Czesc Mamuśki!
Magdasf1 - ja też mam ostatnio w głowie papieroski.
Paliłam ostro i rzuciłam z dnia na dzień jak tylo zobaczyłam 2 kreseczki.
Nawet nie było strasznie, ale teraz mnie ciągnie jak nie wiem.
Na pewno w ciąży sie nie złamię, ale potem .... nie ręczę za siebie.
quote]
Oj tak mialam z Zosia rzucilam z dnia na dzien, tylko z nia wogole nie ciagnelo mnie do fajek, a teraz to poprostu masakra. Mialam nadzieje ze juz nie wroce do nalogu, ale patrzac na to co sie ze mna dzieje watpie. M. sie smieje ze pewnei jeszcze na porodowce jak mlody wyjdzie ze mnie zapale fajke

Hej a ja mam gości i mam dość bo te dzieciaki to wychów bezsrtesowy, kuzynce nie przeszkadza ze robi demolke domu i dobrze ze niemamy sąsiadów.
U nas pogoda lepsza, roche popadało, ale przelotnie. Padam, bo moja M zwala swoich gości nam na głowe, ani nie ugotuje ani nie posprzątapo obiedzie tylko ściemnia. cały dzień jestem na nogach. zazdroszce wam tego siedzenia przed tv i kompem, ja dzis zaliczłam auchan, bo dzieciaki mają tylko sandały, ale zeszło nam z nim 3 h, po głupie buty, zreszta przewrócili rower, piłką wywruciły buty, a to dopiero początek. Jejku jak jest u nas chrzesniak to ja to uwielbiam, ale tej trójcy dziekuję. Przepraszam ze tak marudze, ale to nie jest tak ze nie lubie dzieci, ale ja niejestem za wychowem bezstresowym i jego konsekwencjami.
Ja tez nie lubie takich dzieciorow, tylko wieszjak jest, ze sami popelniamy takie ledy tylko ich nie widzimy. Ja mam wlasnie takiego malego sasiada, jeny co to jest za dziecko....szkoda mi go bo to fajny i madry chlopczyk a rodzice z niego robia takiego "Januszka", jak mamy gdzies isc z nim to jest koszmar to dziecko nie zna granic, wstydu, nie ma zachamowan. Oczywiscie kazda z nas rozpieszcza swoje dzieciaczki tylko trzeba znac umiae, oby nam sie to udalo.
Madziu pochwal sie co za cacko wybrałaś. I widze ze mamy bardzo podobne wydatki. Nas tez czeka ubezpieczenie samochodu, przeglad, szkoła Niki. I to wsio we wrzesniu

ale chyba wózio tez kupie we wrzesniu tymbardziej ze chyba kupie z fotelikiem a ten mi potrzebny na wyjscie ze szpitala
Czarna ja napalilam sie strasznie na Coneco V3, i chce ten wozek!!!;-)jest okazja zeby kupic troszke taniej, ale naprawde nie wiem czy damy w tym miesiacu rade finansowo. Fotelik mamy na szczescie, takze do wozka nie jest nam potrzebny.
A co do tego pasa, to kiedys go mialam, jest troche przereklamowany, oczywiscie widac efekty po jego zalozeniu ale nie az takie jak na tych obrazkach tam pokazanych. Ja kupilam sobie majtki poporodowe na brzuch tylko, ale zobaczymy mozesie skusze na to body bo cena przystepna. A tobie to on naprawde nie jest potrzebny...