reklama

Październik 2008

Jejku Czrna ale tego masz....ja bym moje ubranka zmiescila w 1 pewnie:zawstydzona/y:chyba zaczynam myslec o dokupieniu czegos....moze jakis zestaw z allegro uzywany dla niemowlaka wylicytuje po prostu:tak:
a z tym placeniem za porody i znieczulenie to nam wczoraj tlumaczyla ta chora polozna. ona jest z Inflanckiej w Warszawie i mowila ze jak sie placi za rodzinny to juz wtedy za znieczulenie nie biora i odwrotnie(chociaz mowila tez ze i tak teraz w tym szpitalu zzo jest za free)a szpitale podobno sie tlumacza tym ze te sale do rodzinnego sa lepiej wyposazone, remonty kosztuja wiec dlatego sie placi.na zwyklej sali jak inni sie zgodza to maz moze wejsc i wtedy sie nie placi.mowila ze te ceny to takie plynne sa:tak:ale ja tej kobiecie juz chyba nie wierze wiec trzeba sie pytac w danym szpitalu i tyle.
ja wlasnie mam mala przerwe w nauce bo juz mnie glowa boli. a egzaminy mam w nast wtorek, srode, czwartek i jeszcze nast wtorek:zawstydzona/y:4 az bo mi sie nie chcialo uczyc w czerwcu:zawstydzona/y:to teraz mam....

reklama
Jejku Czrna ale tego masz....ja bym moje ubranka zmiescila w 1 pewnie:zawstydzona/y:chyba zaczynam myslec o dokupieniu czegos....moze jakis zestaw z allegro uzywany dla niemowlaka wylicytuje po prostu:tak:
a z tym placeniem za porody i znieczulenie to nam wczoraj tlumaczyla ta chora polozna. ona jest z Inflanckiej w Warszawie i mowila ze jak sie placi za rodzinny to juz wtedy za znieczulenie nie biora i odwrotnie(chociaz mowila tez ze i tak teraz w tym szpitalu zzo jest za free)a szpitale podobno sie tlumacza tym ze te sale do rodzinnego sa lepiej wyposazone, remonty kosztuja wiec dlatego sie placi.na zwyklej sali jak inni sie zgodza to maz moze wejsc i wtedy sie nie placi.mowila ze te ceny to takie plynne sa:tak:ale ja tej kobiecie juz chyba nie wierze wiec trzeba sie pytac w danym szpitalu i tyle.
ja wlasnie mam mala przerwe w nauce bo juz mnie glowa boli. a egzaminy mam w nast wtorek, srode, czwartek i jeszcze nast wtorek:zawstydzona/y:4 az bo mi sie nie chcialo uczyc w czerwcu:zawstydzona/y:to teraz mam....
Blondi będziemy trzymać za Ciebie kciuki i tak, ale może nie zdradzaj nam godziny examów, coby wprowadzić nieco tajemniczości, Czarnej i M Minisi przyniosło to szczęście (a niech już będzie żem zaboboniara ;-):-p)

Blond, też mam mało ciuszków, ale specjalnie - po pierwsze dlatego, że nie wiem w jakim rozmiarze urodze Juniora a po drugie w ramach odwiedzin każdy cos przynosi. Juz mnie rodzinka i kolezanki pytaja, czego nie mam, a ze wszystko mam to bede mowila, ze zawsze ciuszek sie przyda (i jest chyba jednym z tańszych prezentów, a ja nie chce obciazac ludzi wydatkami),wiec pewnie zbierzemy niezła kolekcje ubranek :)

A tych egzaminów masz sporo :( bede trzymała kciuki i dobrze, ze robisz przerwy :)

Ostatnia edycja:
SYLWIA fajnie to juz masz wszystko zaplanowane chodzi mi o akcje PORODOWE HEHEH :-)
BLOND wspolczuje tej nauki i egzaminow :-( 3 mamy kciuki :-)

Ja tez nie ma wiele ubranek :-( ale jak bedzie kasa to cos dokupie :-)
U mnie na porodowce nie ma specjalnych sal do rodzenia razem tylko sa 2 sale i czy rodzisz sama czy z M to na ktoras z tych sal sie trafi chyba ze akurat 2 rodza to szukaja innego miejsca ale wtedy to miejsce jest gorsze :-(
Ja bylam z mama na zakupach spozywka A teraz zajadam sie rogalem z maselkiem a pozniej obiadek :-)

Blond, też mam mało ciuszków, ale specjalnie - po pierwsze dlatego, że nie wiem w jakim rozmiarze urodze Juniora a po drugie w ramach odwiedzin każdy cos przynosi. Juz mnie rodzinka i kolezanki pytaja, czego nie mam, a ze wszystko mam to bede mowila, ze zawsze ciuszek sie przyda (i jest chyba jednym z tańszych prezentów, a ja nie chce obciazac ludzi wydatkami),wiec pewnie zbierzemy niezła kolekcje ubranek
Ja tez mysle,ze mam w sam raz ciuszkow i tez pomyslalam,ze znajomi przyniosa,wiec po co na zapas;-)
Zdasz zobaczysz,bedzie dobrze:happy:
Ja wlasnie dokanczam gulasz:-Dpycha.A co do jedzenia to ja ciagle slodycze jem,az do przesady:baffled:

reklama
ja już po obiadku, zrobiłam dziś zapiekankę makaronową. a teraz leże i zbijam bąki:rofl2:

blond- współczuję egzaminów. Ja pamiętam, jak robert wyjechał tutaj i byłam sama pół roku, zostałam z Laurą 3 miesięczną, z problemami poporodowymi i sesja na studiach- 13 egzaminów- oczy na zapałkę. Laura nie była takim dzieckiem, które chciało spać i samo leżeć. Schudłam wtedy 15 kg.masakra na cełej linii, ale sesja zaliczona:-p
czarna,kasia- ja też Laure na nogach zabieram na krótsze dystanse,odkąd właściwie zaczeła biegać, dziecko ma większą frajdę jak może sobie samo pobiegać i na szczęscie nie ma problemu z rączką- jak trzeba, to trzeba.

minisia- jaki dumny szkolniaczek ;-) a łużeczko mi się nie otwiera:no:

czarna- ty masz 5 szufladową komodę, a ja sie zastanawiam czy czegoś nie sprzedać, bo też mam komode z 5 głębokimi szufladami,z przewijakiem na górze, która jest tak wypchana tak, że otworzyć sie nie da, drugą partie pochowałam w kartony a 2 stosy są jeszcze na komodzie, bo nie wiem gdzie mam schować:-p:-D nie ma to jak zachłanność:rofl2: nie dość że po Laurze miałam mase, to jeszcze dokupiłam i teraz nie mam gdzie sie podziać z tym wszystkim.

ide bo laura jakiś meksyk urządza:szok::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry