blond_20
Czarownica
Jejku Czrna ale tego masz....ja bym moje ubranka zmiescila w 1 pewnie
chyba zaczynam myslec o dokupieniu czegos....moze jakis zestaw z allegro uzywany dla niemowlaka wylicytuje po prostu
a z tym placeniem za porody i znieczulenie to nam wczoraj tlumaczyla ta chora polozna. ona jest z Inflanckiej w Warszawie i mowila ze jak sie placi za rodzinny to juz wtedy za znieczulenie nie biora i odwrotnie(chociaz mowila tez ze i tak teraz w tym szpitalu zzo jest za free)a szpitale podobno sie tlumacza tym ze te sale do rodzinnego sa lepiej wyposazone, remonty kosztuja wiec dlatego sie placi.na zwyklej sali jak inni sie zgodza to maz moze wejsc i wtedy sie nie placi.mowila ze te ceny to takie plynne sa
ale ja tej kobiecie juz chyba nie wierze wiec trzeba sie pytac w danym szpitalu i tyle.
ja wlasnie mam mala przerwe w nauce bo juz mnie glowa boli. a egzaminy mam w nast wtorek, srode, czwartek i jeszcze nast wtorek
4 az bo mi sie nie chcialo uczyc w czerwcu
to teraz mam....
chyba zaczynam myslec o dokupieniu czegos....moze jakis zestaw z allegro uzywany dla niemowlaka wylicytuje po prostu
a z tym placeniem za porody i znieczulenie to nam wczoraj tlumaczyla ta chora polozna. ona jest z Inflanckiej w Warszawie i mowila ze jak sie placi za rodzinny to juz wtedy za znieczulenie nie biora i odwrotnie(chociaz mowila tez ze i tak teraz w tym szpitalu zzo jest za free)a szpitale podobno sie tlumacza tym ze te sale do rodzinnego sa lepiej wyposazone, remonty kosztuja wiec dlatego sie placi.na zwyklej sali jak inni sie zgodza to maz moze wejsc i wtedy sie nie placi.mowila ze te ceny to takie plynne sa
ale ja tej kobiecie juz chyba nie wierze wiec trzeba sie pytac w danym szpitalu i tyle.ja wlasnie mam mala przerwe w nauce bo juz mnie glowa boli. a egzaminy mam w nast wtorek, srode, czwartek i jeszcze nast wtorek
4 az bo mi sie nie chcialo uczyc w czerwcu
to teraz mam....
)
Godzinę wcześniej 2 jabłka a 2 godziny temu obiad