Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) zobaczymy czy seń się spełni

No to wcale nie jest smieszne i nizbyt ciekawa praspektywa powrotu z dzidzia do remontowanego mieszkankaA ja wczoraj po obiadku (grzybki) wybrałam się do mamy z ubrankami dla Hani. Mama się za głowę złapała i śmiała że pół żłobka mogę ubrać tymi ciuszkamiWczoraj wstawiłyśmy białe a dzisiaj pewnie kolorowe pójdzie na dwa razy hehehe W tym czasie M walczył dalej z korytarzem i wyrzucił futryne przy kuchni bo i tak nie mieliśmy tam drzwi i raczej mieć nie będziemy. Przyjechał po mnie dopiero wieczorkiem jak już chatę po tym wszystkim ogarnął. Dobrze, ze drzwi od pokoi zakleił folią i nie naleciało do środka. Tyle, ze boję się jeszcze ubrać łóżeczko bo mi jeszcze zakurzy. W każdym razie M zapowiedział, ze napewno nie skonczy z remontem do porodu
. Powkurzałam sie ale juz dobrze.
Dzisiaj jadę na rocznicę do rodziców. Mama obiecała robic knedle ze sliwkami,aż mi ślinka cieknie![]()
A nie moze sobie z 2 dni przed weekendem wziasc wolne i zrobic??? Ojjj czekamy na wiesci.witajcie środowo, dziewczyny
ja tylko na chwile, przywitać się.
ide dzis do położnej i będę słuchać serduszka:-)
dzis nad ranem miałam kilka razy takie rozrywające bóle, które mnie obudziły, ale teraz przeszło. Teraz tak sie śmieje w duchu, bo śnił mi się zegarek....:-) zobaczymy czy seń się spełni
dobra, śmigam, musze śniadanie dla familii przygotować, póki moje dziecko jeszcze śpi. Odezwę się, jak wrocę.
Wszystkim- miłego dzionka:-)

(żarcik)
rano badania ale wiadomo zanim tam zaszłam i zanim wrociłam troche mi to zajeło a jeszcze zakupy po drodze

Tak mi to sprytnie poszło ze została tylko jeszcze jedna tura
Tylko pytanie kto to bedzie prasował??????
No to wcale nie jest smieszne i nizbyt ciekawa praspektywa powrotu z dzidzia do remontowanego mieszkankaA nie moze sobie z 2 dni przed weekendem wziasc wolne i zrobic???
.