reklama
Kaka zależy o której byłaś
ja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali
wiec polazłam z mała do piasku.
To tak w skrócie

To tak w skrócie

Kaka zależy o której byłaśja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali
![]()
To tak w skrócie![]()
Byłam koło Ciebie o 16stej. Widizałam Twoje sąsiadki na ławecce ale Ciebie nieeee
Co
Kaka zależy o której byłaśja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali
![]()
To tak w skrócie![]()
Byłam koło Ciebie o 16stej. Widizałam Twoje sąsiadki na ławecce ale Ciebie nieeee
Co za plany robisz??
Kaka a propozycje zmiany dotychczasowyh 30 letnich chuśtawek, ślizgawki itp na nowsze drewniane
Ale to niebedzie takie łatwe bo chca całkiem zlikwidowac plac zabaw. Ale bedziemy walczyc. Bede łaziłą po lokatorach kto jest za a kto przeciwny placu
Ciril jeden mały grzeszek napewno niezaszkodził twojej dietce.

Ciril jeden mały grzeszek napewno niezaszkodził twojej dietce.
Witajcie.
Myślę, że pomysł z telefonem komórkowym w celu powiadomienia jest świetny. Dziewczyny zawsze mogą szybciutko wpisać wiadomość od każdej z nas, a na M. nie ma co tak liczyć. Same musimy sobie dawać radę :-)
Ja właśnie skończyłam objadać się truskawkami i ledwo co żyję heheheh
Myślę, że pomysł z telefonem komórkowym w celu powiadomienia jest świetny. Dziewczyny zawsze mogą szybciutko wpisać wiadomość od każdej z nas, a na M. nie ma co tak liczyć. Same musimy sobie dawać radę :-)
Ja właśnie skończyłam objadać się truskawkami i ledwo co żyję heheheh
reklama
A ja witam sie wieczorowo, poniewaz dzis wyprawialam urodzinki 5 mojego synusia a moja mama imieninki bo oboje maja swieto 01.07. ale dzis impra
Kaka gratuluje studnióweczki!! i ja poprosze szampanka;-)
Dorotka to sie trzymaj!! i naciesz cala noc swoim M
A to fotki z urodzinek
A to ja i mój M z dziećmi:-)

Kaka gratuluje studnióweczki!! i ja poprosze szampanka;-)

Dorotka to sie trzymaj!! i naciesz cala noc swoim M

A to fotki z urodzinek

A to ja i mój M z dziećmi:-)

Podziel się: