reklama

Październik 2008

czarna79 ciesze sie ze remoncik ma sie ku koncowi:tak:
gosiakuprewicz to Twój M urodził sie tego samego dnia co ja:happy2: Tylko pewnie innego roku.
kaka82 mam nadzieje ze jutro Twoje samopoczucie bedzie lepsze niż dzisiaj:tak:
magdziunia mam nadzieje że namówisz swojego M na to Morze:tak: Bo wielu lekarzy zabrania cieżarnym jeździć w góry bo jakaś różnica ciśnien czy coś takiego...A zwłaszcza powyżej 7-ego miesiąca.:tak:
Dobra spadam spać bo jutro przed 7 pobudka:cool2: Jedziemy z samego rana na działke bo mamy zamiar toje dookoła sadzić, a tatuś bedzie miał chwile wolnego żeby nam wykopać pod nie...
DOBREJ NOCKI.

reklama
Zajrzalam jeszcze na chwile sprawdzic, czy cos sie wiecej dzialo :-D;-) Zostalo 10 dni do wyjazdu do domu... Mam lekkiego stresa :sorry2:Niewiadomo czemu ;-) Ja tez caluje, do jutra :cool2::**********

Witam sie z samego rana :confused:
MAM dzis kiepski humor od rana ale to opisze na watku ZAMKNIETYM :-(:-(:-(:-(:-(:-(Nie przez M z nim jest OK

Wczoraj jak wyszlam przed 10 tak wrocilam od kolezanki o 20 bylo bardzo przyjemnie :tak:Tylko wieczorem nie mialam juz sily do was zajzec bo i bylam zmeczona i strasznie bolalo mnie podbrzusze normalnie bolalo jak nigdy :-(
Nie moglam chodzic ani lezec wzielam nospe i luteine dopochwowo bo ona tez jest na podobne bole i dzis mnie jak narazie nie boli ale wczoraj sie przestraszylam a do tego mialam dosc brzuszek napiety nie byl jak kamien ale miekki tez nie :no:
I caly czas bolalo ze nawet jak lezalam to nie umialam nog dac do klatki piersiowej i mialam jakby takie sekundowe skurcze ale wydaje mi sie ze tez mialam cos w brzuchu nie tak bo jak wieczorem sobie tak fajnie popierdzialam to juz przynajmniej ruszyc sie moglam
Dzis mam usg ale poprosze gina aby mnie zbadal czy cos tam sie z szyjka nie dzieje.Mala kopala wczoraj i dzis tez kopie moze nie tak mocno ale kopie ;-)
Moglaby mnie dal pocieszenia pokopac bardziej .

Z moim M jest oki nadal stara sie i nie pije wczoraj byl trzezwiutki i mam nadzieje ze tak zostanie :-D

Postaram sie was poczytac i cos napisac ale jakos nie mysle przez klopoty ktore sie u mnie pojawily ale o nich na ZAMKNIETYM :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MAJECZKO dzis mamy obie wizyty ja czekam na relacje z Twojej wizyty ;-)
EWELA i jak wczorajsze ogladanie mebelkow ???? i jak sie dzis czujesz ???? :-)
NATUSIA ciesze sie ze wypoczelas i ze teraz malujecie mieszkanko Bradzo dobrze cie rozumiem i juz widze ta radosc z nowego mieszkanka ;-)
MAGDZIUNU i co jak pokazalas mezowi swoje walory aby namowic go na MORZE ?????????????? ;-)

MINISIA dzieki za kciuki za mojego M narazie jest oki i po dzisiejszych przezyciach on nie moze juz nic wypic ale o tym na ZAMKNIETYM :-(
3 maj za niego nadal kciuki i DZIEKI :-)

GOSIU i tak kara dla JULCI mala hihih ale wspolczuje porysowanego nowego tv
Ciekawe co moja OLIWIA bedzie kiedys wyprawiala hihi :-)
KAKA i jak dzis samopoczucie u Ciebie ???????????
CZARNA odpocznij sobie dzisiaj :-)

Moj M moze od jutra przez kilka dnie najblizszych moze bedzie pracowal w Rybniku a to jest kolo nas i wtedy bedzie nocowal w domu no i bardzo dobrze bo teraz jest nam tu w domu strasznie potrzebny
I moze jak sie uda to pojdzie ze mna jutro do szkoly rodzenia ale to jeszcze nic pewnego ze ten rybnik od jutra .

hej ja wczoraj się nie odzewałam bo zeszło nam do wieczora, o dziwo zamówilismy wózek - wpłacilismy zaliczke i zaklepalismy kolor, umówiona jestem na odbiór w październiku. Mamy już wanienke i przewijak na wanne od M siostry tylko M musi przerobić mocowanie by pasowalo na nasza naroża wannę, a ja zamówić ceratkr bo chrzesniak pożdzierał ją jak był starszy. Mamy też kilka drobiazgów, ale jak pozbieram się z łóżka to zrobie fote i wkleje.
dorota uważaj na siebie, trzymam kciuki za wizyte, zaraz mykne na zamkniety
majeczko trzymam kciuki za wizyte

witam

ppatqa - kochana Ty to masz kondycje:tak:

gosiakuprewicz - ależ ten czas leci, a umiarkowany stres to chyba normalne w takich sytuacjach:tak:

magdziunia - ja bardzo chciałam jechać w tym roku na urlop w góry - Zakopane, ale po jednodniowym wyjeździe w mniejsze górki stwierdziłam, że to nie jest dobry pomysł bo kondycja nie ta i bardzo bardzo się sieszę, ze pojechaliśmy nad morze bo tam odpoczęłam:tak: Trzymam kciuki aby udało Ci się męża przekonać do wyjazdu nadmorze:tak:

Czarna - no jestes niemożliwa:tak::-) alez masz tempo dobrze ze urlop juz niedługo to odpoczniesz:tak::-)

zawadka ja też byłam na jeden dzien e górach, ale nie chodzilam daleko, strach sie wypuszczać w góry, więc byliśmy nad morzem i wysiedziałam długo, bo bardziej lubie czynny wypoczynek

Hej ;-)ja dziś sobie niepospałam bo jak zwyke betoniarka od rana chodzi :wściekła/y:bo budują dom na przeciwko. co do mieszkanka i mebelków to juz mam ogólną koncepcje zobaczymy jak to wyjdzie w praniu:tak:kurde wszystko jest takie drogie:szok:
A dzis jak sie obudziłam połozyłam ręke na brzusiu i moja dzidzia sie przesuneła i wypieła tak mocno tuz pod moją ręką ale to było niesamowite i ją głaskałam moje szczescie kochane:-)
miłego dnia papa

Witam z ranka!!
Goska i jak prezent znaleźiony? może coś podpowiesz bo ja poszukuje dla mojego M bo ma 19 sierpnia urodzinki i nic nie widze:-(
Malutka Wam nawywijała:shocked2: i to ładnie ale dziadki jak to dziadki pewnie wszystko wybacza za jeden usmiech?
No wyjazd juz tuz tuz :tak:
Dorotko trzymam trzymam zaraz mykam na zamkniety.I uważaj na siebie i Oliwke.
Czarna Ty jak tak dalej pójdzie to na poród nie bedziesz miala czasu:-D:-Dno i przegapisz pierwsze oznaki:-)(żarcik)
Mamuski co maja dzis wizyty czekamy na wiesci zaraz po powrocie;-)
Moja dzidzia znow ostatnio ma lenia ale co jakis czas mnie puknie i musze przyznac że nabała siły, ciekawe ile waży i czy sie obróciła:confused:

reklama
hej ja wczoraj się nie odzewałam bo zeszło nam do wieczora, o dziwo zamówilismy wózek - wpłacilismy zaliczke i zaklepalismy kolor, umówiona jestem na odbiór w październiku. Mamy już wanienke i przewijak na wanne od M siostry tylko M musi przerobić mocowanie by pasowalo na nasza naroża wannę, a ja zamówić ceratkr bo chrzesniak pożdzierał ją jak był starszy. Mamy też kilka drobiazgów, ale jak pozbieram się z łóżka to zrobie fote i wkleje.
dorota uważaj na siebie, trzymam kciuki za wizyte, zaraz mykne na zamkniety
majeczko trzymam kciuki za wizyte

no no ładnie wypraweczka jest kompletowana. Ja juz niedługo bede sie widziałą z sis i bede wiedziec co dostane a co musze kupic i juz sie nie moge doczekac:-p

Dorotka bardzo dziwne te twoje bóle i twardnienia. Mi sie wydaje ze moze to przez aktywnosc poprostu sobie nadwyrezyłaś lub cos w tym stylu. Bo to co czytam to przewaznie jestes w domku duzo odpoczywasz czesto sie kładziesz itp. A wczoraj jednak cały dzien po za domkiem. No nie wiem tak mi sie wydaje ale popytaj lepiej lekarza:tak: i daj nam tu znać;-)

Gosiak... Minisia mój tez jest sierpniowy i tez nie wiem co mu kupic:eek::eek::eek:

Ewela ja jak zawsze cos przemeblowuje lub remontuje przewaznie najpier staram sie to przelac na papier (czyt rysunki plany) i wtedy to wszytko takie ładniutkie. Tylko zawsze wyskocza jakies niespodzianki i cos nie gra. Teraz tez czekam na koniec aby zobaczyc czy wszytko bedzie takei jak planuje:-p

Minisia mój smerf tez czasami cały czas fariuje i sie zastanawiam kiedy on śpi a czasami bywaja dni ze musze go zachecic aby dał znak o sobie:-D

Ja wlasnie odpoczywam przy sniadanku. Próbuje sie skontaktowac z tym gosciem od łózka bo dzis mija mu termi n dostawy a jego tel nieosiagalny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry