reklama

Październik 2008

U nas nie pada, ale jest duszno wręcz parno.
Pewnie coś przywieje pod wieczór ... oby nie to co wczoraj.

Ja po obiadku - najedzona i staram się oglądać meczyk siatkówki, ale jakoś nie wychodzi mi to zbytnio.
Śpiąca się zrobiłam jakaś i chyba się zdrzemnę.
Do wieczorka

reklama
A my po zakupach, obiadku i zrobieniu jednego ciasta. Kupilismy dzis nowy odkurzac, bo starym zeby odkurzyc nasze dwa dywaniki musialam kleczec na kolanach i szorowac szczota w jedna strone, takie dwa cholerstwa...a teraz to luzik, jak sprawdzalam nowy sprzet to poprostu mowie wam...az zaczne lubic odkurzanie:-) Na obiadek pizza bo pozno wrocilismy, a na deserek zrobilam murzynka juz sie piecze w piekarniku, a na drugi deser zaraz bedziemy robic z zosia ciasteczka "rozowo serduszkowe" jak je nazywa;-)ciasto juz w lodowce wiec teraz mam 45 minut spokoju.
Od wczoraj mam straszne zawroty glowy i jest mi ciagle niedobrze, brzuch troche boli jak na @ ale to nie pierwszy raz wiec sie nie przejmuje:rofl2:
U nas tez ciagle pada i pada, chociaz akurat dla mnie bomba bo jest i czym oddychac i jest odmiana od tych upalnych dni ktore byly niedawno.

No niestyty siatkarze nam sie nie popisali:no:
Malutka mi usneła wiec mam czas dla siebie:-p rzuciłam mojemu M propozycje jechania do Ikei (nigdy niebyłam) najblizsza w Poznaniu (100 km) i M sie spojrzał i w śmiech ze mamy allegro:rofl2: U nas baseny pozamykane wiec tez chciałam gdzies wybyc ale niestety zostaje kolejny "normalny" wieczór:nerd:

A teraz idu chyba polatac na allegro moze jakis mi pomysł wpadnie do łba bo uwielbiam cosik kombinowac albo pomarzyc:-D

Mirabelka mam pytanko odnosnie tych parówek. To paseczki 3 cm szerokie????czy długie??? czy jak:baffled::baffled::baffled: bo ja nigdy nie robiłam nic z ciasta francuskiego :zawstydzona/y: Bo kupic juz kupiłam:-p a i czy piekarnik ma byc nagrzany czy nie;-)
No chyba ze inna mamusia wie co z czym i do czego:-D

ja mam wizyty narazie co miesiąc, u nie dalej leje, 2 pary butów mi przemokły i wygrzebałam gumiaki do stajni. siedzimy i nic nierobimy.
czarna masz na opakowaniu ciasta, a ja robiłam raz tak, raz tak
kaka uważaj na siebie, a jak z cisnieniem i pulsem

czarna jak rozwinę ciasto na płasko, to tnę od góry nożem w dół co około 3 cm (czyli szer. 3 cm :-))
tak jak pisze ppatqa czasem na opak. ciasta podają fajne przepisy
A u nas deszczu i wiatru ciąg dalszy ale to i tak super jak czytam co się u was dzieje z burzami

Witajcie wieczorowo
Widzę ze w całym kraju pogoda do d***:szok:
My dzisiaj byliśmy w tym muzeum, jak zaplanowaliśmy a potem pojechaliśmy do ZOO. Taka wróciłam wypompowana do domu że szok:crazy: Odezwało mi się moje spojenie łonowe...Mam nadzieję że do jutra przejdzie.
Magdasf1 gratuluję udanego zakupu, na pewno będzie Ci teraz łatwiej odkurzać.
minisia dobrze że humorek dopisuje:tak: Oby tak już do końca
majeczka02 ja już od 30 t.c. mam wizyty co 2 tygodnie, teraz będę miała prawie za trzy bo gin idzie na urlop, idę też 3 września.
kaka82 tak jak pisze czarna może podjedź na pogotowie, niech Cię przebadają. Bo z serduchem nie ma żartów...Może masz jakieś wahania ciśnienia?

reklama
wow ale wszytkich wymiotło albo burza prąd zabrała:confused:
Normaknie mój mały tak mi szaleje na dole ze mam wrazenie ze zaraz mi brzuchol eksploduje, aż czasami mam łzy w oczach:szok::szok:
Normalnie chyba zaczne sie szykowac z nim na powazna rozmowe po porodzie. Mały terrorysta mi rośnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry