magdziunia
Październikowa Mama'08
Ok Dorotko idź - miłego gaduszenia z koleżanka i ciekawych wykładów w szkole rodzenia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), a Jula wybrala sobie spinki z Motylkami
Nie moglam jej odmowic...
Jestem glodna, bo od rana tylko na jogurcie. Wybor padl znowu na szpinak (jak dzieci moga go nie lubic? Przeciez jest pyszny!!! :-)) I woda z lodem i lemonka
Apetyt Nam dopisuje 

Mój M sie smiał że nawet do kina ze mna nie można pójść bo kichy narobie. Jutro ide na fitness dla cieżarnych, ciekawe jak bedzie;-) Koleżanka mnie dziś namówiła...Z tym placzem, to mialam tak na poczatku ciazy, co film, to wzruszeniaJa dalej w Warszawie,mąż niedawno wrócił. Do Lublina jutro mamy jechać. Wczoraj byliśmy w kinie na "Małżenstwa i ich przeklenstwa". Niby komedia ale hormony wziely gore, i jakos sie rozpłakałamMój M sie smiał że nawet do kina ze mna nie można pójść bo kichy narobie. Jutro ide na fitness dla cieżarnych, ciekawe jak bedzie;-) Koleżanka mnie dziś namówiła...
Ale Ci fajnie z tym finessem
Tez bym chciala (a i przydaloby sie
)Wczoraj byliśmy w kinie na "Małżenstwa i ich przeklenstwa". Niby komedia ale hormony wziely gore, i jakos sie rozpłakałamMój M sie smiał że nawet do kina ze mna nie można pójść bo kichy narobie. Jutro ide na fitness dla cieżarnych, ciekawe jak bedzie;-) Koleżanka mnie dziś namówiła...

, tak mi sie miło zrobiło ze sie rozpłakałam, taka mała rzecz hihih a tyle radosci mi sprawił
Wow, fajnieA moj M widocznie napisał przed wyjazdem wiadomość dla mnie ze mnie Kocha i bedzie tesknił i zostawił kartke w szufladzie od bielizny, ale byłam zaskoczona, tak mi sie miło zrobiło ze sie rozpłakałam, taka mała rzecz hihih a tyle radosci mi sprawił
![]()