Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pogoda dalej do d... Oby do czwartku, bo goście mykają do domku 

. Buziam mocno :************
.

prad wysiad, zrobilo sie ciemno, podlaczyli agregat zeby byl prad ale pozniej go zalalo i znowu padlo wszystko...po tym weselu przespalam 3 godzinki i dawaj na nastepne...
i od nowa, rozpakowywanie, kabeli, srelki, siatelka i znowu to samo:-(myslalam ze zwariuje. oczy mi sie zamykaly, kregoslu bolal mnie tak ze moglam stac ale chodzic juz nie
takich nog jak dzisiaj to ja jeszcze nie mialam.do tego wyjatkowo upierdliwi goscie byli dzisiaj i myslalam ze pobije niektorych. 4 ciezarne tez byly
i jakims cudem wytrzymalam do tej 5 rano. sopakowalismy sie i zadzwonilam po taxi bo juz nie mialam sily sie pieprzyc 2 godziny autobusami o 6 rano w niedziele to nie jest fajne
Rafal sie rusza czyli mam nadzieje ze ok, chociaz wczoraj na weselu ruszyl sie tylko raz:-(caly czas mialam brzuch jak kamien...chyba jeszcze tylko 1 albo 2 wesela i ide na "macierzynski"
nigdy wiecej takiego maratonu...nawet bez ciazy chyba bo to juz przegiecie....
ta w dziewiatym nawet wywijala na parkiecie
ta w 7 tez ale to juz nie bylo takie widowiskowe

Nie nastawiam sie aby nie robic sobie nadzieji Jutro pozew bede pisala juz na czysto bo mam na brudno schowam sobie go i mam nadzieje ze nie bede musiala z niego skorzystac ale zobaczymy.

Rafalek tez bardzo wysoko zaczal kopac i mam wrazenie ze sie dobrze ulozyl, bo jakis czas temu kopak po bokach bardzo nisko a teraz pecherz-zebra
na szczescie jestem za bardzo wymaczona zeby sie tym teraz przejmowac
bo jeszcze bym dola zlapala...a tak to zlapie ale dopiero jutro pewnie