gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Dziewczyny, mam propozycje. Może założymy już wątek Porodowy, bo jakby nie było u niektórych to już CAŁKIEM BLISKO 

???

???Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

???

kolor grafit -blekit jednak...
tez jest adny, a pewna nigdy nie bede do konca
az sie balam zagladac na forum ze moze jest nas o 1 wiecej

Ooo..nawet nie wiedzialam ze takie sa... tez musze poszukac ...Ja kupilam sobie majtki poporodowe na brzuch tylko, ale zobaczymy mozesie skusze na to body bo cena przystepna. A tobie to on naprawde nie jest potrzebny...

Malena - coś za coś. Będą przyjeżdżali najpierw na tydzień, pojadą - wyschnie ława - przyjeżdżają budować piwnicę - i przeerwa zimowa. Za zbudowanie całego domu piwnica, parter i poddasze użytkowe - 250 m2 poweirzchni - 20 tys zł. W Łodzi ceny robocizny zaczynają się od 35 tys zł (murarz, który dotychczas samodzielnie nie pracował), a to majster + jego pomocnik. Nawet jak wydam w tym roku 1000 zł na żarcie dla nich to będę do przodu. Śniadanie i kolację będą robić sobie sami, a obiad i tak trzeba będzie jakiś ugotować![]()
ja juz chce tulic malutka i wiedziec ze jest wsio oki

Wiem, że dzidzia zadomowiła się z prawej strony i tam intensywnie działa. ciekawe jak mój brzuch będzie wyglądała po porodzie 
. W każdym bądź razie paliłam jeszcze w sylwestra i przestałam. Fakt, że jak już podejme decyzję, to idzie mi z dnia na dzień i tak sobie myślę, że jak skończę karmić, to jeszcze na trochę będę palić, ale myślę, że do tego czasu ceny fajek mnie odstraszą
.
. Ja mam małego sąsiada, którego wizyty podnoszą mi ciśnienie, bo skarżypyta i wyrywa zabawki mojej córce, a jest od niej dwa lata starszy. Wolę jak się bawią na podwórku w dwóch różnych kątach placu zabaw 

, ale jak mus to mus 
pewnie mu szczęka opadła, no ale jak piszesz, każdy sobie zasługuje sam na odpowiednie traktowanie