magdziunia
Październikowa Mama'08
Asiu och fajnie, że zobaczysz Rafałka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No prosze Cię ale mnie ubawiłaś. Ja na powaznie mysle o tym gorsecie.Czarna dziś buszowałam po allegro i też widziałam takie kompleciki wyszczuplające - hmmm ale z Twoją figurką to raczej nie będą potrzebne - 2 bąbli już masz a figurka jak u modelki więc i tym razem będzie ok.
.

zapodaj prosze linka do tych komplecikow:-)ja sie najbardziej boje o moj brzuch bo zawsze byl plaski a po porodzie bedzie wiadomo jaki, no i o nogi bo zawsze byly duze a teraz to juz przesada:-(jak ide to sie o siebie obijaja...nienawidze tego
Czarna, Justyneczka - zazdroszcze Wam tych mocnych kopniakow!! Moj tez sie wierci duzo i czesto, ale te ruchy nie sa az takie mocne ... prawde powiedziawszy to nawet nie potrafie zidentyfikowac gdzie ma nozki, a gdzie raczki... :-( wcale tez mi nie deformuje brzucha :-( co prawda jak sie przekreca to brzuch caly sie rusza, ale zeby wypychal brzuch na dluzej to niestety nie :-(
...chyba jeszcze tylko 1 albo 2 wesela i ide na "macierzynski"nigdy wiecej takiego maratonu...nawet bez ciazy chyba bo to juz przegiecie....
sorki ze tak tylko o sobie ale nie mam sily![]()
Dziewczyny co o tym myslicie??? bo planuje po porodzie
SLIM LIFT gorset HIT w USA! + ramiaczka L 40/42 (420510913) - Aukcje internetowe Allegro