reklama

Październik 2008

Blond przykro mi z powodu twojego M ale on jeste tak samo jak moj niepowaznyTak ciesze sie ze choc 3 dni byly oki a teraz to z dnia na dzien nie bede wiedziala co czas przyniesie czy rozwod czy nie :-(
MINISIA dobrze napisala bo moja mama tez nic nie placila za rozwod i dobrze i ja mam nadzieje ze jak do tego dojdzie to ze nie zaplace
BLOND odpoczywaj MOTYLU wszystkiego najlepszego

Moja Oliwia dzis polozona na wzdluz i kopie na srodku i po bokach hihihih
Dobra lece kobietki piszcie do mnie eski papa pozdrawiam pa

reklama
Ja już po kawce u siostry...tylko sie obżarłam słodyczami i mi nie dobrze;-(

Oglądam właśnie gazetke reklamową z Roosmana i widzę, że mają w promocji pampery. Jambo paka 4*72 po 22.99:szok: Chyba sie jutro wybiorę do Rossmana.

A pozatym nuuuuuuuuuuuda.
uuuu to ja sie chyba tez wybiore:-p
Blondii odpoczywaj, odpoczywaj

Dorotko wszytko jakos sie ułoży badz silna.

Kurde dziewczyny wlasnie wlazłam na wrzesien i jest tam juz pierwsza dzidzia!!!!!!!!!!!!!! A kolejna juz w drodze:))))
Ale fajowo

Dziewczyny co o tym myslicie??? bo planuje po porodzie
http://www.allegro.pl/item420510913_slim_lift_gorset_hit_w_usa_ramiaczka_l_40_42.html

Ostatnia edycja:
Kaka z ciekawosci wlazłam na strone Rosmmana i to sa chusteczki nie pampersy:)))
Ale maja w promocji Pampersy Babydream słyszałam o nich dobre opinie wiec moze kupie 2 paczki:tak:

Blond Ty to masz zdrowie dziewczyno :szok:, ale też myślę, że już czas na macierzyński ;-). Kiedy Ty później odpoczniesz? :sorry2:

Kaka z ciekawosci wlazłam na strone Rosmmana i to sa chusteczki nie pampersy:)))
Ale maja w promocji Pampersy Babydream słyszałam o nich dobre opinie wiec moze kupie 2 paczki:tak:

Ja chusteczek Babydream sensitive używam z Martynką praktycznie od początku i jeśli chodzi o cenę i jakość wg mnie są nie bardzo dobre - 2*80 szt po 8,99.

Jak Wam fajnie z tymi imprezami. Ja mam ciach na ciacha :dry:, a i tak przez weekend przy trzech wizytach ciężko się powstrzymać. Nie zjadłam dużo i w sumie drożdżówkę, a wieczorem było mi niedobrze :baffled:. Teraz już jestem w domku i nikt we mnie nic nie wmusi, ale jakiegoś konkreta bytm zjadła - jakieś ekstra mięsko albo rybkę.

Witaj Dorotko spokojności Ci życzę!

Motylku spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe - 100 lat w szczęściu i pomyślności :tak::tak::tak:

Asiu odpoczywaj sporo i już mykaj na "macierzyński" - przemęczasz się kobieto.

Dorcia - trzymam kciuki za Was aby się ułożyło.

Czarna dziś buszowałam po allegro i też widziałam takie kompleciki wyszczuplające - hmmm ale z Twoją figurką to raczej nie będą potrzebne - 2 bąbli już masz a figurka jak u modelki więc i tym razem będzie ok.

Karola fajnie tak się upiększyć i poprawić humorek :-)

Ja wróciłam z imprezki rodzinnej i najadłam się ciast, ciasteczek ... ufff ... i znów pewnie przybyło ;-):-D ... niepowiem gdzie.
Mykam zaraz spać.

reklama
Ja tak planuje spiewac do konca sierpnia czyli jeszcze dwa:tak:jadno w tygodniuda sie pzrezyc ale dwa juz zdecydowanie nie.
a odpoczywac nie mam pojecia kiedy bede...wlasciwie to teraz w tygodniu odpoczywam:tak:
tentydzien mam pelen atrakcji- we wtorek badania a potem SR a w piatek wizyta i mojej gin:-):rofl2::-)doczekac sie nie moge bo dostane skierowanie na USG nareszcie:-):-):-)ciekawe jak uroslo moje kochane malenstwo:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry