reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kaka czy załapie sie jeszcze na lampkę szampana?????????
Gratuluje STUDNIÓWECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale tu dzis pustki:-p
Ja jak zwykle w biegu.

reklama
To taki szampan, który lac się będzie do północy:)

A co Ty dzisiaj kobieto robiłas. Byłam w Twoich okolicach ale w piaskownicy Cię nie widziałam.

Kaka zależy o której byłaś:-p ja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali:baffled: wiec polazłam z mała do piasku.:rofl2:
To tak w skrócie:laugh2:

Kaka zależy o której byłaś:-p ja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali:baffled: wiec polazłam z mała do piasku.:rofl2:

Byłam koło Ciebie o 16stej. Widizałam Twoje sąsiadki na ławecce ale Ciebie nieeee
Co

Byłam koło Ciebie o 16stej. Widizałam Twoje sąsiadki na ławecce ale Ciebie nieeee
Co za plany robisz??

My dzisiaj byliśmy na grillu u moich rodziców i się strasznie najadłam (oczywiście złamałam zasady diety:zawstydzona/y:),a Synuś szalał (on to chyba lubi towarzystwo):cool2:

Kaka a propozycje zmiany dotychczasowyh 30 letnich chuśtawek, ślizgawki itp na nowsze drewniane:-p Ale to niebedzie takie łatwe bo chca całkiem zlikwidowac plac zabaw. Ale bedziemy walczyc. Bede łaziłą po lokatorach kto jest za a kto przeciwny placu:tak:
Ciril jeden mały grzeszek napewno niezaszkodził twojej dietce.

Witajcie.

Myślę, że pomysł z telefonem komórkowym w celu powiadomienia jest świetny. Dziewczyny zawsze mogą szybciutko wpisać wiadomość od każdej z nas, a na M. nie ma co tak liczyć. Same musimy sobie dawać radę :-)

Ja właśnie skończyłam objadać się truskawkami i ledwo co żyję heheheh

reklama
A ja witam sie wieczorowo, poniewaz dzis wyprawialam urodzinki 5 mojego synusia a moja mama imieninki bo oboje maja swieto 01.07. ale dzis impra:-D
Kaka gratuluje studnióweczki!! i ja poprosze szampanka;-):-D
Dorotka to sie trzymaj!! i naciesz cala noc swoim M:tak:
A to fotki z urodzinek
nika005ye6.jpg
nika004ht7.jpg

A to ja i mój M z dziećmi:-)
sawek012hq4.jpg

Do góry