reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
Zawadka mi pomógł GARNIER - intensywna pielegnacja bardzo suchej skóry to jest ten czerwony! pomogł mi a tez mialam taki problem, wlaśnie twarz i ręce bardzo miałam wysuszone a teraz jest oki.POLECAM
tak jak pisałam Garnier powinien pomóc:tak:
zawadkaja mam problem z suchymi ustami od początku ciąży, wypróbowałam już chyba wszystko i nic nie działa, a odz zcasu do czasu zajady się dołaczą, ale na nie działa wit B

Ja dziś cały dzień na dworze z pewnym wyjątkami, jak byłam rano na forum, obiad u teściów i po drodze do domu biedronka i musze się pochwalić kupilismy pierwsze ciuszki z M, nie wiem czy to najlepszy wybór ale jak je zobaczyłam nie mogłam się powstrzymać, zdjecie wkleje na watku zakupowym. Spacer do lasu był, a to zdjęcie zrobione na padoku.

hehe ja mam takei widoki jak pojade do rodziców;-)

To sie nie załapiemy na wspólne badanie bo Ci chyba nie przypisze badań miesiąc po miesiącu. No nic, sama wypije to paskudztwo.
Kaka ja musiałam zrobic badania moczu, przez te bakterie i leukocyty:tak: i sądze ze za miesiac bedzie krew i mozliwe ze przy okazji glukoza:tak:

Minisia córcia bedzie Weronisią?????

Mamajuniora gratulacje CÓRCI. To bedzie parka.
Martynka1978 no to widze przygotowania pełna para:-p

Ja jak zwykle zacofana :zawstydzona/y:, ale w wakacje odbiję zaległości. Na razie praca i drugi etat w domu, bo jak wracam, to M wybywa i dopiero wieczorem luz.
Gratuluję dobrych wieści!!!
Mamajuniora nawet sobie nie wyobrażasz jaka to radość spotkać na BB Toruniankę, bo na ten moment to chyba jest nas 4 :baffled:.

Kasia ja tez juz tak sie przyzwyczailam do tego forum,a od paru dni wrocilam do pracy i nie mam czasu siadac:no:.Przyjde,posprzatam,zrobie obiad,chlopak przychodzi siedzimy i ogladmy tv i spac.No,ale za miesiac bede juz wolna :tak:i calymi dniami pewnie bede,hehe.
Martynka1987 jestes z rocznika 1987?bo jezeli tak to fajnie ja tez:tak:myslalam,ze jestem tu najmlodsza:rofl2:

Hejka,
ten suwaczek odjął mi 1 tydzień, a wszystko dobrze wpisałam :-(.
A wiecie że w ciąży można się opalać.
Cudowna wiadomość, a już myślałam że pierwszy raz w życiu będę blada :-).
W Polsce mówią że nie można, a w Norwegii mogę!!!
Czyżby tutaj było inne słońce :sorry2:???
Beczka, heh heh heh :rofl:

Tak :-) Rocznik 1987.
Czarna wyszły Ci w moczu bakterie i leukocyty?? Mi tak samo, jakies drobne i lekarz pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladac :-D he he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi sromowe, lekko przemyc wilgotnym wacikiem cewke moczową, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku :rofl2::biggrin2: Wiec nastepnym razem mam tak zrobic, bo te bakterie to mogly byc z zewnatrz, a wcale nie z moczu.
A ja mam przyjsc za miesiac i wtedy mam zrobic morfologie, mocz i glukoze, hmm mam kupic w aptece 50g glukozy, wy tez tak macie :-D??

Marta z tego co wiem opalac sie mozna normalnie, tylko nie mozna przesadzac i dbac o nawilzenie/natłuszczenie skory. A zabronione jest solarium :-D

Hejka,
ten suwaczek odjął mi 1 tydzień, a wszystko dobrze wpisałam :-(.
A wiecie że w ciąży można się opalać.
Cudowna wiadomość, a już myślałam że pierwszy raz w życiu będę blada :-).
W Polsce mówią że nie można, a w Norwegii mogę!!!
Czyżby tutaj było inne słońce :sorry2:???
Beczka, heh heh heh :rofl:
Z suwaczkeim spróbuj z innej strony ;-) co do opalania ależ oczywiscie ze można tylko ze dzidzia wiele od nas zabiera czyli tez pigmenty i moze dojsc do tego ze wyjda ci plamy (czyli nie wszystko sie opali) a to za ładnie nie wyglada:baffled: ale fakt ze nie zawsze wychodza (naszczescie) ale trzeba sie z tym liczyc i opalac z umiarem;-)
Tak WERONISIA!!!!:-):-):-):-):-)
Heheh moje imie z bierzmowania:-p Zaraz umieszcze na liście:-p:-D
Tak :-) Rocznik 1987.
Czarna wyszły Ci w moczu bakterie i leukocyty?? Mi tak samo, jakies drobne i lekarz pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladac :-D he he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi sromowe, lekko przemyc wilgotnym wacikiem cewke moczową, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku :rofl2::biggrin2: Wiec nastepnym razem mam tak zrobic, bo te bakterie to mogly byc z zewnatrz, a wcale nie z moczu.
A ja mam przyjsc za miesiac i wtedy mam zrobic morfologie, mocz i glukoze, hmm mam kupic w aptece 50g glukozy, wy tez tak macie :-D??

Marta z tego co wiem opalac sie mozna normalnie, tylko nie mozna przesadzac i dbac o nawilzenie/natłuszczenie skory. A zabronione jest solarium :-D
Miałam poprzednio takie brzydkie wyniki. Teraz luzik i cycuś glancuś tylko ph mam wyższe (jak zwykle) Znów bede musiała kwaśne jeść:-D

Do moderatora: Prosze o dostep do wątku zamkniętego, bo kolezanki o mnie zapomniały :angry::-(
Ps. Mam nadzieje, ze sie zgadzacie :-D

Ps. Chyba już mam, bo widze tamte posty :-)

reklama
Martynka pisałam juz do moderatora:tak: tylko ze tu jest droga urzedowa. Ona pisze potem do admina i dopiero ten daje dostep;-)

Do góry