• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Witam wieczorkiem!!!
Majeczko jeśli te bóle się powtórzą to nie czekaj na wizyte tylko jedz do szpitala, ja nie wiem o jakich bólach piszesz bo sie z nimi nie spotkałam ale ostatnio równiez coraz czesciej jakies pobolewania brzuszka i stawiania mnie mecza!!:-(poza tym maluda kopie i to dobry znak ale i tak juz czekam na 16.07 na kolejna wizyte!!
Magdziunia trzymam kciuki za malenstwo!!!i nas informuj co dalej? a to nie czasem dzidzia tej kolezanki co miala postawiona ta straszna diagnoze? jesli to nie tej to napisz nam jak tamta kolezanka sie trzyma i co u niej?

A u nas tez raz pochmurno i pada a zaraz sie przejasnia i swieci slonko no i ciagle duszno ze wykonczyc sie mozna!! a moi rodzice dzis pierwszy dzien na wczasach niedaleko GDANSKA a tam dzis ciagle pada:no:ale maja wczasy:-(

Minisiu niestety nie tej koleżanki.
Ta druga nie odzywa się i nie wiem co się dzieje.
Mam nadzieję, że w obu przypadkach będzie dobrze ... że skończy się szczęśliwie.
Chociaż ten bąbelek, u którego wykryto hipotrofię ma małe szanse na urodzenie się zdrowym.
Jednak może zdarzy się cud.

Ja wrocilam ze szkoly rodzenia :tak:
Dostalam kartke co trzeba wziasc do szpitala ;-).I ogladalismy dokladnie miejsce w ktorym bede rodzila .Akurat rodzila tam jedna dziewczyna a te sale sa jedna na przeciwko druga ale przechodzilismy przez ta w ktorej ta dziewczyna rodzila ale ona sie zgodzila na to :tak:.Akurat jak przechodzilismy to ona taka bidna skakala na pilce A jak wychodzilismy juz ogolnie bo wszystko zobaczylismy to ona miala juz tez bole parte i krzyczala przy tym troche .Ja jak widzialam to miejsce i wogole ta dziewczyne to zamast sie uspokoic to ja sie zaczelam bac porodu i wogole tego co mnie czeka :-(:szok::szok::szok:Szok normalnie ja juz sie boje :szok::szok::szok::szok:

Moj M jest dzis bardzo grzeczny .Byl na mszy swietej z tymi ludzmi co sa tam teraz na rekolekcjach :-D Rozmawialam z nim i jest trzezwiutki Oby tak daleje a ja sie z tego bardzo ciesze .
Ide zjesc kolacje i zaraz was poczytam ;-)

PPATQA no moze moj M siatkazem zostanie hihih.To dobry pomysl hehehe :-D:-D:-D:-D

MADZIU ja uwielbiam spac jak pada deszcz i jak slychac jak on obija sie o szyby i parapet :-D:-D:-D

ANTUANET fitness dla ciezarnych to musi byc fajna sprawa

Co do boli brzuszka to ja mam czasem takie dziwne noce ze cos tam mnie pobolewa ale nie przeszkadza mi to w spaniuI mnie nie boli caly brzuch tylko czesto podbrzusze W okolicach miednicy i jajnikow cale na dole mnie czasem kuje a czasem jak sie podnosze lub zmieniam pozycje to tez jakos jest mi tam tak ciezko:no:
Dzis po szkole polozna dawala posluchac serduszka dziecka temu kto chcial i mojej OLIWI nie umiala znalesc ale jak znalazla to bilo rowniotenko choc nie za glosno bylo je slychac U innych bylo bardziej slychac ale polozna powiedziala ze slicznie mariowo bije :-D:-D:-D
Moja MALA kopala mnie przez cale zajecia w szkole i teraz tez mocno kopie ale bardzo mocno i mam wrazenie ze zaraz wyjdzie mi przez skure.
Aha i jak w szpitalu jechalismy winda to winda sie zaciela i kilka minut w niej spedzilismy ale nie bylo to fajne bo zaczelo brakowac powietrza i bylo bardzo duszno :szok::szok::szok:
EWELA sliczny gest milosci twojego M :-) super

Ostatnia edycja:
Dorotka, dobrze, ze obejrzalas sobie, gdzie bedziesz rodzic. Miejsca znajome sa zawsze bardziej przyjazne. Nie martw sie nie zapas i nie boj. Porod ma to do siebie, ze boli, ale ten bol jest do zniesienia. A jak pomyslisz, co jest nagroda.... to dostaniesz takiej sily, ze wszystko pojdzie szybciej niz Ci sie wydaje. Ja swoj pierwszy wspominam dobrze. Oby ten byl podobny :tak::-D

Dzis po szkole polozna dawala posluchac serduszka dziecka temu kto chcial i mojej OLIWI nie umiala znalesc ale jak znalazla to bilo rowniotenko choc nie za glosno bylo je slychac U innych bylo bardziej slychac ale polozna powiedziala ze slicznie mariowo bije :-D:-D:-D
Moja MALA kopala mnie przez cale zajecia w szkole i teraz tez mocno kopie ale bardzo mocno i mam wrazenie ze zaraz wyjdzie mi przez skure.
Aha i jak w szpitalu jechalismy winda to winda sie zaciela i kilka minut w niej spedzilismy ale nie bylo to fajne bo zaczelo brakowac powietrza i bylo bardzo duszno :szok::szok::szok:

Dorotko fajnie tak posłuchać bicia serduszka maluszka - to najpiękniejsza melodia.
Ale w tej windzie to okropnie musiało być.
Ja zawsze jak wsiadam do starych widn, to się boję.
Moja koleżanka mieszka w bloku na 4 piętrze i jak jestem u niej to wolę po schodach wchodzić.
Ale już coraz cieżej jest, więc korzysam z tej windy ... i jak wsiadam to z lekka panikuję.
Ech.

reklama
Witam sie we wtorek :-D

GOSIU mam nadzieje ze jest tak jak mowisz ze jest bol ale do przezycia Szczerze to ja zawsze sie balam porodu a teraz jak jestem w ciazy i jak wiem ze nie mam wyjscia i musze urodzic to jeszcze bardziej sie stresuje :zawstydzona/y:.Dobra bede sie stresowala w pazdzierniku ;-).Ale masz racje ta nagroda na koncu bedzie najlepsza i ja bede starala sie tylko myslec wtedy o OLIWI :-D

MADZIU no nas bylu w tej windzie przynajmniej 5 ciazarnych z mezami a ja z iza
i na poczatku bylo zabawnie ale mnie sie juz slabo robilo na koncu :-(

Ja juz wstalam bo przed 10 wybieram sie do Pszczyny do kolezanki .Jade do niej na klachy i tez po to aby dzien mi minal.Ona ma 7 miesiecznego synka wiec pewnie temat przewazajacy to bedzie dziecko i ciaza hehehe.
Pamietacie bratanka mojego M to on wczoraj wyladowal w szpitalu.Bo jedna polozna jak byla u nich to powiedziala ze on jest odwodniony i kazala wiecej go karmic a teraz chyba jest przejedzony i tylko tyle wiem ze dobrze ze trafili z nim do szpitala bo maly KRYSTIANEK dostalby skretu kiszek a to pewnie fajnie boli Biedny taki malec :-(I moj M ma dzis bojowe zajecie bo jego brata nie ma a on jest tam szefem i dzis moj M tam bedzie szefowawal hihi ciekawe jak sie spisze hihihi.I 3 majcie kciuki dzis za mojego M bo alkoholik ma za zadanie dzis nie pic i tak codziennie oni sie z tym zmagaja z dnia na dzien :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry