mirabelka73
Październikowe mamy'08
natusia moc cudownych życzeń i gratulacji, wielu wspólnych lat w szczęściu i miłości :-)
mamy tego samego dnia rocznicę, z tym że u nas już 14 :-)
fajnie że Wasze dzieciaczki z taką przyjemnością poszły w tym roku do przedszkoli i szkół, mój syn niestety wrócił wczoraj podłamany po pierwszym dniu w gimnazjum, zmiana go chyba przerosła, dziś siedzę jak na szpilach i czekam do 15.30, może będzie już lepiej
czarna jak ja lubię takie zmiany w szkole na ostatnią chwilę, u nas też wymyślają do jednego przedmiotu statre wydanie, do innych nowe itd.
mamy tego samego dnia rocznicę, z tym że u nas już 14 :-)
fajnie że Wasze dzieciaczki z taką przyjemnością poszły w tym roku do przedszkoli i szkół, mój syn niestety wrócił wczoraj podłamany po pierwszym dniu w gimnazjum, zmiana go chyba przerosła, dziś siedzę jak na szpilach i czekam do 15.30, może będzie już lepiej
czarna jak ja lubię takie zmiany w szkole na ostatnią chwilę, u nas też wymyślają do jednego przedmiotu statre wydanie, do innych nowe itd.
na szczescie ja podreczniki kupilam na kiermaszu a co z tymi co kupili nowe??????
to najgorsze cholery. Moja juz mi mowi do jakiego chce isc Gimnazjum byle nie do tego koło nas
bezdie dobrze moze potrzebuje wiecej czasu na zaklimatyzowanie

)