruje i robi sie podobny do niej:-(.Oszalec mozna.Do tego dochodza jej tiki nad ktorymi juz tez nie dajemy sobie rady,tikuje caly czas,dzieci sie zaczely juz z niej smiac z czego ona narazie nie zdaje sobie jeszcze sprawy i dorosli dziwnnie zaczeli patrzec.Te tiki to mnie bardzo przeszkadzaja a ona czuje sie z nimi dobrze.Wogole jestem jakas podlamana chyba @ sie zbliza:sorry:

reklama
Czesc kobitki

DOROTKA - WITAJ - CO DO NIEZNOSCI TO CHYBA TAKI OKRES - ANTEKZA SWOJE ZACHOWANIE CZASEM PRZESIADUJE NA KRZESEŁKU PO 20 MIN. ALE NIE ODPUSZCZAMY ZA NIC - WIE JAKIE SA ZASADY W DOMU I ZA KAZDE ZŁAMANE ZASAD JEST KARA - KRZESEŁKO. JA MAM INNY PROBLEM - ANTOS PODŁAPAŁ W PRZEDSZKOLU TAKIE SŁOWA ZE CZASEM BYM MU WLAŁA ALE TŁUMACZE ZE TO SA BRZYDKIE SLOWA

U NAS ZNOWU CHOROBSKA I TO NA CAŁEGO - WSZYSCY MAMY ATOPOWE BAKTERYJNE ZAKAZENIE - WSZYSCY NA ANTYBIOTYKACH - A MIELI W SOBOE WYJECHAC. MAM JUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DOSSSSSSSSSSSSSCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

KAKA- DO DO WYMUSZANIA PŁACZEM TEZ MIELISMY TEN PROBLEM ZA PŁACZ BEZ POWODU JEST KRZESEŁKO MINEŁO JAK RĘKĄ ODJĄŁ

CZARNA - WSPOŁCZUJE. A GDZIE ZDJECIA MIESZKANIA PO LIFTINGI?????????????????????????

AGAMIR wspolczuje i duzo zdrowka dla was

Witam piatkowo.Ja mam wsio posprzatane.alan spi,oliwka lepi samakluski :tak:nie ma to jak darmowa sila robocza:-D.Alan wstaniee zjemy kluchy i na plac zabaw pojdziemy.Mam tu niedaleko taki fajny zaciemniony plac zabaw,w samopoludnie mozna tam is bo wtaki upal jak dzis to jest tam tak fajnie milo i przyjemnie w cieniu:tak:.Milego dnia

Dorka witaj znów, u nas też krzesełko karne stoi w kącie w pogotowiu ale rzadko jest używane bo Lenka to skarb :tak:
Agamir ojej... zdrówka
Czarna oj to przezyłaś trochę z córą ale najważniejsze, że to nic bardzo poważnego
Kaka to jak masz 1 kg na plusie to po Tobie jeszcze nic nie widać:szok:

Ja ostatnio znów trochę niedomagałam, bo najpierw mi dysk wyskoczył i tydzień wyjęty z życiorysu a do tego jeszcze zapalenie pęcherza i antybiotyk,ale teraz już na szczęście ok.

W poniedziałek mam wizytę u chirurga w związku z kamieniami na woreczku i pewnie się dowiem kiedy mniej więcej będzie zabieg.

Chcialabym jak najszybciej żeby już bylo po.

Teściowa obiecała, że jak tylko będę mieć termin to ona przyjedzie i będzie tak długo jak trzeba:tak:

A tak po za tym to nic nowego, dopiero tydzień wakacji minął a Karolina stwierdziła że jej się nudzi:baffled: a gdzie jeszcze 2 miesiące??

hej laski :)

czarna dam foty dam ale jeszcze troszke bo mase roboty wciaz przed nami a tylko weekendy na to mamy..dzis dzien wyciety z zyciorysa bo mati mial imprezke urodzinowa wiec nic nie zrobilismy ale jutro konczymy pokoik dla niego..jak Niki??
karola daj foty brzusia :)
martynka trzymam kciuki za was
agamir zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka
ulka wakacje ?? chyba w pl szkole co?
dorotka no hej ..nasz tez odkad do szkoly poszla tupie nogami i wszystko musi ona zrobic i wszystko dla nie ehh brak slow normalnie! bo jak cos nie tak placz taki ze uszy pekaja ...

a my mamy nowego lokatora :) znow kotka ale tym razem inna rasa obiecalam dzieciom ze na nowym domku kupie im kotka bo na tamtym nie mielismy warunkow i dopoki byl mlody sprzedalismy ..szkoda nam bylo ale taka decyzje wtedy podjelismy..ten juz zostanie..jest przecudowny ale za to diabel wcielony..lata jak szalona po domu a jak na chwile znikniemy z oczu miauczy tak glosno ze dzis chyba nas czeka noc we troje :)) a to nasz kotek..pochwale sie autkiem :)) i mateuszka torcik :)
521931_450935274926001_389844138_n.jpg135265108.jpg135265398.jpg252787_450962071589988_571464929_a.jpg
no i zdjecie domku jeszcze z naszym starym autkiem :)IMG_20120620_061100.jpg

Ostatnia edycja:
Hej. Dzisiaj dostałam na stacji umowę na 3 miesięczny okres próbny, jednak cały etat. Siedzę właśnie na swojej pierwszej nocce, a wczoraj byłam jeszcze w tesco i dzisiaj na 16 tez idę, chyba na rzesach Do 8 tutaj nie wiem jak wysiedze, bo oczy mi się juz zamykają, ale damy rade. Przeprowadzka w trakcie, znaczy pakuje się wolnych chwilach, których od kilku dni nie mam wcale. Na razie przewieźliśmy ciuchy dzieci i czesc zabawek, a resztę nie wiem kiedy, bo grafik na najbliższe dni napięty. Ehhh damy radę jakoś :D

ULKA to ja juz 3 mam kciuki za zabieg.Bedzie dobrze:tak:.
MINISIA to kolejnego urwisa macie w domu:-p,sliczny kotek,dzieci sie pewnie ciesza,torti samochod super:tak:.A domu normalnie zazdroszcze:-D.Fajnie ciebie tez jest zobaczyc bo juz dawno fotek was dziewczyny tutaj nie widzialam:-(.
MARTYNKA ja tez kiedys na stacji pracowalam,pracujesz po 12 godz? z tesco rozumiem rezygnujesz?No nie zazdroszcze teraz tyle pracy,zycze cisil na prace i przeprowadzke:tak:.

Witajcie niedzielnie,ja wlasnie szykuje jakis prowiant bo idziemy dzis na BASEN :tak:.Ale juz sie doczekac nie moge,plywalam rok temu,ehhh poplywam sobie dzis:-D.Dzieci moje to takie ryby wwodzie oboje bardzo lubia basen i wode,wiec dzis bede zadowolone:tak:.

Milej niedzieli

Minisia fajne autko, kotek też a wakacje my mamy tak samo jak w Polsce od 22 go czerwca w tym roku do końca sierpnia, a twoje dzieci chodzą do szkoly ? kiedy macie wakacje?

Dorka miłej niedzieli na basenie

Martynka aleś zapracowana, wow, a jakie mieszkanko znalezliscie?

U nas dziś leje, siedzimy w domku, chciałam jechać z dziewczynkami na jakieś zakupy ale jutro jedziemy wszyscy więc po szpitalu napewno gdzieś pójdziemy to nie ma sensu dziś kasy rozwalać.

Zapisałam się w piątek od września do szkoły:tak: to taki roczny kurs, z kilkoma przedmiotami ale mi głównie chodzi o to, że to po ang więc wyszkolę język a że to tylko 2 dni w tygodniu po 5 godzin... będę się uczyć na stare lata hehe...

Ulka dziekuje :) nasze dzieciaki maja koniec roku 20go lipca ... co do szkoly na starosc ja tez chyba od wrzesnia pojde dalej na kurs jezykowy bo w pracy niby sie rozmawia ale brakuje mi czasem slow i musze okrezna droga haha albo moze w koncu sie wezme za czytanie gazet to naprawde duuzo daje!!!

dorka jak tam po basenie az Ci zazdroszcze wiesz..sama mam ochote ale nie ma kiedy:angry:

reklama
Witajcie. Gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco :-)
Oby po takich upałach nie przywiało mega burzy u nas, bo w woj. wielkopolskim, kujawsko-pomorskim i warmińsko-mazurskim już szalały i zniszczenia są.

A my dziś wyruszyliśmy na wycieczkę i A2 szybciutko pojechaliśmy do Łodzi do ZOO. Było super, choć gorąco :eek: ufff.
Zdjęć nie zrobiliśmy a szkoda. Mnie bardzo się podobało. ZOO pełne zieleni i jak pierwszy, wakacyjny weekend bardzo mało zwiedzających. Nie to co w W-wie :baffled: mega kolejki i stanie na 2 godziny.

Jednym słowem wycieczka udana i Seba zadowolony.

A jutro do pracy, później do babci podjechać i po południu na zakończenie Sebciowego przedszkola.
Szkoda, że już nie będzie tam chodził, ale cóż wyszło inaczej.

Martynka trzymam kciuki za pracę. Współczuję tych przeprowadzek i całej gonitwy.

Czarna o masz .... zdrówka dla Niki. Biedulka ile wycierpiała.

Domi jeszcze raz najlepszego dla Matiego. Samochodzik super, kotek też śliczny. Dobrze, że tak się fajnie u was układa.

Dorcia ja nie rozumiem innych dzieci - i z czego to się śmiać ... chyba z własnej głupoty i niewiedzy ich rodziców, którzy nie tłumaczą swoim pociechom, że na świecie są różne dzieci - chore i zdrowe. Ech mentalność niektórych Polaków przeraża mnie.
Najważniejsze, żeby Oliwka nie była odtrącana.

Ula super fryzurka a ja miałam się obciąż i w końcu nie poszłam. Muszę poczekać jeszcze do połowy lipca niestety, bo moja ulubiona fryzjerka na urlopie :-(

Natka gratulacje - teraz to już będzie lepiej ze wzrokiem.

Agamir współczuję tych ciągłych chorobowych zawirowań.

Zapodałam klimatyzację w domu, bo nie daję się wytrzymać i uciekam przygotować się do oglądania meczyku - Forza Italia <3

Do góry