reklama

Październik 2008

reklama
Kaka- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Natusia- piękny prezent dostałaś
Minisia- jaka fajna Twoja Wiktoria

A ja muszę dziś jechać odebrać Karolinę i pójść z nią na plac zabaw bo robimy jej niespodziankę malujemy jej pokój i musimy wrócić do domu jak M skończy
Teraz biorę się za obiad, zrobię dziś mięsko, sosik i ziemniaczki noi moja ulubiona mizeria..:tak:
A mi dziś w nocy śniła się mama, od czasu jej śmierci (a było to 2 tygodnie przed moim pierwszym porodem) przyśnila mi się tylko 2 razy, a tak teraz sobie patrze w kalendarz a tu dziś są jej imieniny:-(
Troszkę mi się zrobiło smutno....

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

cześć dziouchy CZWARTKOWO!
jeesu, jak ja sie ciesze że to już czwartek i zbliża się koniec kolejnego tygodnia:-):-) jutro zaczynam 36tydzień. marzę o porodzie i nastroje mam takie wahające się jak i jakiejś histeryczki- od euforii po płacz na zawołanie.
Kaka- wszystkiego najlepszego!!
Witam się i ja!!!! Tak samo micha mi się cieszy, że już koniec tygodnia, bo za niedlugo M. wraca :laugh2:
Kaka, przyłączam się do życzeń!!!!! Miłego ucztowania!!!!!!!!!
Rano bylo dosyć pogodnie, więc popralam pościel i narzuty, ale widzę już wielką czarną chmurę i chyba wniosę pranko do domu :-p:tak::laugh2:
Zamówiłam na allegro lampkę (taką małą do kontaktu), jak przyjdzie , to wkleję foty. Jula na szczęście spokojnijesza, a i mi ulżyło jakoś. Tylko teściowa chodzi i mowi, że nie wie, jak to będzie, jak zacznę rodzić. O co jej chodzi??? :laugh2::sorry2:
Jadę jesczze do orange, bo M. chce nowy telefon (nie na kartę), może i sobie coś wybiorę...
Minisia, mi tez sie nie otwiera łóżeczko, a Wiki jest genialna na fotach :laugh2::tak:
Pozdrawiam i buziam mocno :******************

Ja juz tez ogarnelam chatke,wsadzilam rzeczy dla malenstwa do walizki,no i prawie spakowana waliza:-D.Teraz jakas kawke by sie przydalo wypic i poczytac:-)
Minisia super ta twoja mala laseczka:-),mi tez strona sie nie otwiera...
kaka ja tez mialam poprasowac reszte,ale nie poschlo.Pogoda do du...,pada:baffled:
ula to corcia bedzie miala niespodzianke:-p

KAKA swietny ten tekst z ta kolacja i kwiatkiem:tak:
ULKA no mama chyba specjalnie ci sie przysnila :tak:Rozumiem ze ci smutno ale 3 maj sie kochana:tak:
JUSTYNA moze i ty zaniedlugo sie rozopakujesz choc pewnie jeszcze byloby dobrze gdybys troche pochodzila Choc ja widze ze ty juz bardzo chce rodzic wiec zycze ci tego co ty sama chcesz:tak:
MINISIA mnie sie tez wszystki zdjecia nie otwieraja :crazy:
ASIU mam pytanie czy naprawde musisz oddawac swojego kota do sklepu lub komus go dac? nie bedzie ci smutno Ja mam psa i nigdy bym go nie oddala Bradzo go kocham i uwazam ze jak sie ma zwierze to juz trzeba sie nim opiekowac do konca Mysle ze kot nie sprawialby az tak strasznego klopotu u twojej mamy.To jest moje zdanie ale oczywiscie Twoje szanuje :tak:

Ja juz byla z Waflem na dworze i ogarnelam chatke nawet podlogi zaczelam myc ale teraz przerwa na golabki mniam mniam hihi

Ja jem i patrze na DOM NIE DO POZNANIA i placze na tym zawsze:crazy:
Wygladam jak jakas nawiedzona :rofl2:
PPATQA udanego spotkania w SR :tak:

Ide dalej sprzatac bo podloga czeka:crazy:
Ja jeszcze planow na obiad nie mam jak mama wroci z pracy po 15 to trzeba isc do sklepu i cos wymyslec bo lodowka pusta a ja z mama od wczoraj nie umiem sie dogadac bo ona ma jakies humorki Wiecie przekwitanie itp :baffled:I ja sie tym tez wkurzam bo do poludnia jestem sama i jak mama wraca to chcialabym se z nia fajnie pogadac ale czasem sie nie da i jest do D.... nastroj w domu a M dzis wroci bardzo pozno z pracy :baffled:

Witajcie.Ja mam dziś doła strasznego,u lekarza średnio ale napisze wszystko na odpowiednim wątku.Strasznie sie zamartwiam o swoją niunie 100% dziewczyna, i dziś sie dowiedziałam mojego znajomego żona urodziła 2 tyg temu córeczkę i w tą niedziele zmarła zasnęła przy piersi:(:(:( Strasznie mi smutno przepraszam mam nadzieje że was za bardzo nie niepokoje ale opowiadam po prostu.Resztę o mojej dzidzi napisze na innym wątku, nie mam czasu was teraz poczytać bo muszę uprzątnąć bo koleżanka do mnie dziś przyjeżdża, i robie spaghetti.Buśki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry