malaulka
Podwójna mamusia
Blond- Matko Boska na kogo Ty tam trafiłaś to chyba jakaś wariatka a nie położna, żeby takie rzeczy gadać
Minisia- gratulacje dla Męża
Magdziunia- mam nadziejęże z Twoją babcią bęzie wszystko dobrze
Agniesia- trzymaj się
Ja miałam dziś pracowite popołudnie, poszłam na górę i posegregowałam ciuszki maleństwa( dobrze, że M mi zrobił więcej półek w szafie bo tych ubranek jest mnóstwo ), a potem wzięłam się za pakowanie torby do szpitala, tak że jeszcze jakieś kosmetyki i koszule nocne dołoże i torba gotowa, pościągłam też pościel z kołyski i jak tylko będzie ładna pogoda to wypiorę.
A potem to już tylo czekać...)))
W niedzielę kupiliśmy wózek na allegro bo mieliśmy od znajomej ale taki trochę "byle jaki", noi zdecydowaliśmy się kupić i teraz czekamy na przesyłkę
już nie mogę się doczekać

Zyczę wszystkim spokojnej nocki...

Minisia- gratulacje dla Męża
Magdziunia- mam nadziejęże z Twoją babcią bęzie wszystko dobrze
Agniesia- trzymaj się
Ja miałam dziś pracowite popołudnie, poszłam na górę i posegregowałam ciuszki maleństwa( dobrze, że M mi zrobił więcej półek w szafie bo tych ubranek jest mnóstwo ), a potem wzięłam się za pakowanie torby do szpitala, tak że jeszcze jakieś kosmetyki i koszule nocne dołoże i torba gotowa, pościągłam też pościel z kołyski i jak tylko będzie ładna pogoda to wypiorę.
A potem to już tylo czekać...)))
W niedzielę kupiliśmy wózek na allegro bo mieliśmy od znajomej ale taki trochę "byle jaki", noi zdecydowaliśmy się kupić i teraz czekamy na przesyłkę
już nie mogę się doczekać

Zyczę wszystkim spokojnej nocki...

co za baba

a tak, byłoby za jednym zamachem. w pierwszej, tydzień przed porodem urodziłąm kamienie z nerek i wyłam z bólu cąły ostatni miesiąc, nie śpiąc ani chwili a potem nie gojąca rana a teraz takie bóle już od 30 tygodnia i dziecko, przecudne dziecko w domu, ale niestety nie można położyć się,odpocząć czy usiąść wtedy gdy coś mi dolega.