reklama

Październik 2008

Witaj Dorota już nie będziesz musiala w biegu czytać postow i zerkać kiedy minie Twój czas w kafejce- super
Mirabelko, serdeczne życzenia i wielu wspólnych, pięknych lat razem

Czarna, Motylku ja podobnie jak Wy już ciuszki mam poprane, i poprasowane (jeszcze tylko je poukładać rozmiarami:szok:) a do prania zostala tylko pościel z kołyski i gotowe, potem torbę spakować i w drogę....:-D.
U mnie wlaśnie się obiad robi, ryż z jabłkami , za pół godz mała wraca ze szkoły to napewno będzie głodna:tak:.
A na dworzu dalej leje...)))

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

reklama
Narazie nie nardobie nawet kilku dni bo jakos glowa mnie pobolewa i ide sie polozyc i obejzec jakis film :-)
ULKA ciesze sie ze twoj M zabral sie za jakies prace zawsze to cos :-)
ANIAA ja tez cie podziwiam ze tak dlugo wytrzymalas w pracy :-)
MOTYLKU wspolczuje tych skurczy ale dobrze ze sie to dobrze skonczylo :-)

Ja bylam w weeknd na weselu przyjaciolki (widzialam ze Czarna wam pisala DZIEKI )
Bylo super W kosciele mialam placzki w oczach 3 razy :-)
Przyjaciolka byl przesliczna :-)Natanczylam sie za wszystkie czasy juz dawno tyle nie tancowalam Oczywiscie jak nie mialam sil to nie tanczylam :-)
M byl chetny do wszystkich zabaw i ja mu tego nie bronilam jak ja sie nie bawilam a on sie bawil i jak mnie mijal to za kazdym razem posylam mi pocalunki lub mowil z daleka ze mnie kocha i wogole fajnie ze mna rozmawial i duzo jak nigdy i byl kochajacy Ja sie cieszylam bo bylam wtedy bardzo szczesliwa wiec dlaczego mialabym z tego nie skorzystac :-)
W niedziele na poprawinach tez bylo super :-)
M sie stara teraz i nie pije juz od jakiegos czasu ale na nic sie nie nastawiam bo nigdy z nim nic nie wiadomo
Dzis mamy poltorej roku po slubie i jak M wroci wczesniej to moze gdzies wyjdziemy ale pewnie wroci pozno :-(

MIRABELKA najserdeczniejsze zyczenia z okazji rozcznicy :-)

Witaj Dorotka:tak:ale fajnie ze juz neta masz:tak:
ja za godzinke wychodze do SR- dzisiaj cwiczenia i wyklad:tak:
a wieczorem przyjdzie M:wściekła/y:zadzwonil dzisiaj ze wielce skruszony ze go miesiac nie bylo ze chce przyjsc.......wiec ok, zeby nie bylo ze mu szans nie dawalam i ze sie z dzieckiem ukrywalam, ale i tak to nic nie zmieni i jade kolo 20 na pol roku do mamusi mojej kochanej:-):-):-):-):-)a on niech lepiej wraca do tej Afryki i niech sie hajtnie z ta laska ktora mu mama wybrala.....nawet mu moge na weselu zaspiewac byle pojechal i nie wrocil.....:angry:kuzwa jak jak go nienawidze...........:wściekła/y:z dnia na dzien coraz bardziej.
a teraz ucze sie juz do egzaminow, bo jak najszybciej chce stad uciec na wies:tak:

Witam mamuski!!
Ja dzis od siodmej na nogach zawiozlam dzieci do szkoly i przedszkola a potem z moim m do Kalisza na egzamin!!! ktorego date tak ukrywalam;-) i wiecie co? przynioslam mu szczescie bo ZDAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dale wiecie ile mnie to nerwow kosztowalo??? jak przejechal luk na ktorym go dwa razy oblali to sie poplakalam ze szczescia:tak: a otem nerwowo patrzylam na zegarek kiedy min.40 min. bo tyle musi byc na miescie i zeby nie wczesniej bo wiadomo klapa a jak minelo 40 min to patrzylam kiedy wjedzie i kto za kierownica on czy instruktor bo to tez znak czy zdal:tak:mowie Wam byla, normalnie posrana:-p Jak dzwonilam do domku to slyszeli jakie mam nerwy wiec mnie uspokajali bo bali sie ze tam urodze ale ja takiego stresa lapnelam!!wazne ze juz po i jeden stres mniej! mowie do m ze on swoj egzamin juz zdal teraz kolej na moj;-):-D
Czarna wkleje fote pozniej bo dzis jestem padnieta ;-)
Dorotko witamy
Mirabelko WSZYSTKIEGO NAJ NAJ WAM ZYCZE!!!
Lece na inne watki
Aha a co do mojego zapytania o handel jeszcze raz dziekuje i moze macie racje sprobuje potrochu na allegro

Witaj Dorotka:tak:ale fajnie ze juz neta masz:tak:
ja za godzinke wychodze do SR- dzisiaj cwiczenia i wyklad:tak:
a wieczorem przyjdzie M:wściekła/y:zadzwonil dzisiaj ze wielce skruszony ze go miesiac nie bylo ze chce przyjsc.......wiec ok, zeby nie bylo ze mu szans nie dawalam i ze sie z dzieckiem ukrywalam, ale i tak to nic nie zmieni i jade kolo 20 na pol roku do mamusi mojej kochanej:-):-):-):-):-)a on niech lepiej wraca do tej Afryki i niech sie hajtnie z ta laska ktora mu mama wybrala.....nawet mu moge na weselu zaspiewac byle pojechal i nie wrocil.....:angry:kuzwa jak jak go nienawidze...........:wściekła/y:z dnia na dzien coraz bardziej.
a teraz ucze sie juz do egzaminow, bo jak najszybciej chce stad uciec na wies:tak:
Zycze udanej wizyty w SR!!!nie przejmuj sie tym idiota:crazy:!teraz ty go olewaj!!!gdzie byl przez ten miesiac:wściekła/y:...!!!

Witam mamuski!!
Ja dzis od siodmej na nogach zawiozlam dzieci do szkoly i przedszkola a potem z moim m do Kalisza na egzamin!!! ktorego date tak ukrywalam;-) i wiecie co? przynioslam mu szczescie bo ZDAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dale wiecie ile mnie to nerwow kosztowalo??? jak przejechal luk na ktorym go dwa razy oblali to sie poplakalam ze szczescia:tak: a otem nerwowo patrzylam na zegarek kiedy min.40 min. bo tyle musi byc na miescie i zeby nie wczesniej bo wiadomo klapa a jak minelo 40 min to patrzylam kiedy wjedzie i kto za kierownica on czy instruktor bo to tez znak czy zdal:tak:mowie Wam byla, normalnie posrana:-p Jak dzwonilam do domku to slyszeli jakie mam nerwy wiec mnie uspokajali bo bali sie ze tam urodze ale ja takiego stresa lapnelam!!wazne ze juz po i jeden stres mniej! mowie do m ze on swoj egzamin juz zdal teraz kolej na moj;-):-D
Czarna wkleje fote pozniej bo dzis jestem padnieta ;-)
Dorotko witamy
Mirabelko WSZYSTKIEGO NAJ NAJ WAM ZYCZE!!!
Lece na inne watki
Aha a co do mojego zapytania o handel jeszcze raz dziekuje i moze macie racje sprobuje potrochu na allegro
Gratulacje dla Twojego M!!!:rofl2:

reklama
minisia- ogormniaste gratulacje dla twojego M:-) ja próbuje za rok;-)
blond- udanej wizyty na SR, a co do faceta- motylek ma racje-olej idiote, sama świetnie sobie radzisz. Naprawdę, mądra i rozsądna z ciebie babka.
Ze mnie to taki mały awanturnik, jak mi ktos za skóre zaleźie, powiedziałabym takiemu, że to, że dziecko jeszcze w brzuszku, nie znaczy że można o nim na miesiąc zapomnieć i niech spitala prostować banany:angry:
dorota- miło cię widzieć:-) zazdroszcze ci troche tej zabawy na weselu- ja też chętnie poszałałabym na takiej potańcówce, ale u nas w rodzinie nikt narazie nic nie planuje:no:
a co do internetu-super że już go masz. Ja też znam ten ból- jak przyjechałam tu, do anglii, przez 2 miesiące nie mielieśmy ani tv, ani radia ani internetu- nie dość że ryczałam z tęsknoty całymi dniami to jeszcze zero kontaktu "ze światem":baffled:

Natusia, Mirabelka- gratuluję kolejnej rocznicy ślubu i życzę wszystkiego co najlepsze !!!

Aniaa- ja też od czasu do czasu oglądam "mamo to ja", niektóre odcinki rzeczywiście są ciekawe i mądre ale niektóre... Nie lubie przesadyzmu i dmuchania na każdy piard "bo dziecko.." a tego w tym programie jak dla mnie czasem za dużo. Czasem wystraczy posłużyć się zdrowym rozsądkiem, bo to jest samo jak ze sprzątaniem- trzeba sprzątać i mieć czystość ale nie można doprowadzić do życia w sterylnym środowisku, bo to sie odbje w drugą stronę.

U nas pogoda do bani, rano tak słonecznie było a teraz deszcz i deszcz. czuje maleństwo tak niziutko i jak sie przeciąga to tak mi boli. Cóż, widocznie należe do tych kobiet, któe mają gorsze dlegliwości, jak to powiedziała moja położna:sorry2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry