Natusia piekny i barzdo orginalny prezencik. Moj M by nawet nie pomyslał o tym

((
Marma u nas zaraz po porodzie ubieraja w szpitalne chyba ze dasz to ubiora nasze. A tak to jak juz trawisz na połozniczy
wrecz sie domagaja ciuszków

)))
Magdziunia u nas tez kiedys męzowie mogli tylko po szkole rodzenia. teraz na sczezscie tego nie ma

))
Co do Twojego M znam takich co niechcieli a jak zawiezli zony na porodówke to położne dawały kitle i mówiły gdzie
trzeba sie przebrac. A oni nawet ust nie otworzyli na protest i odmowe

))) I w ten oto sposób towarzyszyli przy
porodzie

)))
Kasia ja juz coraz czesciej zabieram Laure bez wózka na zakupy itp. Trza maluchy przyzwyczaic

)) Bo z dwoma wozkami sama nie
wyjde

))
Minisia moja Niki przyniosła mi opłaty ze szkoły 65 zł do 15 wrzesnia. Jeszcze raz gratulacje dla M

))
Magdasf ja czuje ze z dnia na dzien energia mnie opuszcza. Wiec korzystam jak mam siły. Tymbarzdiej ze na brak zajec codziennych
nie moge narzekac. A szykowanie dla maluszka jak narazie to dodatkowe zajecia

)))
Dorotka Witaj fajnei ze mozesz juz do nas wpadac o kazdej porze

)
Kaka
Z okazji święta Waszego, życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości.
Niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają. Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie.
A mnie moja Niki dzis doprowadziła do szału z lekcjami. Normalnie chyba sie nie nadaje na matke dziecka w wieku szkolnym

((
Jak narazie nie mam planów na teraz.Ale popołudniu jade po wyniki badan i do miasta przy okazji wskocze no chyba ze pogoda mi plany
pokrzyżuje

))