reklama

Październik 2008

hej w szpitalu dowiedziałam sie że szkoła rodzenie jest za darmo, w bibliotece szpitalnej, zajęcia są co czwartek o 13, i mam przyjść po 28 tyg ciąży, z marszu bez zapisów. Potem byłam na chwilke w pracy na plotach. U mnie jest 27 stopni i straszna duchota

zawadka, czarna uff a juz myslałam ze z moimi miesniami na brzuchu cos nie tak
kaka gratuluje nowego okienka
minisia fajną miałaś niedziele

Ostatnia edycja:
reklama
CZARNA jak najbardziej nalezy sie i tobie chwila wolnego :tak:
Ja cie podziwiam ze zdalas za pierwszym razem :-D

Ja sie polozylam ale jak zawsze nie umiem spac o takich porach wiec wstalam bo i brzuch mi nie pozwalal spac bo ja leze na bolu to czuje takie fajne szarpanie brzuchem hehehehe

hej w szpitalu dowiedziałam sie że szkoła rodzenie jest za darmo, w bibliotece szpitalnej, zajęcia są co czwartek o 13, i mam przyjść po 28 tyg ciąży, z marszu bez rzadnych zapisów

PPATQA to swietnie ze macie szkole rodzenia za darmo :-D:-D:-D
U nas 10 spotkan po 2 godziny kosztuje 200 zl :wściekła/y: ale coz ja i tak bede chodzila
Dzis na 18 tez ide.A ty bedziesz chodzila ??????????
Kurcze w jakim miescie ja mieszkam ze u mnie wsio kosztuje :no:

kaka ja dopiero teraz zauwazyłam GRATULUJE PRZESKOKU SUWACZKA TO JUŻ 7 M-C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja nie zauważyłam:zawstydzona/y: Dobrze, ze mam Was;-)

A ja poszłam pozwiedzać lumpeksy ale jakoś nic nie kupiłam. Za to kupiłam sobie pierożki ruskie, które wcinam z apetytem.

Dzwoniłam do kolejnej szkoły rodzenia i 25zł za zajęcia ale jakoś nikt oprócz mojej siostry nie polecał mi takich zajęć. Cwiczenia to ja chyba sobie w necie poszukam a kase przeznaczę na położną;-)

cześć kochane, mi jest tak duszno od kilku i dni i taka jestem słaba, że nawet do kompa nie mam siły usiąść. Wróć, usiąść to mam siłę, bo czytam wszytsko na bieżąco, ale nie chcę mi się pisać. WSTYD!!!:zawstydzona/y:
a tak obiecywałam poprawę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
byłam w tamtym tyg. u lekarza, wszystko okej -chociaż - o tym napiszę na lekarskim wątku.
A co do szkoły rodzenia to osobiście polecam. Nie tylko dla zdobytej tam wiedzy, ale nowo poznanych tam mam w takim samym stanie i położnych... Tam się dowiecie, która jest fajna, a która mniej i którą z nich wart "zamówić" na poród. Jak tak właśnie zrobiłam.

Muszę lecieć na pocztę. Trzymajcie się.

kobiety wreszcie się ogranełam i mogę dalej działać
trochę srzątnełam (usunełam niepotrzbne wątki)
wątek ze zdjęciami został zamknięty muszę jeszcze tylko rozwiązać sprawę odnośnie dostępu.

Gdyby były jakieś kłopoty to piszcie

miłego dnia życzę

Witam Drogie Mamusie!!!!
Ja, jak zawsze w niedziele, bez mozliwosci napisania (czyt. rodzinna niedziela). Dzialo sie wczoraj tutaj, oj, dzialo....
Dorotka, gratuluje postepow, oby tak dalej, wierze w Was!!!!!
Czarna, Tobie naprawe nalezy sie odpoczynek za sam trud Bycia Matka Polska!!! Jeszcze raz gratuluje Prawka!!!!:-D
Minisia, spoznione zyczenie, ale serdeczne!!!!! Wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!
Kaka, gratuluje 7. okienka :)))) :-D !!!!! Coraz blizej Finalu :-D
Beza, witamy ponownie :-D:tak:
Ppatq, fajnie, ze jestes juz w domu i znowu z nami :-D Pewnie tesknilas do swoich konikow? :-D
Zawadka, Robus napewno ucieszy sie ze zmiany!!!!:tak:
Moja Mala dostala wczoraj zestaw takich malych Kucykow Pony i.... nie mam dziecka :-D:tak: Uwielbiam patrzec, jak sie z czegos tak cieszy :)))) Mam nadzieje, ze nie bedzie jednak dzis burzy, bo planuje z nia dluzszy spacer :tak: Czuje sie swietnie. Obym miala tyle sil, co Czarna, jak wroce do domu. Czekaja mnie generalne porzadki!!!! :-D A ja juz sie nie moge doczekac!!! :))))) Buziaki Kochane :*************************************************

reklama
Coś mnie dziś spotkało...i bardzo się przestraszyłam :no: jak dobrze,ze pojutrze mam wizytę...więc miałam takie skurcze jakby macicy i odbytu (sorki,ze tak wprost...) A przeraziło mnie to bo kiedyś to sie dla mnie strasznie zle skończyło(tylko te surcze były leciutkie tamte zwijały mnie w pół...)...nie chcę o tym pisac...gdyby się coś takiego powtórzyło jadę do szpitala...Powiedzcie wiecie o co mi chodzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry