reklama

Październik 2008

Normaknie mój mały tak mi szaleje na dole ze mam wrazenie ze zaraz mi brzuchol eksploduje, aż czasami mam łzy w oczach:szok::szok:
Normalnie chyba zaczne sie szykowac z nim na powazna rozmowe po porodzie. Mały terrorysta mi rośnie:-D

ja mam tak samo kochana, czasem az mi łza leci jak kopniaki zapodaje od srodka i wciska sie w jeden kąt.
mam dzis bebzon twardy jak skała a pępek caly juz prawie wywija sie na zewnatrz.

reklama
:laugh2:Witam Kochane Mamusie!!!!!!!
No piękne mieliśmy wczoraj zjawiska pogodowe :szok:
Rzeczywiście mało nas, mało nas....:laugh2: Moj Maly tez kopie albo się przeciąga, a wczoraj zauwazylam, że ledwo mogę się zgiąć, żeby coś z zziemi podnieść... Dwa ostatnie miesiące, o zgrozo..... Milego dnia :**************

Witajcie - dziś u mnie pochmurno. Po południu przeszła mała burza - właściwie to pobłyskało ze 4 razy i ... poszło.
Dobrze.

Mnie wczoraj brzuszek bolał wieczorkiem i miałam problemik.
Źle się czułam a dziś jest lepiej.
Sen najlepszy jest ... ale za to z rana się zdenerwowałam - przegrany mecz siatkarek.
Qrcze zmiana trenera jak nic :crazy:

Mam nadzieję, że zaraz się humorek poprawi ... dziś jadę na małą imprezkę rodzinną.
Do miłego ... zmykam coś porobić.

Witam niedzielnie.
U nas znów mokro i zimno bryyyy nie cierpie takiej pogody:baffled:
Mi tez od rana siatkary podniosły ciśnienie i wyładowałam złość na porządkach jedyny tego plus:-D:-D:-D Właśnie koncze śniadanko i lece do sklepu bo ni mam sosu do obiadku. M truje dupy o spaghetti wiec mu zrobie bynajmniej sie nie przemecze przy obiadku:-p
Buziam do pozniej
Magdziunia a wiesz od czego ten ból brzuszka???

Czesc dziewczyny!!Wracam znowu do Was po tygodniu urlopowania !! Troche padnieta jestem bo cala noc w samochodzie spedzilismy :-( jeszcze nie nadrobilam zaleglosci forumowych, ale zabieram sie za czytanie!!Pozdrowionka gorace!!

Czarna, Justyneczka - zazdroszcze Wam tych mocnych kopniakow!! Moj tez sie wierci duzo i czesto, ale te ruchy nie sa az takie mocne ... prawde powiedziawszy to nawet nie potrafie zidentyfikowac gdzie ma nozki, a gdzie raczki... :-( wcale tez mi nie deformuje brzucha :-( co prawda jak sie przekreca to brzuch caly sie rusza, ale zeby wypychal brzuch na dluzej to niestety nie :-(

Czarna chyba jabłko mi zaszkodziło - hmm sama nie wiem - ja mam raczej wrażliwy żołądek.
Na szczęście przeszło.

Ania witaj po urlopiku - odpocznij sobie i zaległości nadrobisz napewno.
Aniu ja też do końca nie mam pewności gdzie dzidzi ma pupcię czy główkę.
Najważniejsze, że się rusza i podkopuje, wypycha i rozpycha.

Mój mały terrorysta to czasami az przegina:))) i moze to dziwne ale jak daje mi popalic na dole to musze podciagac brzuchol wtedy mniej boli:baffled: Bo odziwo bardzo mało go czuje w okolicach zeber raczej rzadzi na dole lub odpycha sie od kregosłupa i wypina w pępku :))))

Ja juz mam obiadek zrobiony chatka ma wyglad mieszkanka. Pogoda do d... wiec kolejne popołudnie przed kompem i TV:-(

No właśnie - pogoda jest raczej barowa - u nas nie pada, nawet przebijało się słoneczko, ale jakos znów się pochmurzyło.
Wiaterek wieje dość mocno a ja też spędzam narazie czas przed kompem lub TV.
Później jadę na małą imprezkę rodzinną.

Chyba zaraz wezmę się za usmażenie kotlecików schabowych i zrobienie sałatki.

reklama
Witam mamuski!!
Ja wczoraj wrocilam okolo polnocy bo nie mialam sil juz dluzej wytrzymac tak mnie krzyz bolal:no: troche potanczylam a jak siedzialam to nie moglam znalezc sobie miejsca takie niewygodne krzeselka:-(
Jedzonko pycha ale zjadlam malo bo oczywiscie oczy sie najadly:crazy:
a dzis jak bym jadla to nie ma:baffled: chociaz mamay zaproszenie na poprawiny to n ie idziemy bo dzis popoludniu przyjada tescie na torcik urodzinowy mezusia:tak:
A ja dzis mam senny nastroj:baffled:najchetniej bym sie polozyla ale niestety trza obiadek zrobic no i zaraz przyjedzie biologiczny dzieci:angry: i juz mi popsul humor ale moze chociaz cosik dopomoze finansowo do szkoly Wiki:confused:
Kaka jak dzis zdrowko????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry