reklama

Październik 2008

natusia moc cudownych życzeń i gratulacji, wielu wspólnych lat w szczęściu i miłości :-)
mamy tego samego dnia rocznicę, z tym że u nas już 14 :-)
fajnie że Wasze dzieciaczki z taką przyjemnością poszły w tym roku do przedszkoli i szkół, mój syn niestety wrócił wczoraj podłamany po pierwszym dniu w gimnazjum, zmiana go chyba przerosła, dziś siedzę jak na szpilach i czekam do 15.30, może będzie już lepiej
czarna jak ja lubię takie zmiany w szkole na ostatnią chwilę, u nas też wymyślają do jednego przedmiotu statre wydanie, do innych nowe itd.

reklama
Mirabelka no wlasnie a najlepsze jest to ze na koniec roku uzgadniaja i daja liste wymaganych podrec znikow. A potem zonk:baffled: na szczescie ja podreczniki kupilam na kiermaszu a co z tymi co kupili nowe??????
I nie dziw sie Sebastianowi mimo iz to juz prawie kawaler tez napewno przezywa Tymbardziej ze niewiadomo jak starszaki:crazy: to najgorsze cholery. Moja juz mi mowi do jakiego chce isc Gimnazjum byle nie do tego koło nas:nerd: bezdie dobrze moze potrzebuje wiecej czasu na zaklimatyzowanie:tak:

I WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMYCH SLONECZNYCH DNI, DUZO USMIECHU MIŁOSCI I KOMPROMISÓW:-p

czarna dzięki :-)
dobrze że Niki już myśli nad wyborem szkoły, jedna drugiej nie równa. Seba też poszedł do bardziej oddalonej ale niby z niskim % patologi ;-), bo nasza rejonowa nie ma za dobrej opinii. Mówił że wymagania nauczycieli bardzo wysokie w porównaniu z podst. no i trzecioklasiści się zgrywają, ale najgorzej opisał dziewczyny z 3 klas, podchodzą do nich klepią po głowach i mówią "cześć maluchu" (zwłaszcza jak to określił takie tlenione na żółto :-D)
właśnie przed chwilą dzwonił na przerwie (to też dla niego zmiana ale pozytywna że można na przerwach używać komórki) że jest znacznie lepiej...ufff

Aniaaa ani jeździc ani popracować, tesknie za jazdą, mam nadzieje ze wsiąde do nowego roku, u siebie mam 3,
wow!! super! ja tez moze wroce do jazdy za jakis czas po dluuuuuuuuugiej przerwe.

Aniaaa wypoczywaj wypoczywaj. Przeciez juz tylko to ci zostało:-D:-D(żarcik)
heheeh ... dokladnie !!!! tylko to mi zostalo, ale do czasu :-D obawiam sie ze jak juz Szymek bedzie na swiecie to zapomne c to znaczy wypoczywac" ... :-)

Ogladalam wlasnie program MAMO TO JA na TVN Style i musze rzyznac ze duuzo sie dowiedzialam... :-)

Witajcie środowo
ale te tygodnie lecą, a spotkanie z maluszkiem coraz bliżej. Tak sobie wczoraj kalkulowałam, że ok 6 października już pójdę do szpitala i w każdej chwili mogę urodzić! Rany, ale się boję tego decydującego starcia.:szok:

Natusia i Miabelka gratuluję Rocznicy Ślubu i Życzę Wszystkiego Najlepszego!!!

Kaka współczuję tego remontu i życzę szybkiego finiszu.:tak:
Aniaa to od dziś wielki odpoczynek. Korzystaj i leń się, bo niewiele Ci tej laby zostało:tak:.

A ja już po obiadku, teraz troszkę LB i może wezmę się za nową książkę.

Aha, seriale mnie nie urzekły:crazy:. Scenariusz jak zwykle do przewidzenia, poza tym nudy na pudy. Ale z braku laku.......:-p

Mikrabelka i ja sie dolanczam do zyczen!!!
Ja juz posprzatalam i poprasowalam teraz tylko obiad zostal,dzis mielone z ziemniakami i suroweczka:tak:.Dziewczyny ja juz tez prawie wszystko poprane i poprasowane,tez wole miec zrobione na zapas;-)!

czarna my mamy nową pralkę i M juz się nauczył podstawowej obsługi, gorzej z prasowaniem,
mirabelkawszystkiego najlepszego
ania no niestety pewne rzeczy trzeba oddalic

mi zostało prasowanie, odwlekam juz kilka dni. Zaraz ide do stajni podobno jakis wąż się zapodział w boksie, chyba zima sie zbliża, bo myszy tez się juz pokazały, czyi zaczynaja zwierzeta sciagac z pola i szukac kryjówek. Pooglądałam czaapeczki i skarpetki dla maluszka, ale niemoge się doczekac spotkania

reklama
Kurcze dziewczyny teraz bede was czytac chyba przez tydzien hihihi jaka jestem szczesliwa nawet sobie nie wyobrazacie ja z kuli was chcialam tego neta bo nie umiem bez was normalnie dlugo wytrzymac Ide was poczytac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry