reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

a więc wpadam tylko z informacją, że wątek jest już zamknięty i że tylko osoby z listy mają tam dostęp
możecie spokojnie pisać, zwierzać się, dzielić smutkami i radościami, sekretami itd

buziaki i miłego dnia:tak:

reklama
hej ja juz po robieniu Duetu, teraz jem arbuza
Antuanet24 ja też staram sie jak najwiecej siedzieć na dworze, choć meszki i komary żyć nie dają.

Witajcie
Ja całymi dniami siedzę z M na działce bo musimy trochę tam doprowadzić do porządku wokoło, a tak tam fajnie że aż do domu nie chce się wracać:-)A jak już wracam po całym dniu dotleniona to o niczym nie myślę tylko żeby się położyć.
Dorota123456789 cieszę się ze Twój M wrócił do domu w zadawalającym stanie, to dobry znak że dociera do niego to co robi Tobie i maluszkowi-może akurat już teraz będzie dobrze, za co będe trzymała kciuki.:tak:A kasa z ZUS-u Ci przyszła? Bo nie zdążyłam doczytać.
Czarna79 fajnie że Twoje jazdy nabierają tempa, nie zdążysz się obejrzeć a będziesz kierowca-rajdowca:-)
Andzia21 życzę udanych zakupów:-)
ppatqa duet fajniusi, i taki malutki...
Idę coś zjeść i znów na działeczkę...
No my też wiekszość dnia spedzamy na swierzym powietrzu.Albo spacerki albo piaskownica:-D
a więc wpadam tylko z informacją, że wątek jest już zamknięty i że tylko osoby z listy mają tam dostęp
możecie spokojnie pisać, zwierzać się, dzielić smutkami i radościami, sekretami itd

buziaki i miłego dnia:tak:
Superek ślicznie dziękuje. Jakby bede pisała na priv zeby kogos dorzucić:tak:
witam witam:-)
dorotka - ciesze się, że kasa doszła i że zakupy sie udały:tak:
Antuanet24 - rozumiem Cię doskonale z tym dotlenianiem na działeczce:tak:
Minisi - super wieści z wizyty:tak:gratuluję!!!

Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.
Kurde dobre są specyfiki Olitaum lub Garniera. Ale ja i tak wole Oliwkę:-D

Ja sobie wczoraj wieczorem przypomniałam ze musze badanie na jutro zrobic. Wiec z ranka po sniadaniu leciałam do labolatorium:rofl2: potem zakupy. I tak do teraz. Teraz obiadam sie obiadkiem i czekam aż malutka wstanie bo trza teraz te wyniki odebrać:-D

Ja bylam w pracy i uslyszalam od kolezanki ze SLICZNIE WYGLADAM :-) i ze brzusio mam
piekny hihih :-).Pierwszy raz wyszlam w moich nowych spodniach ciazowych i w nich moge ubrac jeszcze spokojnie swoje bluzeczki bo w niektorych bluzkach i normalnych spodniach to na dole byloby mi kawalek brzusia widac a ja tak nie lubie a tak to w tych spodniach to przynajmnie material widac wiecie ten golf i nawet fajnie to wyglada hihih a jak wygoddnie hihihihi :-)

Dziewczyny chodzi mi o suchość skóry na twarzy, z pozostałą częścia ciała jest OK- smaruję jak sobie przypomnę:zawstydzona/y:

Jakos dzis u nas pusto :-(.
Zawadka nie wiem czym mozesz twarz smarowac ale moze jakis krem to twarzy dla cery suchej :-)

Ja ide pozmywac :-( zwlekam z tym od rana bo starsznie mi sie nie chce :-(

Zawadka mi pomógł GARNIER - intensywna pielegnacja bardzo suchej skóry to jest ten czerwony! pomogł mi a tez mialam taki problem, wlaśnie twarz i ręce bardzo miałam wysuszone a teraz jest oki.POLECAM

minisia - dziękuję bardzo za podpowiedź. Ja już nawet kremem alantan z wit A smarowałam ale efekt marny:-(do tej pory pomagał mi z AA tłusty ale już jest za słaby.

zawadka ja proponuje garnier czerwony dla mnie jest doskonaly,od tygodnia dostalam uczulenie od lancuszka(mam suche place na calej szyji)stosuje oliwke i mi powoli schodzi:)
dorotka fajnie uslyszec mile slowa,ze ladnie wygladamy nie!?
Ja wrocilam z pracy i jestem zmeczona.U nas cieplutko,az poszlam sobie na loda:)cos kregoslup mnie boli i leze....

reklama
Zawadka ja to uzywam nivea soft i jestem bardzo zadowolona... na garniera to mam uczulenie
Co do smarowania sie kremami to ja dzień w dzień brzuch i piersi smaruje albo oliwka , balsamem a jak mi sie niechce to mam taki oliwko-olejek w spreju z avonu który nie pozostawia tłustych plam i szybko sie wchłania. Zaczełam sie smarować jescze przed 2 trymestrem i na brzuchu jak narazie mi sie rozstepy nie robia ale zato na piersiach sie chyba nie obejdzie bo juz widać cos:-( wkońcu rozmiar D
czarna juz mój siostzreniec nie musi wracać do szpitala dzisiaj siostra odebrała wypis. Na zakupy nie pojechałam dzisiaj może jutro z mamą. A ja dzisiaj na obiadek miałam robic gołąbki ale stwierdziłam ,ze mi sie niechce i razem z mamą zrobiłyśmy kotlety mielone z ziemniaczkami i pierwszy raz w tym roku z młodą kapustą :-) mniam...

Do góry