reklama

Październik 2008

Witam Was wieczorkiem!
Ja dzis nie mialam czasu tu zajrzec predzej bo ciagle cos ale jestem juz
Dziekuje Wam za podpowiedzi i nie zniechecacie mnie wiem ze nie jest rozowo dlatego wole wiedziec co najgorsze niz byc przygotowana na nie wiem co a potem rozczarowanie:baffled:
Narazie nie wiem co robic nadal mam mysli by sprobowac ale boje sie ze strace jeszcze wiecej.
Agus dobrze ze cos sie ruszylo moze pierwsza sie rozpakujesz:tak:
Jutro znow mam bieganie wiec zajrze dopiero po 15 albo wieczorkiem

reklama
Była u mnie koleżanka i były ploty. Zjadłam 3 pączki:zawstydzona/y: i mam lekkie wyrzuty sumienia. W piatek wielkie spotkanie z wagą:baffled:
Kaka82 cieszę się że ploty udane;-) Zawsze to mały relaksik...
A ja pochwalę się - moja przyjaciółka, która straciła wcześniej 4 dzieciaczków, dziś o 7.15 urodziła swojego synka.
Jest szczęśliwa - mały 3360g i 53cm długi.
Jak ja jej zazdroszczę - ja też już chce.
Idę pod prysznic i położę się - ciężki dzionek, zalatana i poukładałam w szafie rzeczy niezbędne.A tyle jeszcze do zrobienia.Mykam dobranoc dziewczyny.
magdziunia gratuluję koleżance synka, cieszę się że ma za sobą poród.A Ty odpoczywaj...
Ja dziś wreszcie ułożyłam część zdjęć ślubnych do albumu:tak: Uff zeszło się z tym. Potem spotkaliśmy się z księdzem, który udzielał nam ślubu-jak zwykle było kupę śmiechu i wspomnień.Akurat jest w Polsce, ale wyjeżdża już w sobotę do Rzymu gdzie studiuje.O 20 byliśmy na spotkaniu ze SR w szpitalu w tym w którym mam zamiar rodzić, ale niestety nie wpuścili nas na trakt porodowy bo za dużo rodzących było:baffled: Mam nadzieję że następnym razem uda się nam wejść.
Teraz oglądam serial, potem kąpiel i chyba trzeba iść lulu. Miłego wieczorka. Pozdrawiam.:-)

I ja witam się z wami wieczorkiem. Dziś miałam trochę roboty jakoś nie miałam czasu siąść na neta.
Przygotowuję się powoli do jutra - nasza 3 rocznica ślubu.
Planuję zrobić coś dobrego na objadek(jakieś danie M) upiec ciasto więc rano zakupki, sprzątanie, gotowanie, pieczenie...
Kupiłam już prezencik dla M - zegarek, mam nadzieję że mu się spodoba. kładę się powoli spać bo rano trzeba wstać.

Miłgo wieczorku!

Witajcie!
Ja juz po prasowanku i sprzatanku.Prawie wszystko co najwazniejsze zrobione, firanki wisza, okna pomyte, ciuszki gotowe, moge rodzic.
Od kilku dni mam kila skurczy dziennie, takich dosc bolacych.Fajnie bo to znaczy ze cos tam drgnelo.Daje jej jesczze 2 tyg;-)
spadam poleniuchowac:tak:milego popoludnia.
hmmmm czyzby pierwszy nasz pazdziernikowy maluszek chciał niedługo sie u nas pojawic:)))

Minisia po pierwsze wczesniej mi uciekło ale ja bardzo prosze o fotki łóżeczka Twojej ksiezniczki i prosze abys troszku zwolniła kolezanko:)))
Wesolutka powodzenia na wizycie i czekamy na wiesci po:)
magdziunia gratulacje dla nowej szczesliwej mamusi.
Wanilia jaki sliczny avantarek:)))

A ja jak to ja nie bede pisac aby nie zanudzac:)) Ale powiem tyle ze robota wrecz sie pali i szybko idzie do przodu
:))))) Jutro mam w planach badanka zrobic ale jeszcze nie wiem czy pojde bo narazie jakos srednio mi sie chce wsio zalezy od rannego humorku:))) buziam

Dzieki Goska za podpowiedz potem sprobuje.
Ja tez juz ubralam łóżeczko co prawda stoi juz jakis czas ale wczoraj ubralam poscielke i przykrylam kocykiem:tak:
Tak bym juz chciala urodzic:sorry2:
A ja dzis mysle o tym, by zalozyc wlasna dzialalnosc i stanac z ciuchami na targu troche na allegro tylko nie mam wogole w tym doswiadczenia i sie boje wyzwania ale lubie ryzykowac choc to duze ryzyko bo mozna kase stracic.Ogolnie jestem marzycielka i moze na tym sie plany zakoncza ale teraz jakos mam apal do tego rodzice i tescie pomoga tylko czy sie uda??? moze macie dla mnie jakies rady albo kilka slow na poparcie badz wybicie mi tego z glowy?? moze ktoras z was ma jakies doswiadczenia??Wiecie kasy ciagle brak i mysle co zrobic by zylo sie lepiej:baffled:
Do wieczorka jade po mije skarby a potem do tesciow na kawke

Ja myslę, ze Justynka dobrze radzi. Może na początek niewielką sumę zainwestować i popróbować z allegro;-) Trzymam kciuki:-D

Hej
Minisia ja mysle ze chyba allegro to lepszy pomysl. nie musisz nigdzie stac caly dzien, jestes w domku z dziecmi, tylko na poczte powiedzmy 2 razy w tygodniu i chyba mniejsze ryzyko. no i nie masz dodatkowych oplat jak abonament za stanie na rynku, ciekawe jak z podatkami jest i allegro bo nie wiem. ja bym tam uderzala w strone allegro bardziej:tak:szczegolnie z malym dzieckiem to wygodniej:tak:

Popieram Blond:tak:

Natusia i ja dokłądam się do życzeń. Buziołki duze dla Was.

A ja wczoraj po obiadku (grzybki) wybrałam się do mamy z ubrankami dla Hani. Mama się za głowę złapała i śmiała że pół żłobka mogę ubrać tymi ciuszkami:-D Wczoraj wstawiłyśmy białe a dzisiaj pewnie kolorowe pójdzie na dwa razy hehehe W tym czasie M walczył dalej z korytarzem i wyrzucił futryne przy kuchni bo i tak nie mieliśmy tam drzwi i raczej mieć nie będziemy. Przyjechał po mnie dopiero wieczorkiem jak już chatę po tym wszystkim ogarnął. Dobrze, ze drzwi od pokoi zakleił folią i nie naleciało do środka. Tyle, ze boję się jeszcze ubrać łóżeczko bo mi jeszcze zakurzy. W każdym razie M zapowiedział, ze napewno nie skonczy z remontem do porodu:baffled:. Powkurzałam sie ale juz dobrze.

Dzisiaj jadę na rocznicę do rodziców. Mama obiecała robic knedle ze sliwkami,aż mi ślinka cieknie:tak:

Witam porannie.
Ja już pranko nastawiłam,teraz muszę ogarnąć kuchnię i jakieś śniadanko wymyśleć. ;-)
NatusiaMa dużo radości i miłości z okazji Rocznicy Ślubu. Dużo słonecznych dni, niech Wasza miłość się rozwija i nigdy nie przemija!!!

kaka82 fajnie że już część ciuszków masz poprane. Najtrudniej się zabrać do tego.:tak:Życzę miłego spotkania u rodziców.
czarna79 miłych badań. Dzisiaj u nas pogoda znośna więc pewnie u Was też.
Miłego dzionka.

reklama
No i witam się w środę rano !! w pierwszy dzień na zwolnieniu plnowałam spać do 10-ej, a tymczasem już od 7:30 nie moge spac tylko leze w lozku... a tu piękna pogoda a zewnątrz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry