dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziekuje za przywitanie 
BLOND zycze udanej wizyty w SR a swoim M sie nie przejmuj
Wiem ze to nie takie latwe ale ty jestes silna dziewczyna i wiesz czego chcesz wiec rob tak jak serce ci podpowiada Ja 3 mam za Ciebie i Rafalka kciuki 
Napisz wieczorem jak tam bylo w SR ;-)
MINISIA jaka radosc ze twoj M zdal egzamin POGRATULUJ MU OD NAS
Rozumiem twoj stres dobrze ze sie wszystko pieknie skonczylo 
Moj M wlansie jedzie do domu i jak M sobie zje i odpocznie to idziemy na lody oblac nasze poltorej roku hihih

BLOND zycze udanej wizyty w SR a swoim M sie nie przejmuj
Wiem ze to nie takie latwe ale ty jestes silna dziewczyna i wiesz czego chcesz wiec rob tak jak serce ci podpowiada Ja 3 mam za Ciebie i Rafalka kciuki 
Napisz wieczorem jak tam bylo w SR ;-)
MINISIA jaka radosc ze twoj M zdal egzamin POGRATULUJ MU OD NAS
Rozumiem twoj stres dobrze ze sie wszystko pieknie skonczylo 
Moj M wlansie jedzie do domu i jak M sobie zje i odpocznie to idziemy na lody oblac nasze poltorej roku hihih

Jak dzwonilam do domku to slyszeli jakie mam nerwy wiec mnie uspokajali bo bali sie ze tam urodze ale ja takiego stresa lapnelam!!wazne ze juz po i jeden stres mniej! mowie do m ze on swoj egzamin juz zdal teraz kolej na moj;-)
, poczekam na resztę mebli i dopiero wtedy wszystko ustawimy w pokoiku. Już się nie mogę doczekać....
zadzwonil dzisiaj ze wielce skruszony ze go miesiac nie bylo ze chce przyjsc.......wiec ok, zeby nie bylo ze mu szans nie dawalam i ze sie z dzieckiem ukrywalam, ale i tak to nic nie zmieni i jade kolo 20 na pol roku do mamusi mojej kochanej:-):-):-):-):-)a on niech lepiej wraca do tej Afryki i niech sie hajtnie z ta laska ktora mu mama wybrala.....nawet mu moge na weselu zaspiewac byle pojechal i nie wrocil.....
kuzwa jak jak go nienawidze...........
... myślałam, że do domku nie dojdę.