reklama

Październik 2008

Dorotko będzie dobrze i może Oliwcia będzie chciała przyjść na świat wcześniej.
Ja torbę mam spakowaną w połowie a zaraz będę ją dopakowywać - właściwie to zostało wybrać ciuszki dla maluszka i kosmetyki.

reklama
Dorotko będzie dobrze i może Oliwcia będzie chciała przyjść na świat wcześniej.
Ja torbę mam spakowaną w połowie a zaraz będę ją dopakowywać - właściwie to zostało wybrać ciuszki dla maluszka i kosmetyki.

Niby Oliwka jest mniejsza o jakies 2 tygodnie ale moze tez tak byc ze poprostu jest ona w tym tygodniu jak wedlug @ ale jest mniejsza i i moze poprostu urodze mniejsze dziecko.A jak gin miezyl glowke to mniejsze i drobniejsze dziecko ktore np urodzi z ponad 2 kg wagi nie moze miec takie duzej glowki jak ponad 4 lub 4 kg Ja chce w pazdzierniku ale najwazniejsze aby Oliwia byla zdrowa i przyszla kiedy bedzie na to ONA gotowa :tak:
Ja tak jak MAGDASF1 ja was podziwiam ze juz macie wsio poprasowaneJa tez planuje z poczatkiem padziernika chyba ze z nudow zaczne szybciej hihih.
Ja torbe do szpitala bede pakowala z M bo nie mam zamiaru pozniej mowic mu gdzie jest dana rzecz jak o cos go porosze on to ma wiedziec :tak:

Hej! Wczoraj padałam po wizycie u ginki i zakupach (nie maiłam siły już na SR)-z których jestem bardzo zadowolona. Kupiliśmy aparat cyfrowy. Bo już w szpitalu chce fotografować mojego skarba:tak::-D Troszeczkę nas te zakupy pociągneł za kieszeń-ale takich zakupów nie robi się codziennie-hehe ale się pocieszam:-)
W nocy strasznie bolał mnie ząb jak urodzi się maluszek to pójdę do dentystki zrobić z tym porządek-oczywiście ze znieczuleniem:tak:
Wszystkim życzę słoneczka i udanego dzionka

Natusia piekny i barzdo orginalny prezencik. Moj M by nawet nie pomyslał o tym:(((
Marma u nas zaraz po porodzie ubieraja w szpitalne chyba ze dasz to ubiora nasze. A tak to jak juz trawisz na połozniczy
wrecz sie domagaja ciuszków:))))
Magdziunia u nas tez kiedys męzowie mogli tylko po szkole rodzenia. teraz na sczezscie tego nie ma:)))
Co do Twojego M znam takich co niechcieli a jak zawiezli zony na porodówke to położne dawały kitle i mówiły gdzie
trzeba sie przebrac. A oni nawet ust nie otworzyli na protest i odmowe:)))) I w ten oto sposób towarzyszyli przy
porodzie:))))
Kasia ja juz coraz czesciej zabieram Laure bez wózka na zakupy itp. Trza maluchy przyzwyczaic:))) Bo z dwoma wozkami sama nie
wyjde:)))
Minisia moja Niki przyniosła mi opłaty ze szkoły 65 zł do 15 wrzesnia. Jeszcze raz gratulacje dla M:)))
Magdasf ja czuje ze z dnia na dzien energia mnie opuszcza. Wiec korzystam jak mam siły. Tymbarzdiej ze na brak zajec codziennych
nie moge narzekac. A szykowanie dla maluszka jak narazie to dodatkowe zajecia:))))
Dorotka Witaj fajnei ze mozesz juz do nas wpadac o kazdej porze:))
Kaka
Z okazji święta Waszego, życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości.
Niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają. Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie.

A mnie moja Niki dzis doprowadziła do szału z lekcjami. Normalnie chyba sie nie nadaje na matke dziecka w wieku szkolnym:(((
Jak narazie nie mam planów na teraz.Ale popołudniu jade po wyniki badan i do miasta przy okazji wskocze no chyba ze pogoda mi plany
pokrzyżuje:)))

Hej! Wczoraj padałam po wizycie u ginki i zakupach (nie maiłam siły już na SR)-z których jestem bardzo zadowolona. Kupiliśmy aparat cyfrowy. Bo już w szpitalu chce fotografować mojego skarba:tak::-D Troszeczkę nas te zakupy pociągneł za kieszeń-ale takich zakupów nie robi się codziennie-hehe ale się pocieszam:-)
W nocy strasznie bolał mnie ząb jak urodzi się maluszek to pójdę do dentystki zrobić z tym porządek-oczywiście ze znieczuleniem:tak:
Wszystkim życzę słoneczka i udanego dzionka

Majeczko ja mam zwykly aparat na klisze i na weselu na ktorym bylam pocykalismy na nim zdjecia i przed porodem kupie klisze i tez bedziemy cykac Oliwi zaraz po urodzeniu :tak:Oczywiscie tez wolalabym cyfrowy ale trza se jakos radzic tak jak mozna Ale jak M zarobi wiecej to moze uda nam sie kupic jakis aparatA jak nie to mamy zwykly hihi
A dlaczego nie chodzisz do dentysty w ciazy ja chodze i np jutro ide a pozniej za 1,5 tygodnia i wogole w coazy juz kilka razy byla A znieczulenie nic nie szkodzi dla dziecka i jutro napewno bede miala znieczulenie bo zab mnie strasznie boli i nie wyrobie bez ale ja sie nie boje bo wiem ze to nie szkodzi Moze nie czekaj tylko idz do dentysty :tak:

Jestem i ja;-)

Wczoraj do póżna siedziałam u mamy i tak mi się u niej oczy kleiły...a w domu w łóżku d..pa, nie mogłam zasnąć. Za to dziś pospałam do 9tej:szok:, obejrzałam jeszcze jakis serialik i dopiero teraz usiadłam do śniadanka.

Czarna ja sie nie gniewam. Sama do konca nie jestem zadowolona ale jak wiesz, nie wszystko od nas zależy. Mieliśmy wogóle nie ruszac koryarza ale odkąd leciały iskry przy korkach zrobiło się niebezpiecznie i M musiał zacząć grzebać. Korytarz napewno wkrótce skonczy. Dziś będzie kładł płyty więc sądzę że to juz kwestia kilku dni. A kuchnia...no cóż. Na razie będzie tak jak jest. Za jakiś czas ją odmalujemy więc nie będzie chyba tak źle. Na czas kucia pod elektykę (bo prawie pradu w kuchni nie mam) pojadę do mamy na cały dzionek. M pozakleja pokoje folią żeby mi nie naleciało i wrócimy jak posprząta. Innego wyjścia nie ma.

Dzięki za życzonka. Zamierzam zobić 2 sałateczki i nadziać to gotowe ciasto francuskie farszem z pieczarek. Do oblewania kupiłam piccolo;-)
Od męża póki co dostałam mms z kwiatkiem, jak ten kwiatek sie nie ożywi do wieczora to dostanie na talerzu zdjecie kolacji hehehhe

Musze iść na pocztę. Chyba dostałam odpowiedź z Zus o zasiłku. Chyba nie powinnam się tym denerwowac,co??

Marma ty masz lepszą SR
blond ta baba to jakaś wariatka by tak straszyć
natusia to ładniie ci minął dzionek
ulka super fura
dorota ja tez chciałabym zdążyc w październiku
kaka Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

U nas też nie ma znieczuleń, ale można się umowic z anestezjologiem i zrobi, tyle ze ta przyjemnośc kosztuje 350 zł, ja jeszcze się zastanawiam taka opcję wybrała kumpela i poczekam na jeje relacja.
Ja mam za soba ciężką noc, a 2 obudził mnie bol brzucha, dół był twardy, najpierw myslałam poleże przejdzie, potem o 3 wziełam nospe, ale pusciło mnie po 4, wypilam melise ale i tak usnełam dopiero po 5, i teraz ledwo funkcjonuje.
U nas lało w nocy, a teraz znów słoneczko, więc zapewne poszło do was

Witam
wiecie co, ja tez mysle ze ona nas chciala tylko nastraszyc- nie wiem po co, bo w taki dramat to nawet ja nie uwierze.co bedzie to bedzie.to i tak byly "historie wybrane":-D:-D:-Dna szczescie z nia mamy tylko 2 razy, one sie zmieniaja wiec nie wszystko stracone:tak:
Dorotko wiesz jaki jest M, juz sie nasluchalas i powiem Ci ze to jest cos najlepszego co mnie ostatnio spotkalo(tzn to jego odejscie):tak:
kurcze a gdzie jest Aga1480?czyzby ktos nam sie tu zaczal rozdwajac czy co?:tak:a raczej roztrajac:-D:-D:-D
Kaka wszystkiego najlepszego!
Majeczka ja tez lecze zeby w ciazy ze znieczuleniem, moja mama, brat i przyszla bratowa sa stomatologami wiec krzywdy by mi nie dali zrobic.a chore zeby w ciazy do niestety tez zagrozenie dla dziecka z tego co mi mowili (bakterie i inne syfy)wiec lepiej szybciej leczyc

reklama
KAKA najserdeczniejsze zyczenia z okazji rocznicy :-D
ASIU tak wiem jaki jest twoj M i wiem ze sie cieszysz ze on tak postapil ale chodzi mi o to ze te jego slowa abys sie opiekowala Rafalkiem to jakies takie dziwne jakby sie pozegnal z NIM ale ja wiem ze dla ciebie to jest jajlepsze co mogl zrobic :tak:Wiem ze jestes silna i ze dasz sobie rade z pomaca mamy.
A jak tam nauka ci idzie ? kiedy masz egzaminy ?

Ja was poczytalam ale jestem na niedzieli dopiero ale nie nadrobie wszystkich zaleglosci :crazy:.
Wy jestescie fajne z tymi sniadaniami Ja wstaje dziennie po 5 bo M tak wstaje ale o 6 zas sie klade tak gdzies do 8 i po 5 zawsze cos jem Dzis zajadalam sie paczkiem:tak:.
Ide sie polozyc bo OLIWKA mocno kopie az boli ale niech mnie kopie ja sie z tego ciesze.Dzis o 6 jak sie kladlam to strasznie w zebrach mnie bolalo chyba mnie kopalaAle ja wole jak ona mnie kopie nawet mocno niz jak malo daje znac o sobie :tak:
Musze podlogi pomyc nie chce mi sie :baffled: ale mam lenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry