reklama

Październik 2008

dzieńdoberek

dorotka alez z Ciebie ranny ptaszek:-)

magdziunia - zdrówka dla obu dzieciaczków:tak:

U nas zapowiadali wczoraj opady i nic nie padało a w nocy miały być burze i śweci słoneczko wrrrr

reklama
Hej! Jutro mam wizytę u ginki-dowiem się całej prawde ile przytyłam...:szok: Ale wiem,ze sporo...jejku no ale jak mam nie tyc...przecież się nie obżeram-pije conajmniej 2 l wody niegazowanej codziennie... Czuję,ze moja Ginka założy mi jakaś dietkę jak się okaże jeszcze,ze ja cukrowa mama jestem:-(:-(:-(

ZAWADKA no ranny ptaszek ze mnie wczoraj od 4 na nogach dzis od 7 z tym ze o 4,50 bylam juz dzis z psem na dworze bo on tak rano przyzwyczajony hihihi;-)

MAJECZKA dlaczego myslisz ze za duzo przytylas i ze jestes mama cukrowa ???????

Ja 2 tygodnie temu wazylam 56,5 a wczoraj 58 i sie ciesze bo moze zaczne w koncu przybierac bo od paczatku dzis mam 5 kg na plusie a ja chce wiecej :tak:

Antuanet oj fajnie z tymi zajęciami ja bym chętnie poszła, ale mieszkam na za duzym zadupiu, u nas nawet aerobiku nie ma czy czegoś takiego, mi zostaja spacerki na pola i do lasu
Ewela ale miła niespodzianka
dorotka ale fajnie zobaczyłaś sale i posłuchałaś Oliwki, ja wind unikam jak ognia, a z bratankiem już lepiej?

a ja jeszcze w łóżezku, wczoraj jak zrobiło się wieczorem chłodno to poprasowałam rzeczy z wyjazdu nad morze, 2 godziny przy zelazku. Dzis może pojedziemy do ZG i zachaczymy o sklep z rzeczami dla dzidzi

Wiajcie z rana ... późnego rana.
Ja dziś znów laam - ZUS i zwolnienia muszę zawieść do pracy.
Pewnie będę po południu.

Namawiam mojego męża na wyjazd nad morze, bo mamy okazję.
Jego siosTra nie jedzie a mają zamóWione kwatery.
Tak bardzo chce nad morze - pospacerować po plaży, powdychać morskiego powietrza, po prostu zmienić klimat.
Ale jakoś mój mąż chce w góry pojechać :eek::baffled:
Ech muszę uruchomić swoje wdzięki i siłę persfazji.

Ja juz gotowa i jade do kolezanki wroce popoludniu pewnie
MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI :tak:
Do pozniej
Miłego dzionka:tak::-)

Namawiam mojego męża na wyjazd nad morze, bo mamy okazję.
Jego siosTra nie jedzie a mają zamóWione kwatery.
Tak bardzo chce nad morze - pospacerować po plaży, powdychać morskiego powietrza, po prostu zmienić klimat.
Ale jakoś mój mąż chce w góry pojechać :eek::baffled:
Ech muszę uruchomić swoje wdzięki i siłę persfazji.

Ja też wolałabym nad morze...myslę,ze dasz radę go namówi;-)Bo ja swojego na nic już nie uproszę...remont przeciagnięty...tak,tak jeszcze nie skonczony. ale jutro już tak!!!

Cześć Kobietki:)

Ale mam dzis lenia...pogoda całkiem ładna tylko nie mam pomysłu jak spędzić dzień:eek:

:-D Ja dziś niegdzie nie moge się ruszy bo czekam na kuriera z wanienką:tak:Kaka dzięki za tamten namiar na całe wyposazenie+łóżeczko(318) znalazłam takie samo za 277zł:tak::-) Tez jest już w drodze-mam nadzieję,ze będę zadowolona;-)

reklama
Widizałam ta okazję na wątku zkaupowym. Łóżeczko super ale ja i tak muszę się wstrzymać. Nie mam gdzie tego trzymac jeszcze;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry