• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Cześć kobietki.

Dorotka jasne że trzeba dawac ludziom szansę ... ale trochę sie boję, ze znowu Ci mydli oczy. Przepraszam za sceptytyzm...wieże jak sobie wszyje to i owo.

A mi jakos słabo dziś...

hej ja jeszcze siedze w łóżku, ale zaraz musze sie ruszyc na targ po maliny i jagody, dziś są zawody na które chce jechać ale M ma mieć kliena na rozmowe co odbiera od nas figurki ale jeszcze nie wie o której, więc nie wiem czy uda nam sie tam dojechać.
Dorotko trzymam kciuki za ciebie i za Oliwcie

Czarna GRATULUJE PRAWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotko ciesze się że twój mąż zrozumiał i trzymam mocno kciuki żeby wam się ułożyło:tak:
Moj M jutro wyjeżdza na 6tyg:-(znowu się zaczyna, a te 3tyg zleciały tak szybciutko, teraz nasza ostatania noc:-)i długaaaaaaaaaaaaaaaaaa przerwa:tak:juz tak mi smutno a teraz był u mnie cały tydzień i było tak fajnie, no cóż trzeba przeżyc.pozdraiam i miłej soboty laseczki;-)

KAKA jutro na AA zapytamy sie gdzie tu w naszym miescie mozna zrobic wszywke i od poniedzialku M pochyta kase ja podzwonie poumawiam i moze szybko uda sie ja zrobic a przez ten czas M bedzie musial pokazac jak mu zalezy na nas bez wszywki.Ja mysle ze do tygodnia bedzie mial juz ta wszywke i napewno was powiadomie :tak:
M wrocil i gadalismy powaznie wszystko ustalone i zobaczymy .Usnelo nam sie na chwile a mnie sie przysnil moj ojciec ze stara sie na otruc tzn mnie i moja mame:-(
Kurde ale to mi siedzi w glowie :no:
Teraz idziemy M kupic jedzenie dla niego na jego wyjazd bo uzgodnilismy ze nie dam mu kasy na jedzenie tylko na bilety A marcin jego brat ma mi mowic ile on dostaje kasy :tak:Kocham go i wierze ze bedzie dobrze

EWELA to szkoda ze zas jedzie Nie martw sie ty juz weteranka w tych jego wyjazdach hihi choc wiem ze zwlaszcza po fajnym tygodniu ciezko sie rozstawac.Moj M tez jedzie w poniedzialek o 4 rano :-(

Dorotko ciesze się, że porozmawialiście.
Najważniejsze, że Twój mąż widzi swój błąd - przesadził i to ostro, zdenerwował Ciebie niepotrzebnie.
Jednak ciężko jest tak w jednej chwili przekreślić całe Wasze małżeństwo.
Były chwile szczęśliwe i te przykre, ale jednak warto dać szansę mężowi.
Myślę, że powoli dociera do niego, że przez swoją głupotę i wstrętny nałóg mógłby stracić dwa najpiękniejsze skarby świata.
Dorotko mocno trzymam kciuki, aby Wam się udało i wierzę z całych sił, że tak będzie.
Już niedługo na świecie pojawi się Wasz najdroższy skarb - Oliwcia, który musi mieć dwoje rodziców, kochających rodziców.

Witajcie Kochane

Obudziłam się dziś z potwornym bólem głowy i do tej pory mnie trzyma. Nie chcę truć się za bardzo tabletkami i mam nadzieję, że mi to przejdzie.

Mam do was pytanie czy macie też może takie bóle w podbrzuszu hmmm jakby je opisać, bardzo podobne do bólu kiedy zbliża się @. ??? Wczoraj mnie wieczorem tak dopadło i nie wiem co to może być :-(:-(:-(

Moj M o 6,30 wyjezdza dzis z cieszyna i po 7 bedzie w domu wiec bedziemy mieli 2 dni na ustalenie szczegolow.

Dorociu mogę wiedzieć gdzie Ty mieszkasz, bo właśnie zobaczyłam dość znaną miejscowość :-):-):-) a 19 lipca będę tam nawet na ślubie kuzyna hehehehehe

Hej dziewczyny:-),ja wczoraj caly dzien na zakupach i tylko jedna szafke i firanki wybralismy,no,ale w niedziele znow do ikei po szafe...Dzis wybieramy sie do mojego chlopaka kuzynki(2godz.jazdy w jedna strone),no,ale mysle,ze szybko podroz minie:tak:Spotkania ze znajomymi sa najlepsze:-D!!!!
CZARNA GRATULUJE SERDECZNIE!!!!
Dorota widze,ze problemy z mezem powracaly jak mnie nie bylo:-(.Mysle,ze jedynie wszywka da jakas poprawe...To tylko moje zdanie.

Dorotka - trzymam kciuki!!

Co do pobolewania podbrzusza to też tak ale bóle nie są długi i częste.

Właśnie piekę ciacho malinowo- jagodowe...już mi ślinka cieknie.

reklama
Czarna jeszcze raz gratulacje!! ja tez zdalam za pierwszym razem i wiem jakie to szczescie i smemu ciezko uwierzyc!ale jaka duma z samej siebie no nie???
Dzieki ze wierzycie w mojego M ja tez mam nadzieje ze zda za pierwszym razem.

A ja dzis mam male przemeblowanko w naszym pokoiku:-) przenosimy meble na inna sciane a tv ustawiamy na srodku innej a za nim na scisnie taki kwadrat pomalowany innym odcinieniem aby sie odznaczal od calosci mam nadzieje ze efekt bedzie taki jak mam w myslach;-)musze cos zmienic ja juz tak mam ze latam z meblami po pokoju:tak: a i miejsce dla łóżeczka pomalu trzeba zrobic:blink:

Dorotka uwazam jak Kaka ze Twoj znow mydli ci oczy niestety:no: mysle ze jak sie zaszyje to jest szansa DUZA ze sie uda no i w takiej sytuacji nie powinien tam pracowac.Wiem ze pieniazki sa wam potrzebne ale Twoj M musi byc pod kontrola a tam nie bedzie mial kto go kontrolowac a kumple maja ogromny wplyw i on im ulegnie.Przepraszam za to bo naprawde chce zebyscie byli szczesliwi ale jakos nie ufam twojemu M.jednak nie mnie go oceniac dlatego ZYCZE WAM SZCZESCIA I WYTRWALOSCI TWOJEMU M W POSTANOWIENIU!!! no i mam nadzieje ze nie ujrze juz postow od Ciebie ze Twoj M cie zranil a tylko takie jak bardzo jestescie szczesliwi!!!!BUZKA
Kaka mi tez dzis slabo ja mysle ze te pogody tak nas wykanczaja niby chlodniej ale ciagle duszno jakos:no: No a to ciasto mniam mniam.
Ja sie jutro na jem bo mam imininki:-D ale sie pochwalilam!i mam serniczka :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry