reklama

Październik 2008

No niestety mi sie troszku plany pomieszały i dopiero koło 21 zaczełam malowac pokój teraz mam chwilunie przerwy i zaraz biore sie za druga warstwe:-p Całkiem sympatyczny ten kolorek jest:-p:-p:-p:-p"jesienne wrzosowisko" po polsku jasny fiolecik:))))))))))))))))

reklama
Ppatqa, moi znajomi podobnie zaskoczeni z brzuszka: Ty? W ciazy? A dlaczego nie????????:-D
Czarna, jestes niemozliwa :-D:-D:-D Pozytywnie Oczywiscie!!!!!!:-D
Wrocilismy z zakupow. Okazuje sie, ze mam za duzo rzeczy, a za malo walizek :))):-D A moje Malenstwa szaleja, jedno na dywanie, a drugie w brzuszku :-p:tak:
Buziaki :*****************************************************

CZARNA zgadzam sie z GOSIA ze jestes niemozliwa ale ocywiscie pozytywnie heheh.

PPATQA fajnie tak zaskoczyc ludzi ciaza co nie ?????:tak:

Ja juz nie spie ale i tak dzis przespalam ponad 8 godzin i jestem z siebie dumna hihih.Zaraz sniadanie pozniej kosciolek a na 17 AA :tak:
M jeszcze spi ale zaraz go budze bo co to za spanie jak tylko jeszcze dzis jestesmy rezem:-(.
Ja sie w nocy troche martwilam i OLIWIE bo jak zawsze od kilku dni kopala w nocy tak dzis prawie wcale az sie poryczalam rano ale PERELKA tak po 7 zaczela mnie mocno kopac i jestem szczesliwa :tak:
Aha i ja mam taka dziwna wage ze ona zawsze odejmuje i dzis stanelam na nia jeszcze nic nie jedzac i jak zawsze pokazywala 56 tak dzis 58 hihihih i jestem szczesliwa ze moze wkoncu cos mi ta moja waga ruszy choc do konca tej mojej wadze nie ufam ale akurat jak moja wypaczona waga pokazuje wiecej to moze akurat jest wiecej z czego ja sie strasznie ciesze :-D:-D:-D
MILEJ NIEDZIELI

Hej ja dziś odwiozłam M no i własnie wylatuje z Wa-wy:-(wiecie jak mi smutno, nic mi sie niechce i czuje sie jak warzywo.całe 3tyg jak dzidzia mnie mocno kopała i wołałam M zeby poczuł, to przestawała a dziś nad ranem tak go skopała, no cóz jakoś zleci, chyba oszaleje tu z nudów. pozdrawiam papa

EWELA wierze ze Ci jest smutno ale jestes dzielna i dasz rade :-D
Ja tez jutro rano zegnam moejgo M na tydzien i mam nadzieje i wierze ze ten tydzien przyniesie tylko tesknote bo wole jak jest miedzy nami dobrze i mnie sie teskni niz sie klocic i plakac przez M.
Mam nadzieje ze ten tydzien i juz kazdy nastepny bedzie SPOKOJNY:tak:

My juz z M byli w kosciolku ja mam dzis glupie mysli bo moja MALA w nocy nie kopala rano troche mocniej kopala pozniej w ciagu dnia tak delikatnie i pojedynczo i zaczelam miec jakies glupie mysli ktore staram sie odganiac i teraz po jagodach kopie teraz mocniej :-DAch te moje glupie mysli mnie wykoncza:wściekła/y:
Za niedlugo idziemy z M na lody a pozniej do AA i ciekawa jestem jak tam jest :szok:

My z M poszlismy na 17 do tego AA i najpierw pytalismy sie z M co i jak i czy oni nie wiedza gdzie mozna wszywke sobie zrobic i dowiedzielismy sie ze w szkole kolo naszego bloku jest AA i tam jest lekarz .I wyszlismy i ja sie wkurzylam bo sobie pozmyslalam ze M sie tylko dowiedzial i nic wiecej zamiast juz dzis isc na taka grupe AA .Polklocilismy sie bardzo powaznie pod kosciolem i jednak tam wrocilismy ale dzis jest zamkniety mitting tylko dla uzaleznionych no i ja wejsc nie moglam wiec M sam poszedl.A poszed pewnie tylko dlatego zebym zas mu awantury nie zrobila :no:.Jak ja sama wracalam do domu to sie poplakalam i teraz tez placze bo tak strasznie sie poklocilismy i wiedzialam ze M sie boji tam wejsc Wiecie to nie jest przyjemne mowic obcym ludziom o swoich klopotach.A ja ta awantura pokazalam mu ze sie od niego odwracam jak on nie zrobi tego o co go poprosze i teraz strasznie zle sie z tym czuje :-(:-(:-(
Konczy sie to o 19 wiec wezme psa i pojde po M moze sie ucieszy ze ktos na niego czeka.Szkoda mi go ale da sobie rade :tak:

Kaka Ty łobuzie zrobiłaś mi takiego smaka na ciasto z jagodami hmmmmm maliny jakoś mnie nie ruszyły, bo wczoraj kupiłam sobie cały koszyczek i go wpałaszowałam od razu. Ale ciacho z jagodami :-) Podaj adres a się wproszę choć na jeden kawałeczek :-)

Ciasto zostało skonsumowane w więkoszości przeze mnie heheheh
wyszło pyszneeeeeeee

Kaka czyżby dzisiaj imieninki chyba cos mi sie tak wydaje:-p

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Minisia no widze ze z jednej gliny jestesmy jezeli chodzi o meblowanie i zmiane wystroju. Prosze o fotki po zmianie;-)

No my dzis bylismy na zakupach wybralismy farby. Sypialnie bede miała "zielona herbate" a dziewczyny beda miały" jesienne wrzosowisko" Tylko niestety niedostalismy zadnych fototapet i musze znów zawitac na allegro:-p. Jak dobrze pojdzie to dzis bede miała pomalowany pokoik dziewczyn jak meble zabiora. łóżko pietrowe juz czeka do skrecenia:-p a w poniedziałek beda szafy:tak:
Teraz spadam z malutka na podwórko

Nie pomyliłaś się;-) Były imieninki. Dziękuje Wszystkim za życzonka:tak:
A te nazwy kolorków brzmią bajecznie:)

Wczoraj cały dzien siedziałam u rodziców na działeczce a dzis byliśmy u teściówki. Dopiero co wróciłam. M po obronie zupełnie jak inny człowiek - nawet pogadać się z nim da;-)
Szczerze mówiąc jestem wykonczona. Pogoda okropna duszno i parno:wściekła/y:

CZARNA zgadzam sie z GOSIA ze jestes niemozliwa ale ocywiscie pozytywnie heheh.

PPATQA fajnie tak zaskoczyc ludzi ciaza co nie ?????:tak:

Ja juz nie spie ale i tak dzis przespalam ponad 8 godzin i jestem z siebie dumna hihih.Zaraz sniadanie pozniej kosciolek a na 17 AA :tak:
M jeszcze spi ale zaraz go budze bo co to za spanie jak tylko jeszcze dzis jestesmy rezem:-(.
Ja sie w nocy troche martwilam i OLIWIE bo jak zawsze od kilku dni kopala w nocy tak dzis prawie wcale az sie poryczalam rano ale PERELKA tak po 7 zaczela mnie mocno kopac i jestem szczesliwa :tak:
Aha i ja mam taka dziwna wage ze ona zawsze odejmuje i dzis stanelam na nia jeszcze nic nie jedzac i jak zawsze pokazywala 56 tak dzis 58 hihihih i jestem szczesliwa ze moze wkoncu cos mi ta moja waga ruszy choc do konca tej mojej wadze nie ufam ale akurat jak moja wypaczona waga pokazuje wiecej to moze akurat jest wiecej z czego ja sie strasznie ciesze :-D:-D:-D
MILEJ NIEDZIELI
I jak po????????????????
Hej ja dziś odwiozłam M no i własnie wylatuje z Wa-wy:-(wiecie jak mi smutno, nic mi sie niechce i czuje sie jak warzywo.całe 3tyg jak dzidzia mnie mocno kopała i wołałam M zeby poczuł, to przestawała a dziś nad ranem tak go skopała, no cóz jakoś zleci, chyba oszaleje tu z nudów. pozdrawiam papa
Współczuje takiej rozłąki:-(
Mój jutro wyjezdza ale w piatek juz wraca:-p
Minisia chyba dzis śiwetujesz imieninki i jeszcze zdarzylam z życzonkami:-p
Wszystkiego najlepszego. szybkiego ale w terminie i bezbolesnego porodu;-)

Boziu ja padam juz. Pietrówka skrecona. dziś dziewczyny juz spia w swoim pokoju, a mi jakos dziwnie i smutno bez Lauruni:-(
Ale jestem dumna bo dzis nawet zdarzyłam pomalowac sypialnie.I jakos mi tak dziwnie w takim kolorze:-D Chyba sie musze przyzwyczaic;-)
Meza juz tez spakowałam bo jutro wyjezdza w delegacje fakt ze o 17 dopiero ale wczesniej maja szafy przywiez i trzeba bedzie choc dwie skrecic bo mam taki bajzer ze przechodze przez chałupe z zamknietymi oczami aby niewidziec:zawstydzona/y:
Teraz juz spadam spac aby naładowac baterie na jutro:-D:-D:-D

buziam

ps przepraszam ze tak wpadam tylko na chwilke ale chce jak najszybciej wszystko zrobic:tak:;-):cool2:

reklama
Witam sie z samego rana Ja juz od 4 na nogach ;-) bo z M wstawalam bo jechal do pracy.Jednak bus sie popsul i M wrocil jeszcze na ponad godzinke do domu i wlasnie wyszedl na kolejny bus wiec mielismy jeszcze troszke czasu dla siebie:tak:
Wczoraj poszlam po M pod kosciol do tego AA i widzialam jak wychodzil to sie zegnal z jakimis facetami i byl bardzo zadowolony :-D
M powiedzial mi ze histori innych ludzi nie moze mi powiedziec bo sie nie wynosi z tamtad takich spraw.Dostal M jakies ksiazeczki ktore ma sobie czytac jak najdzie go ochota na piwo .I M chce tu do nas do AA chodzic co tydzien co niedziela :-D i jeszcze dostal adres do AA w Ustroniu tam gdzie M jest na holetlu i podobno to kosciol obok ktorego moj M mieszka teraz :tak:
W Ustroniu spotkania takie sa w czwartek na 17,30 i M jak tylko nie bedzie pracowal dlugo w te dni to bedzie chodzil tez tam do AA z czego ja sie strasznie ciesze :tak:.Ja w czawrtek ide do szkoly rodzenia a M do AA i fajnie bo oboje bedziemy mieli zajecie hehehe.Wczoraj tamcy ludzie dali M jakis nr telefonu ze jak bedzie chcial sie napic to ma tam zadzwonic i oni beda go namawiac aby tego nie robil ale kazali mu pobrac sobie nr telefonow od ludzi ktorzy juz dlugo nie pija tam z Ustronia bo tak czy siak to tam wiecej bedzie przebywal ;-).
Na jedno jestem zla bo w AA wczoraj powiedzieli M ze wszywke mozna zapic i powiedzili mu ze jak nawet bedzie mial ta wszywke to po wypiciu ma sie najesc witaminy c lub np cytryny i nic mu sie nie stanie.Tam go namawiali aby nie robil wszywki bo ona nie ma sensu Inni MOWILI ZE TEZ MIELI I TEZ PILI :-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
M mi powiedzial ze teraz wszywka to jest moja decyzja i zla jestem ze oni mu nagadali takich rzeczy bo wiecie jak sie nie wie to jest inaczej
Ale dziewczyny ja mojego M nie widzialam jeszcze takiego zmobilizowanego Mowil ze ma se wmawiac ze alkohol to jego wrog.Widze ze czuje teraz ze ma problem i po wczorajszym on chce tak jak inni ktorzy maja tez taki problem a nie pija i mysle ze jak bdzie chodzil i do nas do AA i do Ustronia to bedzie mu to dawalo duzo aby cwiczyc w sobie silna wole .Ja z nim jeszcze dlugo rozmawialam przez ten weekend i teraz widze ze mu zalezy ten weekend byl inny niz kiedykolwiek przezylismy ja chocbym miala podmienionego M jakby nie ten sam czlowiek.
Mysle ze wazne ze on wie ze jest alkoholikiem ale chce byc alkoholikiem nie pijacymTeraz wie ze nawet lyka sie nie moze napic I umowilismy sie ze teraz jak go tylko poczuje przez telefon to juz jest koniec i wierze ze M na to nie pozwoli :tak:Zobaczymy jak to bedzie ja musze w niego wierzyc i dodawac mu sil .

A co myslicie teraz o tej wszywce czy ma se ja zrobic skoro wie ze i tak ona nic nie dziala czy ma cwiczyc silna wole :-D doradzcie mi :tak::tak::tak:

Mnie dzis moja MALA Kopala cala noc o teraz sie uspokoila
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry