gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Madziu, a Twoj M. wrocil "na stale" czy na weekend? Ciesze sie razem z Toba. Mnie tez to niedlugo czeka!!!! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super skoro przełamałaś pierwsze koty to zapraszam do czestego udzielania siecześć dziewczynyjestem nowa na forum a to moj 1 post
![]()
termin mam na 30 pazdziernika 2008, jeszcze nie wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka![]()
No pierwsza wczasowiczka wróciła. opowiadaj jak było i foty foty fotyhej pamietacie mnie jeszcze, wróciam dzis w nocy, w sumie pogoda ładna, jeden dzień tylko deszcz padał, polazilismy, posiedziałam sobie w cieniu na plaży. Doszła mi jedna ciążowa dolegliwość- codziennie zgaga.
Ja k ja nadrobie zaległości
No i kolejna panienka urlopowiczka. Fajnei ze juz jestescieWitam was dziewczyny.Ponad miesiac mnie tu nie bylo,mam nadzieje,ze mnie pamietacieTeraz bede starala sie na bierzaco pisac.Urlop w Polsce sie udal,bylo super,tylko troche za krotko;-).Odpoczelam sobie:-).Teraz walczymy z uporzadkowaniem chaty,dzis jedziemy po jakies meble,mam nadzieje,ze do konca miesiaca bedzie wszystko zrobione.Ja sie czuje ok,coreczka tez dobrze sie ma
POZDRAWIAM!!!
Musi nam wystarczyć to,że było cudownie;-)Gosiu było cudownie - obiadek ... szmpana niestety nie było.
A później co się działoto już tajemnica
![]()
No proszę Ty pewnie też nic nie zdradziszMadziu, a Twoj M. wrocil "na stale" czy na weekend? Ciesze sie razem z Toba. Mnie tez to niedlugo czeka!!!!![]()
Witam was dziewczyny.Ponad miesiac mnie tu nie bylo,mam nadzieje,ze mnie pamietacieTeraz bede starala sie na bierzaco pisac.Urlop w Polsce sie udal,bylo super,tylko troche za krotko;-).Odpoczelam sobie:-).Teraz walczymy z uporzadkowaniem chaty,dzis jedziemy po jakies meble,mam nadzieje,ze do konca miesiaca bedzie wszystko zrobione.Ja sie czuje ok,coreczka tez dobrze sie ma
POZDRAWIAM!!!
No to super. Wszystkiego najlepszego
Hej wpadam sie pochwalić że:
JESTEM KIEROWCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a teraz lece poczytac co tu sie działo![]()
Dzielna i zdolna dziewczynka
GRATULACJE WIELKIE!!!!!!
A my z M zrobiliśmy kurs po sklepach meblowych i nic ciekawego nie byłoalbo nie na naszą kieszeń wiec zostanie allegro;-)
![]()
Ale Ci fajnie! GRATULUJĘ!!!JESTEM KIEROWCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOja OLIWIA kopie dzis czesto i dosc mocno chyba przezywa to samo co ja
Domi, ja juz teraz zaciskam kciuki, bo ani sie obejrzymy, jak Twoj M. bedzie dostawal od nas gratulacjeCzarna
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby i mój M tak sie cieszyl 12 lipcabo cos mu te testy ciezko ida tzn nie zrobil jeszcze zadnego bez blednie bo i nie poswieca zbytnio czasu na cwiczenia zawsze ma 2-3 bledy, wiem ze dwa dopuszczalne ale nie powinien robic zadnego zeby byc spokojniejszym-tak mysle
a jazda to juz nie wiem jak mu idzie ale tych jazdy tez nie mial za wiele tzn niby godziny ma juz prawie wyjechane ale w takich odstepach ze szkoda slow jedna w tyg.jazde!!!i jak ma miec wprawe???wczoraj mial jazde a teraz dop.za tydz sroda, czwartek, piatek.No ale jestem dobrej mysli i wierze w niego bo zdolna bestia z tego mojego M
:-)