• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Normaknie mój mały tak mi szaleje na dole ze mam wrazenie ze zaraz mi brzuchol eksploduje, aż czasami mam łzy w oczach:szok::szok:
Normalnie chyba zaczne sie szykowac z nim na powazna rozmowe po porodzie. Mały terrorysta mi rośnie:-D

ja mam tak samo kochana, czasem az mi łza leci jak kopniaki zapodaje od srodka i wciska sie w jeden kąt.
mam dzis bebzon twardy jak skała a pępek caly juz prawie wywija sie na zewnatrz.

reklama
:laugh2:Witam Kochane Mamusie!!!!!!!
No piękne mieliśmy wczoraj zjawiska pogodowe :szok:
Rzeczywiście mało nas, mało nas....:laugh2: Moj Maly tez kopie albo się przeciąga, a wczoraj zauwazylam, że ledwo mogę się zgiąć, żeby coś z zziemi podnieść... Dwa ostatnie miesiące, o zgrozo..... Milego dnia :**************

Witajcie - dziś u mnie pochmurno. Po południu przeszła mała burza - właściwie to pobłyskało ze 4 razy i ... poszło.
Dobrze.

Mnie wczoraj brzuszek bolał wieczorkiem i miałam problemik.
Źle się czułam a dziś jest lepiej.
Sen najlepszy jest ... ale za to z rana się zdenerwowałam - przegrany mecz siatkarek.
Qrcze zmiana trenera jak nic :crazy:

Mam nadzieję, że zaraz się humorek poprawi ... dziś jadę na małą imprezkę rodzinną.
Do miłego ... zmykam coś porobić.

Witam niedzielnie.
U nas znów mokro i zimno bryyyy nie cierpie takiej pogody:baffled:
Mi tez od rana siatkary podniosły ciśnienie i wyładowałam złość na porządkach jedyny tego plus:-D:-D:-D Właśnie koncze śniadanko i lece do sklepu bo ni mam sosu do obiadku. M truje dupy o spaghetti wiec mu zrobie bynajmniej sie nie przemecze przy obiadku:-p
Buziam do pozniej
Magdziunia a wiesz od czego ten ból brzuszka???

Czesc dziewczyny!!Wracam znowu do Was po tygodniu urlopowania !! Troche padnieta jestem bo cala noc w samochodzie spedzilismy :-( jeszcze nie nadrobilam zaleglosci forumowych, ale zabieram sie za czytanie!!Pozdrowionka gorace!!

Czarna, Justyneczka - zazdroszcze Wam tych mocnych kopniakow!! Moj tez sie wierci duzo i czesto, ale te ruchy nie sa az takie mocne ... prawde powiedziawszy to nawet nie potrafie zidentyfikowac gdzie ma nozki, a gdzie raczki... :-( wcale tez mi nie deformuje brzucha :-( co prawda jak sie przekreca to brzuch caly sie rusza, ale zeby wypychal brzuch na dluzej to niestety nie :-(

Czarna chyba jabłko mi zaszkodziło - hmm sama nie wiem - ja mam raczej wrażliwy żołądek.
Na szczęście przeszło.

Ania witaj po urlopiku - odpocznij sobie i zaległości nadrobisz napewno.
Aniu ja też do końca nie mam pewności gdzie dzidzi ma pupcię czy główkę.
Najważniejsze, że się rusza i podkopuje, wypycha i rozpycha.

Mój mały terrorysta to czasami az przegina:))) i moze to dziwne ale jak daje mi popalic na dole to musze podciagac brzuchol wtedy mniej boli:baffled: Bo odziwo bardzo mało go czuje w okolicach zeber raczej rzadzi na dole lub odpycha sie od kregosłupa i wypina w pępku :))))

Ja juz mam obiadek zrobiony chatka ma wyglad mieszkanka. Pogoda do d... wiec kolejne popołudnie przed kompem i TV:-(

No właśnie - pogoda jest raczej barowa - u nas nie pada, nawet przebijało się słoneczko, ale jakos znów się pochmurzyło.
Wiaterek wieje dość mocno a ja też spędzam narazie czas przed kompem lub TV.
Później jadę na małą imprezkę rodzinną.

Chyba zaraz wezmę się za usmażenie kotlecików schabowych i zrobienie sałatki.

reklama
Witam mamuski!!
Ja wczoraj wrocilam okolo polnocy bo nie mialam sil juz dluzej wytrzymac tak mnie krzyz bolal:no: troche potanczylam a jak siedzialam to nie moglam znalezc sobie miejsca takie niewygodne krzeselka:-(
Jedzonko pycha ale zjadlam malo bo oczywiscie oczy sie najadly:crazy:
a dzis jak bym jadla to nie ma:baffled: chociaz mamay zaproszenie na poprawiny to n ie idziemy bo dzis popoludniu przyjada tescie na torcik urodzinowy mezusia:tak:
A ja dzis mam senny nastroj:baffled:najchetniej bym sie polozyla ale niestety trza obiadek zrobic no i zaraz przyjedzie biologiczny dzieci:angry: i juz mi popsul humor ale moze chociaz cosik dopomoze finansowo do szkoly Wiki:confused:
Kaka jak dzis zdrowko????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry