reklama

Październik 2008

reklama
cześć dziouchy CZWARTKOWO!
jeesu, jak ja sie ciesze że to już czwartek i zbliża się koniec kolejnego tygodnia:-):-) jutro zaczynam 36tydzień. marzę o porodzie i nastroje mam takie wahające się jak i jakiejś histeryczki- od euforii po płacz na zawołanie.

Ubrałam sie już, ale siedzie jeszcze w łużku. Nic mi sie dalej nie chce. Dzis miałam sen o koleżance w ciąży, oczywiście szybko sprawdziłam, a to oznacza radosne wydarzenie. tak bardzo chce już urodzić, że zaczynam już wariować. nigdy nie czytałam senników a teraz takimi pierdołami sie zajmuje. nie wiem co sie ze mną dzieje. Jestem już gotowa ze wszystkim, a tu teraz nic do przodu sie nie posuwa. Na szczęście ten tydzień w miare szybko zleciał:-)

Kaka- wszystkiego najlepszego!!

Kaka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
Ja dzis mam lazienke do posprzatania i jeszcze raz popatrzec na ciuszki malenstwa,zeby mi nic nie zabraklo:-D.Pogody nie ma i jakas zmeczona jestem,chyba drzemke popoludniu sobie zrobie!

Kaka wszystkiego co najlepsze i dużo słońca dla was!:tak:
Minisia gratulacje dla męża! I już po stresie:-p
majeczka02 no to sprawiliście sobie fajny prezencik. Zdjęcia po porodzie to świetna pamiątka. My kupiliśmy aparat cyfrowy w styczniu, śmialiśmy się że to na robienie zdjęć dzidziusiowi bo wtedy postanowiliśmy starać się o dziecko a już w lutym okazało się że jestem w ciąży, więc trafiliśmy z zakupem.:-)
dorota123456789 ja też torbę chcę pakować z M żeby wiedział co i gdzie mamy

A ja zaraz coś na śniadanko sobie myszę zrobić bo jeszcze nie jadłam a później na pocztę wysłać L4 i na zakupki.
Dziś czeka mnie jeszcze prasowanie więc zerknę tu chyba wieczorem.:happy:

Karola dużo zdrówka i pomyślności oraz spełnienia marzeń.
Wszystkiego naj w tak wspaniałym dniu.

Ja sprzątam ale własnie zrobiłam sobie przerwę na kawusię zbożową.
Gorąco jakoś tak a na popołudnie zapowiadają opady deszczu i burze.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mykam dalej papa

reklama
Kaka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!i oby ten kwiat ozyl:-):tak:
Kurcze ten tekst z tym zdjeciem kolacji mnie rozbawil:-D
A ja juz nie moge sie doczekac jak wroci moj m z pracy i pojedziemy kupic farbe jak ja lubie robic remonciki ale te drobne ;-)bo efekt zawsze jakis jest i oko cieszy.
A to fota mojego łóżeczka tzn Weronisi:tak:Zobacz załącznik 92253

Zobacz załącznik 92254
A to moja agentka;-)w pierwszy dzien szkoly Nika023.jpg

Nika022.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry