reklama

Październik 2008

Kaka - odpoczywam odpoczywam :-) obok łóżka mam stolik z kompterem, więc sobie piszę i czytam co Wy wczraj naskrbałyscie. Nie miałam siły czytać wczoraj, ale dzisiaj na ewno nadrobię zaległości :-)

reklama
witajcie środowo, dziewczyny

ja tylko na chwile, przywitać się.

ide dzis do położnej i będę słuchać serduszka:-)

dzis nad ranem miałam kilka razy takie rozrywające bóle, które mnie obudziły, ale teraz przeszło. Teraz tak sie śmieje w duchu, bo śnił mi się zegarek....:confused::-) zobaczymy czy seń się spełni:-D

dobra, śmigam, musze śniadanie dla familii przygotować, póki moje dziecko jeszcze śpi. Odezwę się, jak wrocę.
Wszystkim- miłego dzionka:-)

Dzien doberek.
NaTusiaMa wszystkiego najlepszego, samych szczesliwych dni i duuuuuzo milosci.
Ja juz po sniadanku, dzisiaj nie w domu tylko w drodze zjadlam dwie slodkie buleczki, mam prawie 3 km do przedszkola wiec jak wracalam to wszamalam bo bylam juz strasznie glodna. W sobote jedziemy do moich rodzicow na pare dni, tzn bedziemy wracac dopiero w czwartek za tydzien, bo 12 mam wizyte u lekarza, a potem to nie wiem kiedy do nich pojedziemy chyba dopiero w przyszlym roku.
dzisiaj czuje mlodego strasznie nisko, i marze juz zeby sie wrzesien skonczyl. Chodze juz i wygladam jak slonica (w zoo w lodzi Slonica nazywa sie Magda- chyba nie zbieg okolicznosci:-))Mialam zamir dzisiaj zrobic zakupy dla mnie reszte rzeczy do szpitala, ale zapomnialam wziasc karty do bankomatu wiec znowu kicha:crazy:
Milego dnia:-)

natusiaMa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Kaka może jednak uda mu się zdąrzyc
Aniaaa oby pierwszy dzien wolnego był udany

A ja dopiero niedawno wstalam, bo nie spałam od 4 do 6, M pojechał o 5. Więc mam dziś też koniki na głowie, ale do cięzszych rzeczy wezme ojca.
Na dzis nie mam narazie planów, wiem ze na obiad sosik z maslaków, bo rodzice wczoraj nazbierali, są już obrane, ale musze przejrzec czy nie robaczywe.

Minisia - mi też się wdaje, że lepiej spróbować na allegro...
Ppatqa - nie tęskni Ci się za jazdą konną ?? ciągle piszesz o knikasz, zajmujesz się nim, a jeździź nie wolno.. dużo macie koni??
Czarna - udanych badań!!

Witam
Natusia wszystkiego najlepszego Wam zycze:tak:
mnie dzisiaj Rafalek obudzil:tak:najpierw mnie kopal tak, ze myslalam ze mi rozezrwie brzuch i pozniej mial czkawke wiec koniec spania:tak:
co by tu zjesc......

A ja wczoraj po obiadku (grzybki) wybrałam się do mamy z ubrankami dla Hani. Mama się za głowę złapała i śmiała że pół żłobka mogę ubrać tymi ciuszkami:-D Wczoraj wstawiłyśmy białe a dzisiaj pewnie kolorowe pójdzie na dwa razy hehehe W tym czasie M walczył dalej z korytarzem i wyrzucił futryne przy kuchni bo i tak nie mieliśmy tam drzwi i raczej mieć nie będziemy. Przyjechał po mnie dopiero wieczorkiem jak już chatę po tym wszystkim ogarnął. Dobrze, ze drzwi od pokoi zakleił folią i nie naleciało do środka. Tyle, ze boję się jeszcze ubrać łóżeczko bo mi jeszcze zakurzy. W każdym razie M zapowiedział, ze napewno nie skonczy z remontem do porodu:baffled:. Powkurzałam sie ale juz dobrze.

Dzisiaj jadę na rocznicę do rodziców. Mama obiecała robic knedle ze sliwkami,aż mi ślinka cieknie:tak:
No to wcale nie jest smieszne i nizbyt ciekawa praspektywa powrotu z dzidzia do remontowanego mieszkanka:baffled: A nie moze sobie z 2 dni przed weekendem wziasc wolne i zrobic???
witajcie środowo, dziewczyny

ja tylko na chwile, przywitać się.

ide dzis do położnej i będę słuchać serduszka:-)

dzis nad ranem miałam kilka razy takie rozrywające bóle, które mnie obudziły, ale teraz przeszło. Teraz tak sie śmieje w duchu, bo śnił mi się zegarek....:confused::-) zobaczymy czy seń się spełni:-D

dobra, śmigam, musze śniadanie dla familii przygotować, póki moje dziecko jeszcze śpi. Odezwę się, jak wrocę.
Wszystkim- miłego dzionka:-)
Ojjj czekamy na wiesci.

Aniaaa wypoczywaj wypoczywaj. Przeciez juz tylko to ci zostało:-D:-D(żarcik)

Magdasf normalnie az polubiłam pracownikow zoo za te imie dla słonicy:)))) Ja tez mam dzis w planach wybrac sie po kosmetyki dla siebie do szpitala. Bo znajac zycie zapomni sie np pasty i szczoteczki:)))) Moze trafie na pampki w promocji i jeszcze tylko wizyta w aptece mnie czeka:rofl2:

A ja dopiero po sniadanku:-p rano badania ale wiadomo zanim tam zaszłam i zanim wrociłam troche mi to zajeło a jeszcze zakupy po drodze:tak:
Kolejana pralka ciuszkow wyprana i piknie schnie na balkoniku bo u nas LATO cdn:tak::tak::tak::tak: Tak mi to sprytnie poszło ze została tylko jeszcze jedna tura:-p Tylko pytanie kto to bedzie prasował??????

NatusiaMa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS

witam się i ja, wczoraj niestety nie dostalam się do komputera bo po pierwsze M czegoś se szukal, a po drugie to mnie chyba przewialo, bo żle się czulam i leżałam pod kocami i było mi zimno, na szczęście dziś lepiej.Nie chcialabym się teraz rozchorować:no:

Jakoś nie mam dziś specjalnie nic do roboty, upiekę chleb, ugotuję coś na obiadek, może ryż z jabłkami na słodko..)))

Pogoda jest wstrętna dziś leje i wieje więc nawet na dwór szkoda patrzeć...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry