reklama

Październik 2008

reklama
Cześć kobietki.

Dorotka jasne że trzeba dawac ludziom szansę ... ale trochę sie boję, ze znowu Ci mydli oczy. Przepraszam za sceptytyzm...wieże jak sobie wszyje to i owo.

A mi jakos słabo dziś...

hej ja jeszcze siedze w łóżku, ale zaraz musze sie ruszyc na targ po maliny i jagody, dziś są zawody na które chce jechać ale M ma mieć kliena na rozmowe co odbiera od nas figurki ale jeszcze nie wie o której, więc nie wiem czy uda nam sie tam dojechać.
Dorotko trzymam kciuki za ciebie i za Oliwcie

Czarna GRATULUJE PRAWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotko ciesze się że twój mąż zrozumiał i trzymam mocno kciuki żeby wam się ułożyło:tak:
Moj M jutro wyjeżdza na 6tyg:-(znowu się zaczyna, a te 3tyg zleciały tak szybciutko, teraz nasza ostatania noc:-)i długaaaaaaaaaaaaaaaaaa przerwa:tak:juz tak mi smutno a teraz był u mnie cały tydzień i było tak fajnie, no cóż trzeba przeżyc.pozdraiam i miłej soboty laseczki;-)

KAKA jutro na AA zapytamy sie gdzie tu w naszym miescie mozna zrobic wszywke i od poniedzialku M pochyta kase ja podzwonie poumawiam i moze szybko uda sie ja zrobic a przez ten czas M bedzie musial pokazac jak mu zalezy na nas bez wszywki.Ja mysle ze do tygodnia bedzie mial juz ta wszywke i napewno was powiadomie :tak:
M wrocil i gadalismy powaznie wszystko ustalone i zobaczymy .Usnelo nam sie na chwile a mnie sie przysnil moj ojciec ze stara sie na otruc tzn mnie i moja mame:-(
Kurde ale to mi siedzi w glowie :no:
Teraz idziemy M kupic jedzenie dla niego na jego wyjazd bo uzgodnilismy ze nie dam mu kasy na jedzenie tylko na bilety A marcin jego brat ma mi mowic ile on dostaje kasy :tak:Kocham go i wierze ze bedzie dobrze

EWELA to szkoda ze zas jedzie Nie martw sie ty juz weteranka w tych jego wyjazdach hihi choc wiem ze zwlaszcza po fajnym tygodniu ciezko sie rozstawac.Moj M tez jedzie w poniedzialek o 4 rano :-(

Dorotko ciesze się, że porozmawialiście.
Najważniejsze, że Twój mąż widzi swój błąd - przesadził i to ostro, zdenerwował Ciebie niepotrzebnie.
Jednak ciężko jest tak w jednej chwili przekreślić całe Wasze małżeństwo.
Były chwile szczęśliwe i te przykre, ale jednak warto dać szansę mężowi.
Myślę, że powoli dociera do niego, że przez swoją głupotę i wstrętny nałóg mógłby stracić dwa najpiękniejsze skarby świata.
Dorotko mocno trzymam kciuki, aby Wam się udało i wierzę z całych sił, że tak będzie.
Już niedługo na świecie pojawi się Wasz najdroższy skarb - Oliwcia, który musi mieć dwoje rodziców, kochających rodziców.

Witajcie Kochane

Obudziłam się dziś z potwornym bólem głowy i do tej pory mnie trzyma. Nie chcę truć się za bardzo tabletkami i mam nadzieję, że mi to przejdzie.

Mam do was pytanie czy macie też może takie bóle w podbrzuszu hmmm jakby je opisać, bardzo podobne do bólu kiedy zbliża się @. ??? Wczoraj mnie wieczorem tak dopadło i nie wiem co to może być :-(:-(:-(

Moj M o 6,30 wyjezdza dzis z cieszyna i po 7 bedzie w domu wiec bedziemy mieli 2 dni na ustalenie szczegolow.

Dorociu mogę wiedzieć gdzie Ty mieszkasz, bo właśnie zobaczyłam dość znaną miejscowość :-):-):-) a 19 lipca będę tam nawet na ślubie kuzyna hehehehehe

Hej dziewczyny:-),ja wczoraj caly dzien na zakupach i tylko jedna szafke i firanki wybralismy,no,ale w niedziele znow do ikei po szafe...Dzis wybieramy sie do mojego chlopaka kuzynki(2godz.jazdy w jedna strone),no,ale mysle,ze szybko podroz minie:tak:Spotkania ze znajomymi sa najlepsze:-D!!!!
CZARNA GRATULUJE SERDECZNIE!!!!
Dorota widze,ze problemy z mezem powracaly jak mnie nie bylo:-(.Mysle,ze jedynie wszywka da jakas poprawe...To tylko moje zdanie.

Dorotka - trzymam kciuki!!

Co do pobolewania podbrzusza to też tak ale bóle nie są długi i częste.

Właśnie piekę ciacho malinowo- jagodowe...już mi ślinka cieknie.

reklama
Czarna jeszcze raz gratulacje!! ja tez zdalam za pierwszym razem i wiem jakie to szczescie i smemu ciezko uwierzyc!ale jaka duma z samej siebie no nie???
Dzieki ze wierzycie w mojego M ja tez mam nadzieje ze zda za pierwszym razem.

A ja dzis mam male przemeblowanko w naszym pokoiku:-) przenosimy meble na inna sciane a tv ustawiamy na srodku innej a za nim na scisnie taki kwadrat pomalowany innym odcinieniem aby sie odznaczal od calosci mam nadzieje ze efekt bedzie taki jak mam w myslach;-)musze cos zmienic ja juz tak mam ze latam z meblami po pokoju:tak: a i miejsce dla łóżeczka pomalu trzeba zrobic:blink:

Dorotka uwazam jak Kaka ze Twoj znow mydli ci oczy niestety:no: mysle ze jak sie zaszyje to jest szansa DUZA ze sie uda no i w takiej sytuacji nie powinien tam pracowac.Wiem ze pieniazki sa wam potrzebne ale Twoj M musi byc pod kontrola a tam nie bedzie mial kto go kontrolowac a kumple maja ogromny wplyw i on im ulegnie.Przepraszam za to bo naprawde chce zebyscie byli szczesliwi ale jakos nie ufam twojemu M.jednak nie mnie go oceniac dlatego ZYCZE WAM SZCZESCIA I WYTRWALOSCI TWOJEMU M W POSTANOWIENIU!!! no i mam nadzieje ze nie ujrze juz postow od Ciebie ze Twoj M cie zranil a tylko takie jak bardzo jestescie szczesliwi!!!!BUZKA
Kaka mi tez dzis slabo ja mysle ze te pogody tak nas wykanczaja niby chlodniej ale ciagle duszno jakos:no: No a to ciasto mniam mniam.
Ja sie jutro na jem bo mam imininki:-D ale sie pochwalilam!i mam serniczka :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry