reklama

Październik 2008

Blond- Matko Boska na kogo Ty tam trafiłaś to chyba jakaś wariatka a nie położna, żeby takie rzeczy gadać:no:
Minisia- gratulacje dla Męża
Magdziunia- mam nadziejęże z Twoją babcią bęzie wszystko dobrze
Agniesia- trzymaj się

Ja miałam dziś pracowite popołudnie, poszłam na górę i posegregowałam ciuszki maleństwa( dobrze, że M mi zrobił więcej półek w szafie bo tych ubranek jest mnóstwo ), a potem wzięłam się za pakowanie torby do szpitala, tak że jeszcze jakieś kosmetyki i koszule nocne dołoże i torba gotowa, pościągłam też pościel z kołyski i jak tylko będzie ładna pogoda to wypiorę.:tak:A potem to już tylo czekać...))):tak:
W niedzielę kupiliśmy wózek na allegro bo mieliśmy od znajomej ale taki trochę "byle jaki", noi zdecydowaliśmy się kupić i teraz czekamy na przesyłkę:tak:już nie mogę się doczekać:tak::tak:

Zyczę wszystkim spokojnej nocki...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

reklama
blond- jak czytałam mojemu mężowi, to aż nam łzy leciały ze śmiechu:-D co za baba:-D
Agniesia25- pewnie pierwsza sie rozsypiesz:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justynka ja stwiam na jedna z Agnieszek bo ta nasza blizniakowa tez cos zamilkła:crazy::confused::confused::confused:

a to fakt, bliźniaki też na pewno szybciej nam się pokażą.
ja starsznie ubolewam że nie mam bliźniaków, bo chcieliśmy mieć 3 dzieci zawsze, ale ja już nie chce trzecia raz być w ciąży:baffled: a tak, byłoby za jednym zamachem. w pierwszej, tydzień przed porodem urodziłąm kamienie z nerek i wyłam z bólu cąły ostatni miesiąc, nie śpiąc ani chwili a potem nie gojąca rana a teraz takie bóle już od 30 tygodnia i dziecko, przecudne dziecko w domu, ale niestety nie można położyć się,odpocząć czy usiąść wtedy gdy coś mi dolega.
może za 10 lat zdecyduje sie na 3:-p:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry