• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Minisia ale mimo wszystko chyba sie pobawiłas troszku:tak: A z tym jedzeniem to racja jak jest to d... juz nie moze a jak sie ma ochote to juz nie ma co:-D:-D:-D

Motylku.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Szybkiego i bezbolesnego porodu o czasie i oczywiscie spełnienia wszytkich marzeń;-)

reklama
Witajcie niedzielnie :-)
chyba wszędzie pogoda do bani, chociaż chyba wolę jak jest chłodniej. Mnie i tak jest duszno :crazy:
Wczoraj miałam nieciekawy dzień. Plany meblowe poszły się... były za to inne atrakcje - awanturka na chacie. Mój M popisał się, jak jakiś czas temy M Kaki. Za karę miał eksmisje z wyra, a dziś taki słodki, że do rany go przyłóż. :rofl2:
No i humorek mi się poprawił. :-):-)
Miłego dzionka mamuśki :tak:

Mały terrorysta mi rośnie:-D

Będzie chłop jak dąb. Hanka kopie raczej bezboleśnie chyba ze trafi pod żebro...no to jest mało przyjemne.

Jedzonko pycha ale zjadlam malo bo oczywiscie oczy sie najadly:crazy:
a dzis jak bym jadla to nie ma:baffled: chociaz mamay zaproszenie na poprawiny to n ie idziemy bo dzis popoludniu przyjada tescie na torcik urodzinowy mezusia:tak:
A ja dzis mam senny nastroj:baffled:najchetniej bym sie polozyla ale niestety trza obiadek zrobic no i zaraz przyjedzie biologiczny dzieci:angry: i juz mi popsul humor ale moze chociaz cosik dopomoze finansowo do szkoly Wiki:confused:
Kaka jak dzis zdrowko????

Wszyscy to mają, ze po weselu następnego dnia marzy się o tych pysznościach.
Mnie pogoda dobija chociaż fizycznie czuję sie dobrze. Ja mam juz dość siedzenia w domu przed komputeram lub TV. Na 16stą idę do siostry na kawkę.

Wczoraj miałam nieciekawy dzień. Plany meblowe poszły się... były za to inne atrakcje - awanturka na chacie. Mój M popisał się, jak jakiś czas temy M Kaki. Za karę miał eksmisje z wyra, a dziś taki słodki, że do rany go przyłóż. :rofl2:
No i humorek mi się poprawił. :-):-)
Miłego dzionka mamuśki :tak:

Oni też mają czasem gorsze dni. Czasem tak narzekam na tego mojego M ale w grunice rzeczy to złoty facet, chociaz swoje za pazurami to też czasem ma. Dzisiaj zrobił mi obiadek: schabowe, ziemniaczki i buraczki:tak:

W upały jest nam ciężko ale przy takiej pogodzie to tylko deprechy mozna sie nabawić.

Pozdrawiam niedzielnie

Kaka ja tez miałam jechac na kawke do mamy ale jestem tak znudzona nuda ze mi sie niechce:-p

Vanilia ojjjjj. Ja czułam w czwartek w kosciach awanture z M dlatego dla bezpieczenstwa unikałam z nim rozmowy:-D (i sie udało:tak:)a w piatek sam mnie udobruchał bez słów:-p

dzien doberek. u mnie nuda nuda nuda nuda i jeszcze raz nuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak mi strasznie nudno ze az brak slow, bylismy juz rano w ogrodzie botanicznym i palmiarni, i teraz juz nic do roboty nie ma tylko siedziec na d..ie i obrzerac sie murzynkiem i ciasteczkami....
Motylku duzo milosci, zdrowka i szczescia!!!!!
Ja ostatnio nawet jak chce sie poklucic z m. to on wspanialomyslnie mi przytakuje zeby tylko byl spokoj:tak:kochany jest....ja sie poobrazam troszke zeby nie bylo za latwo ale szybko mi mija;-)
Wybralam juz wozek ale jeszcze nie chce kupowac, bo musimy najpierw auto ubezpieczyc, zaplacic za rejestracje no i trzeba zaplacic zaprzedszkole zochy, jak sobie to wszystko policze to az mnie ciarki przechodza....ciagle cos do placenia...ahhh tak wygrac w tego lotka....:rofl2::rofl2::rofl2:

Madziu pochwal sie co za cacko wybrałaś. I widze ze mamy bardzo podobne wydatki. Nas tez czeka ubezpieczenie samochodu, przeglad, szkoła Niki. I to wsio we wrzesniu:szok: ale chyba wózio tez kupie we wrzesniu tymbardziej ze chyba kupie z fotelikiem a ten mi potrzebny na wyjscie ze szpitala:-p

reklama
Mirabelko ja też się cieszę a na początku kiepsko to wyglądało.
Ale dobre i tyle medali co mamy - może jeszcze coś zdobędziemy.

Mykam pod prysznic i na rodzinną imprezkę.
Do miłego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry