magdziunia
Październikowa Mama'08
Ewelinko to piękny gest miłości.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale maja wczasy:-(
.Akurat jak przechodzilismy to ona taka bidna skakala na pilce A jak wychodzilismy juz ogolnie bo wszystko zobaczylismy to ona miala juz tez bole parte i krzyczala przy tym troche .Ja jak widzialam to miejsce i wogole ta dziewczyne to zamast sie uspokoic to ja sie zaczelam bac porodu i wogole tego co mnie czeka :-
Szok normalnie ja juz sie boje 

Rozmawialam z nim i jest trzezwiutki Oby tak daleje a ja sie z tego bardzo ciesze .

Dzis po szkole polozna dawala posluchac serduszka dziecka temu kto chcial i mojej OLIWI nie umiala znalesc ale jak znalazla to bilo rowniotenko choc nie za glosno bylo je slychac U innych bylo bardziej slychac ale polozna powiedziala ze slicznie mariowo bije
Moja MALA kopala mnie przez cale zajecia w szkole i teraz tez mocno kopie ale bardzo mocno i mam wrazenie ze zaraz wyjdzie mi przez skure.
Aha i jak w szpitalu jechalismy winda to winda sie zaciela i kilka minut w niej spedzilismy ale nie bylo to fajne bo zaczelo brakowac powietrza i bylo bardzo duszno![]()

.Dobra bede sie stresowala w pazdzierniku ;-).Ale masz racje ta nagroda na koncu bedzie najlepsza i ja bede starala sie tylko myslec wtedy o OLIWI