reklama

Październik 2008

A ja tam niemoge sie doczekac PAZDZIERNIKA:-p

Kurde ale mnie scina normalnie ziewam jakbym wcale nie spała:baffled: juz dawno tak senna nie bylam, gdyby nie dzieci pewnie bym sie legła:zawstydzona/y:

ppatqa pewnie ze odpoczywaj zarówno goscie jak i mama powinni zrozumeic twój stan:tak:

Magdasf mi tez sie barzdo podoba V3 ale jednak stawiam na Trecco tylko musze jeszcze sprawdzic na jakiej wysokoscie jest zamontowana gondola. Czy tak samo jak Coneco czy nizej (bo wtedy odpada)
Ja chyba jednak tez sobie kupie same gatki z pasem sciagajacym:tak:

Antuanet ty widze tez wiecznie zabiegana. I do tego ranny ptaszek:-p

reklama
Teraz ja sie witam
Ppatga wspolczuje Ci takich dzieciakow i ja mowie NIE bezstresowemu wychowaniu dzieci:wściekła/y:
Zaraz lece po chlebek na sniadanko ;-)
Kaka tak podejrzewalam ze chodzi o chusteczki bo pompkow to by byla mega promocja :tak:No i sie nie denerwuj bedzie dobrze, powodzenia na wizycie:-)
Kurcze musze zajrzec na wrzesniowe:szok:
No i my niedlugo zalozymy watek dzieciaczkow październikowych:tak:

Czarrna - fajny ten gorsecik, ale tez cena wydaje mi sie podejrzana... ale podobno sa takie pasy na brzuch specjalnie dla kobiet po porodzie ...

Ppatqa - podsyłałaś kiedyś linka ze ślicznymi koszulkami do szpitala, ale nie mogę ich znaleźć ani na forum, ani na allegro..jeżeli masz jeszcze ten link, to byłabym Ci bardzo wdzięczna za podesłanie.
Kupujecie już pieluszki i kosmetyki dla Maluchów ?? w sumie to świetny pmysł i chyba też zacznę, żeby nie zbankrutować w październiku później ...
A jakich pieluch będziecie używać??

Ciekawe jak tam Justynka ...

Moja koleżanka dzisiaj urodzila coreczke !! 4kg :-) sliczna dziewczynka :-) tez juz sie nie moge doczekac konca pazdziernika...ehhh....

a ja w pracy... dobija mnie już powoli ta praca, ale niestety do połowy września nie mogę iść na zwolnienie :-(:-(:-( ale za to wtedy już się nie będę na nikogo i na nic oglądać tylko będę w domku!! wreszcie będzie czas dokonczyc wszelkie zakupy, wyprac ciuszki itd ...

Hej dziewczyny.
Troszkę mnie nie było. Pojechaliśmy z mężem na Mazury ustalać murarzy i powiem szczerze, że się opłacało:-D Brakowało mi troszkę forum;-) Martwi mnie tylko jedno. Spać będą mieli gdzie bo jest kuchnia letnia, tylko jak ja im zaraz po porodzie będę gotowała:szok::szok::szok: No nic... będę musiała sobie dać radę. Mam nadzieję, że moja mama mi pomoże:-p

Witam Was Kochane!!!! Od rana załatwiam betony, bloczki, transporty na ten tydzień (jak to w poniedzialki :laugh2:). M. po 6 wybył do pracy, wraca w sobotę (jak cotygodniowo, spisal się :-p:laugh2:). Mały wierci się w każdą stronę i rozumiem doskonale Wasze samopoczucie, bo i moje nocki są już... hhmmmm... "niewygodne" :laugh2:
Ppatqo, mamy się obie :sorry2:, ten sam stres, ten sam nastrój....:sorry2:
Czarna, wiesz mi Kobieto, masz teraz taką figurę, że jak Sami zdecyduje się rozdwoić, to nie będziesz miala z czego chudnąć :tak::tak::tak:
Gadalam wczoraj z mamą przez Skypa. Nie podoba jej się imię dla Synusia, ale cóż, wszystkim nie dopasujesz. Jednemu Kaśka, innemu Maryśka....
Wiecie co? Ja to się zaczynam nakręcać, że chyba powinnam już trobę do szpitala pakować :-p:-p:-p Ależ się cieszę, że to już niedlugo :tak::tak::tak::laugh2:. Buziam mocno :***************************

Hej dziewczyny, troche sie nieodzywałam:sorry2::sorry2::sorry2:dzis ładniejsza pogoda na szczescie:tak::tak::tak:Moje Kochanie przyjechało dzis w nocy i jutro bedzie u mnie hihiihhiih juz niemoge sie doczekać:-):-):-):-):-):-):-)jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo dzis miałam wizyte u fryzjera ale zadzwoniła fryzjerka i przełozyła wizyte dopiero na czwartek, M jutro bedzie a ja wyglądam "jak idz i niewracaj":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i dzis pierwsze zajęcia na szkole rodzenia:-D:-Dide sama ale to organizacyjne wiec...śniło mi sie ze byłam na zajeciach ze SR i była gruba i stara połozna, wkólko sie darła i uczyła nas robic domowy makaron:-D:-Dmowiła ze kazda gospodyni musi umieć:-D:-D

reklama
Ja to trochę Ciril nie rozumiem tego gotowania dla fachowców.
Ty jak idziesz do pracy, to Ci nikt nie gotuje, prawda?
A od kobiety w połogu wymagać obsługi to już przesada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry