reklama

Październik 2008

reklama
Jeszcze ja tutaj często zaglądam. Tylko nie mam za bardzo czasu pisac bo jakoś ostatnio ogarnęła mnie mania sprzątania...

Ja narazie czuję się dobrze, choc coś tam mnie w brzuszku kłuje dlatego pójdę w tym tygodniu do lekarza.
Jedyne objawy jak narazie to: twardszy i chyba troszkę większy biust, częstsze chodzenie siusiu.

A co u Was?

Witaj Ksztalt zapachu!
Ciesze sie ze znalazlas chwilke aby do nas zajrzec.:-)
Ja czuje sie dobrze i nawet to czasami mnie martwi, bo czy to normalne czuc sie dobrze w ciazy???Tylko piersi nabrzmiale i bola no i ten apetyt!!!Jak tak dalej pojdzie to bede najwieksza mama na swiecie:-D
Bylas juz na wizycie u gina???

Witam wszystkie pazdziernikowe mamusie i nie tylko:-)
Mam nadzieję, że dołącze do Was ale to będzie wiadomo po zrobieniu testu.Starania już poczyniłam z moim ukochanym;-) trzymajcie kciuki:-)

reklama
Podcztytuję was dziewczynki, jak się czujecie, jak przechodzicie te pierwsze tygodnie. Ja miałam zagrożoną ciążę, także jak tylko zrobiłam test, nie zdążyłam się nacieszyć, a na drugi dzień dostałam palmienia. I tak przez 2 tygodnie niepewnośc o jutro. Na szczęście wszystko się wyklarowało, dzidza się zdrowo chowa i tego też wam życzę kochane, tych wspaniałych chwil z dzidzą pod sercem, tych pierwych kopniaczków i wpatrywania się w falujący brzuszek. :-):-):-)
Jeszcze raz gratuluję i trzymam za Was kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry