Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pozytywnie Oczywiscie!!!!!!
A moje Malenstwa szaleja, jedno na dywanie, a drugie w brzuszku 

Ach te moje glupie mysli mnie wykoncza

.Jak ja sama wracalam do domu to sie poplakalam i teraz tez placze bo tak strasznie sie poklocilismy i wiedzialam ze M sie boji tam wejsc Wiecie to nie jest przyjemne mowic obcym ludziom o swoich klopotach.A ja ta awantura pokazalam mu ze sie od niego odwracam jak on nie zrobi tego o co go poprosze i teraz strasznie zle sie z tym czuje :-
Kaka Ty łobuzie zrobiłaś mi takiego smaka na ciasto z jagodami hmmmmm maliny jakoś mnie nie ruszyły, bo wczoraj kupiłam sobie cały koszyczek i go wpałaszowałam od razu. Ale ciacho z jagodami :-) Podaj adres a się wproszę choć na jeden kawałeczek :-)
Kaka czyżby dzisiaj imieninki chyba cos mi sie tak wydaje
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Minisia no widze ze z jednej gliny jestesmy jezeli chodzi o meblowanie i zmiane wystroju. Prosze o fotki po zmianie;-)
No my dzis bylismy na zakupach wybralismy farby. Sypialnie bede miała "zielona herbate" a dziewczyny beda miały" jesienne wrzosowisko" Tylko niestety niedostalismy zadnych fototapet i musze znów zawitac na allegro. Jak dobrze pojdzie to dzis bede miała pomalowany pokoik dziewczyn jak meble zabiora. łóżko pietrowe juz czeka do skrecenia
a w poniedziałek beda szafy
Teraz spadam z malutka na podwórko

I jak po????????????????CZARNA zgadzam sie z GOSIA ze jestes niemozliwa ale ocywiscie pozytywnie heheh.
PPATQA fajnie tak zaskoczyc ludzi ciaza co nie ?????
Ja juz nie spie ale i tak dzis przespalam ponad 8 godzin i jestem z siebie dumna hihih.Zaraz sniadanie pozniej kosciolek a na 17 AA
M jeszcze spi ale zaraz go budze bo co to za spanie jak tylko jeszcze dzis jestesmy rezem:-(.
Ja sie w nocy troche martwilam i OLIWIE bo jak zawsze od kilku dni kopala w nocy tak dzis prawie wcale az sie poryczalam rano ale PERELKA tak po 7 zaczela mnie mocno kopac i jestem szczesliwa
Aha i ja mam taka dziwna wage ze ona zawsze odejmuje i dzis stanelam na nia jeszcze nic nie jedzac i jak zawsze pokazywala 56 tak dzis 58 hihihih i jestem szczesliwa ze moze wkoncu cos mi ta moja waga ruszy choc do konca tej mojej wadze nie ufam ale akurat jak moja wypaczona waga pokazuje wiecej to moze akurat jest wiecej z czego ja sie strasznie ciesze
MILEJ NIEDZIELI
Współczuje takiej rozłąki:-(Hej ja dziś odwiozłam M no i własnie wylatuje z Wa-wy:-(wiecie jak mi smutno, nic mi sie niechce i czuje sie jak warzywo.całe 3tyg jak dzidzia mnie mocno kopała i wołałam M zeby poczuł, to przestawała a dziś nad ranem tak go skopała, no cóz jakoś zleci, chyba oszaleje tu z nudów. pozdrawiam papa

Chyba sie musze przyzwyczaic;-)

;-)

i jeszcze dostal adres do AA w Ustroniu tam gdzie M jest na holetlu i podobno to kosciol obok ktorego moj M mieszka teraz 
.Ja w czawrtek ide do szkoly rodzenia a M do AA i fajnie bo oboje bedziemy mieli zajecie hehehe.Wczoraj tamcy ludzie dali M jakis nr telefonu ze jak bedzie chcial sie napic to ma tam zadzwonic i oni beda go namawiac aby tego nie robil ale kazali mu pobrac sobie nr telefonow od ludzi ktorzy juz dlugo nie pija tam z Ustronia bo tak czy siak to tam wiecej bedzie przebywal ;-).

Zobaczymy jak to bedzie ja musze w niego wierzyc i dodawac mu sil .
doradzcie mi