A my dopiero zjedliśmy obiado - kolacje. Rybka nawet mi podeszła a przewanie mam na nią długie zęby. Ciąża zmienia człowieka;-)
Mniam mniam smaczek na smażoną rybkę to i ja mam
Ale sie dziś nałaziłam.Teraz leniu****e z komputerem na łóżku.W końcu obiad zjedliśmy obydwoje na mieście a wieczorem mam smażyć kotleciki.Ja od 3 dni to łażę ciągle głodna, ciągle bym coś zjadła.
Nic nie mów, ja też ciągle głodna - zapycham się owocami, ale one trawione są w 30 minut a później burczy.
Takie konkretniejsze rzeczy: ach naleśniczki, knedelki, kotleciki
Jutro chyba zrobię patisona albo kabaczka obtaczanego jak kotlecika i smażonego - coś innego i nie mięcho.
Madziunia ja tak naprawdę wydrukowałam ze strony Zusu wszystkie niezbędne dokumenty, wypełniłam je i wysłałam poleconym do Zusu...jak coś bedą chcieli to napiszą;-)
Wiesz ja poszłam do ZUS-u i tam dostałam wszystkie papierki/druczki do wypełnienia.
Złożyłam w terminie na 6 tygodni przed upływem 182 dni a nawet więcej.
I co teraz czekam na głupią decyzję a mam 11 dni

do końca zasiłku chorobowego.
Ech nie będę się denerwować tylko poczekam jeszcze tydzień.
Zobaczymy.
A u nas byl przed chwila kumpel z 7 miesiecznym synkiem bo zona lezy w szpitalu i sam sobie radzi juz tak od okolo miesiaca.
Zaraz robie kolacje dzieci do mycia potem ja kapiel filmik i nyny

))
Jaki opiekuńczy tatuś i potrafiący zająć się bąbelkiem - brawo.
Miłej kąpieli, filmiku i spokojnych snów.
My już po obiadku mieliśmy dziś wątróbkę drobiową z ziemniaczkami i surowką - pycha..
Bylam dziś u przyjaciolki i dostałam 3 torby ciuszków

i sukienkę do chrztu po jej córci- cudeńko, no ale teraz to mamy już tyle rzeczy , że szafa dzidzi pełna.
Ja się cieszę,że nie muszę się borykać z tymi papierami w urzędach żeby zalatwić jakieś pieniążki, które notabene Wam sie należą, nienormalne te polskie przepisy

wspólczuję
Oj ja wątróbki nie lubię ale cebulkę z sosikiem z niej bardzo

Ciuszki to fajna sprawa - ja pieluszki dziś prasowałam a dzwoniła do mnie sis i powiedziała, że przywiezie mi następną partię tych większych.
Powiedziałam, żeby się wstrzymała bo nie mam gdzie ich lokować.
Ulu to masz przynajmniej jeden problem mniej - ech biurokracja i tyle z tym ZUS-em
Zmykam się położyć i popatrzeć na fale na brzuszku moim.
Jakoś się zrelaksuję.
Dobrej nocy życzę Wam dziewczyny.