reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witajcie niedzielnie
dorota123456789 ciesze sie że nocka już lepiej niż poprzednie;-) A te nocne kopniaczki są fajne, nawet w nocy jesteś spokojna że z dzidziusiem wsio dobrze:tak:
Sylwcia gratuluje 26 tygodnia:-) Zrób sobie suwaczek, bedzie Ci łatwiej kontrolować.
mirabelka73 życze udanego wyjazdu, uwazaj na siebie i malenstwo.:tak:A czas do czwartku szybko zleci.
Ja jak mojemu M chciałam wytłumaczyć o co chodzi w tym forum, to stwierdził że wolałby wziąć laptopa na porodówke razem ze mną i na biezaco sama zdawalabym relacje:crazy: Bo on jeszcze by cos przekrecil, ach Ci faceci:angry:
Miłej NIEDZIELI.

reklama
Hej ja własnie wróciłam z kościołka, niemogłam spac bo mniałam okropny sen, sniło mi sie ze poszłam z M i z dzidzią na spacer do lasu i zostawiłam wozek w lesie i sobie poszłam, nagle patrze a tu 5h mineło a ja dziecko zostawiłam, do tego sie zgubilismy i jak znalazłam juz dzidzie to była juz policja i zabrali mi dziecko:-(
A apropo kopniaków to moja dzidzia sie rozkreca w nocy zaczyna robic fikołki i sie przemieszczac:tak:zresztą wogóle mało śpi, mam nadzieje ze niebedzie tak jak sie urodzi:-pi ze niebedzie miało ADHD jak moj M. Miłej niedzieli pozdrawiam:tak:

Hello dziewczyny

Mirabelka ja tez mimo wszystko zycze wypoczynku. My tez bedziemy tesknic.

Gosiak.... no wlasnie zal sie rozstawac ale te powroty:-p Ostatnio u mojego M w pracy były czeste wyjazdy do Meksyku i Rumunii. Okazało sie ze prawie u każdego po powrocie żonki z brzuszkami zaczeły łazić:-D:-D:-D Ale u nas Smerfik nie jest skótkiem takiego wyjazdu i powrotu:-p
Dorotka ciesze sie ze miałas spokojniejsza noc. A dzisiejszy dzien wykorzystaj na czas z M. Moze jakis piknik???? Długa rozmowa ze spokojem jeszcze raz mu powiedz c o od niego oczekujesz:rofl2:
Ewela ale miałas sen:szok::szok::szok: ja odziwo miała dozwolony od lat 18:zawstydzona/y: aż mi było głupio jak wstałam. Dobrze ze było o moim M:-p

Dobra spadam doprowadzic sie do porzadku i ide do sklepu;-)

Mi gin ostatnio postawił termin na 02.10 - jak tak dalej pojdzie, to bede musiała przenieść się do wrześniowych mam... a tego bym nie chciała - miło tutaj :)

Witaj Sylwia. Słyszałam, że najlepiej się sprawdzają pierwsze terminy porodu postawione przez gina bo dzieciaczki w różnym tempie rosną:)

witam dziewczynki... Ja rodze w pazdzierniku i juz nie moge sie doczekac. Chciała bym zeby juz bylo po wszystkim....

Natalka my wszystkie bysmy chciały zeby już była paźdzernik:tak:

kaka82 specjalnie dla Ciebie. ZDRÓWECZKO!!!
mleko20p15lzo0.jpg

Dzięki, dzięki...doleje sobie do porannej kawki:)

Smutno będzie bez Was, ale w czwartek będę miała super miłą lekturę do nadrobienia, znów mój mąż będzie się śmiał że się na "paździochach" zaszyłam (tak nas pieszczotliwie nazywa :-D)

My tez będziemy tęsknić- Twoje Paździochy:)

Wiecie co jestem tak zakręcona ostatnio przez te upały, że nawet się nie zorientowałam, że dzisiaj wskoczyłam właśnie w 26 tydzień hmmm

Czy wam też tak strasznie puchną stopy?? Ja nie poznaję moich nóg dosłownie jak nogi słonicy :-(

Nogi mi ppuchną jak za dłuugo jestem w jednej pozycji np. jak siedziałam 8 godzin za biurkiem w pracy. teraz często zmieniam pozycje: leże, siedzę i spaceruje i od 2 tyg rzadnych spuchniętych nóg.

A teraz dziewczynki imprezka studniówkowa. Zaopraszam na torcika i szapana:)
tort3eo7.gif

sylwester23sq9.gif

I jeszcze fajerwerki
sylwester12oq3.gif

KAKA dzieki za szampana ;-)

CZARNA juz caly tydzien spedzamy razem tylko razem no ale dzis dokladnie trzeba ten dzien wykorzystac i dlatego idziemy po obiedzie na spacerek :-)
U nas jest festyn i chce sie tam przejsc napewno bedzie milo :-)
A pogadam z nim dzis wieczorem i jutro rano bo wstaje jutro o 4 z nim aby jeszcze kilka minut mu pogledzic heheheh

My juz z M po kociele jestesmy :-)Teraz jakis obiad i odpoczywanie ;-)

Witaj Sylwia. Słyszałam, że najlepiej się sprawdzają pierwsze terminy porodu postawione przez gina bo dzieciaczki w różnym tempie rosną:)

A teraz dziewczynki imprezka studniówkowa. Zaopraszam na torcika i szapana:)
I jeszcze fajerwerki

Czyli pierwszy termin to 04.10 - to i tak sam początek października :)
Gratuluje studniówkiiii :) A ja się wczoraj zastanawiałam, z jakiej okazji niedaleko mnie strzelały fajerwerki, przyznaj się Kaka, że rozpuśiłaś wici po Polsce i wszyscy świętują od wczoraj :-)

Ewelka - ale miałaś sen, brrr, oby jak najmniej takich snów.

Witajcie naskrobałyście sporo - a ja po imieninkach mojego taty.
Objadłam się strasznie hihihiihih.

Zaliczyłam spacerek po lesie, powdychałam świeżego powietrza.

Na jutro zapowiadają znów upały ... :baffled: - dwa dni było odpoczynku.
Dobre i to.

No nic zmykam od kompa i życzę miłego, niedzielnego popołudnia.

Oj dziewczyny ale Wy piszecie dużooo:szok::-D:-D
Ja to jak mały hipcio sie juz czuje mam taki duży brzuchol ,że az strach... a to dopiero prawie 2/3 zamną... pozatym juz jak w banku mam 8 kg na plus a ile jeszcze mi doleci....:zawstydzona/y:

EWELA no sen mialas straszny :-(
Mnie sie snilo dzis cos dziwnego bo snili mi sie imie dziewczynki.Ale tylko imie i od razu jak sie obudzilam to myslalam o tym imieniu a bylo to imie NADIA :-)

MADZIU to milo ze imieninki sie udaly i ze sobie pojadlas ;-)
Jakos jak dla mnie to tu pusto bylo bez Ciebie ;-)

Ja juz bylam na wacie cukrowej z M ale dlugo nie bylismy bo ja obolala jakos bylam i wrocilismy do domu :-)
M sie zju spakowal a mnie jest smutno ale wczoraj jakos dziwnie to gorzej przezywalam.Zobaczymy jak to bedzie jutro

reklama
Do góry