reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
cześć dziewczyny :) jestem nowa na forum a to moj 1 post :)
termin mam na 30 pazdziernika 2008, jeszcze nie wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka :)
Super skoro przełamałaś pierwsze koty to zapraszam do czestego udzielania sie:-p
hej pamietacie mnie jeszcze, wróciam dzis w nocy, w sumie pogoda ładna, jeden dzień tylko deszcz padał, polazilismy, posiedziałam sobie w cieniu na plaży. Doszła mi jedna ciążowa dolegliwość- codziennie zgaga.

Ja k ja nadrobie zaległości
No pierwsza wczasowiczka wróciła. opowiadaj jak było i foty foty foty
Witam was dziewczyny.Ponad miesiac mnie tu nie bylo,mam nadzieje,ze mnie pamietacie:)Teraz bede starala sie na bierzaco pisac.Urlop w Polsce sie udal,bylo super,tylko troche za krotko;-).Odpoczelam sobie:-).Teraz walczymy z uporzadkowaniem chaty,dzis jedziemy po jakies meble,mam nadzieje,ze do konca miesiaca bedzie wszystko zrobione.Ja sie czuje ok,coreczka tez dobrze sie ma:-DPOZDRAWIAM!!!
No i kolejna panienka urlopowiczka. Fajnei ze juz jestescie

Dorotka kurde brak mi słów jak czytam co ten twój pięknis wyprawia. Normalnie on chyba jest chory albo go tak grzeje słonce ze tak sie zachowuje. Posłuchaj dzieczyn i daj sobei czas. Moze gdzies pojedz na wakacje????? Szkoda mi ciebie

Reszte watków pozniej doczytam bo z wrazenia łeb mnie boli a mała chce jeszcze dada:)))

Gosiu było cudownie - obiadek ... szmpana niestety nie było.
A później co się działo :-D to już tajemnica :-D:-D:-D
Musi nam wystarczyć to,że było cudownie;-):-D:-D:-D

Madziu, a Twoj M. wrocil "na stale" czy na weekend? Ciesze sie razem z Toba. Mnie tez to niedlugo czeka!!!! :-D
No proszę Ty pewnie też nic nie zdradzisz:-D Powiem Wam tak mój M jak wraca z pracy to wyglada tak jak by go z m-ąc nie było...A tak wogóle to nie lubię się z nim rozstawać-wtedy nie mogę normalnie spać (nie mam na kogo nóżki zarzucić no i się przytulić) Dlatego sie nie rozstajemy-no chyba,ze na czas pracy;-)

Witam was dziewczyny.Ponad miesiac mnie tu nie bylo,mam nadzieje,ze mnie pamietacie:)Teraz bede starala sie na bierzaco pisac.Urlop w Polsce sie udal,bylo super,tylko troche za krotko;-).Odpoczelam sobie:-).Teraz walczymy z uporzadkowaniem chaty,dzis jedziemy po jakies meble,mam nadzieje,ze do konca miesiaca bedzie wszystko zrobione.Ja sie czuje ok,coreczka tez dobrze sie ma:-DPOZDRAWIAM!!!

Witaj Motylku:)

No to super. Wszystkiego najlepszego:)

Hej wpadam sie pochwalić że:

JESTEM KIEROWCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz lece poczytac co tu sie działo:-p

Dzielna i zdolna dziewczynka:)
GRATULACJE WIELKIE!!!!!!

A my z M zrobiliśmy kurs po sklepach meblowych i nic ciekawego nie było:no: albo nie na naszą kieszeń wiec zostanie allegro;-):-D

Widocznie przeoczylam, ale Czarna:
GRATULUUUUUUUUUUUUUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z calego serducha!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Wiedzialam, ze dasz rade, bo taka Kobitka jak Ty, to gory zdolna przeniesc :tak::-D

JESTEM KIEROWCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale Ci fajnie! GRATULUJĘ!!!
MOja OLIWIA kopie dzis czesto i dosc mocno chyba przezywa to samo co ja

Dorotko...uważaj na siebie...wszystko odbieje się na Twojej Kruszynce. Ty masz powiekszone tętno,a Oliwcia nie wie czemu... Nie wiem co radzić z M...nie wiem czy ktoś taki da radę się zmienić...Nie chcę Cię dobijać-ale teraz pora żebyś pomyslała o Was o Tobie i Malutkiej...Bo Twój M jest nieodpowiedzialny...:sorry2:A właśnie teraz powinien stanać na wysokości zadania...Ma dla kogo być inny... Ale tego trzeba chcieć-Ty sama na siłę nic nie zrobisz...

Czarna
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby i mój M tak sie cieszyl 12 lipca:cool2: bo cos mu te testy ciezko ida tzn nie zrobil jeszcze zadnego bez blednie bo i nie poswieca zbytnio czasu na cwiczenia zawsze ma 2-3 bledy, wiem ze dwa dopuszczalne ale nie powinien robic zadnego zeby byc spokojniejszym-tak mysle:confused:a jazda to juz nie wiem jak mu idzie ale tych jazdy tez nie mial za wiele tzn niby godziny ma juz prawie wyjechane ale w takich odstepach ze szkoda slow jedna w tyg.jazde!!!i jak ma miec wprawe???wczoraj mial jazde a teraz dop.za tydz sroda, czwartek, piatek.No ale jestem dobrej mysli i wierze w niego bo zdolna bestia z tego mojego M:tak::-)

Czarna
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby i mój M tak sie cieszyl 12 lipca:cool2: bo cos mu te testy ciezko ida tzn nie zrobil jeszcze zadnego bez blednie bo i nie poswieca zbytnio czasu na cwiczenia zawsze ma 2-3 bledy, wiem ze dwa dopuszczalne ale nie powinien robic zadnego zeby byc spokojniejszym-tak mysle:confused:a jazda to juz nie wiem jak mu idzie ale tych jazdy tez nie mial za wiele tzn niby godziny ma juz prawie wyjechane ale w takich odstepach ze szkoda slow jedna w tyg.jazde!!!i jak ma miec wprawe???wczoraj mial jazde a teraz dop.za tydz sroda, czwartek, piatek.No ale jestem dobrej mysli i wierze w niego bo zdolna bestia z tego mojego M:tak::-)
Domi, ja juz teraz zaciskam kciuki, bo ani sie obejrzymy, jak Twoj M. bedzie dostawal od nas gratulacje :))):tak::-D

reklama
Do góry