dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA ja tez wczoraj podejzewalam ze to moze byc ze zmeczenia bo fakt ja nie przyzwyczajona do calego dnia w ruchu
Czasem mam tylko takie dni bardziej ruchliwe a zazwyczaj to bardzo sie oszczedzam i wczoraj czulam sie oki i to nawet bardzo oki tylko jak wrocilam do domu to zaczelo bolec dzis nie boli na szczescie i KSIEZNICZKA sie rusza
A w nocy sie dzis nie ruszala bo moze byla zmeczona tak jak ja
Ale zapytam gina.
Ja mialam niby na ush na 11 ale tam jest tak ze on od 11 do 15 robi usg i kolejnosc jest jak sie przyjdzie wiec ja bede dzis troche spozniona

Lece juz do pozniej napisze zaraz jak wroce

Czasem mam tylko takie dni bardziej ruchliwe a zazwyczaj to bardzo sie oszczedzam i wczoraj czulam sie oki i to nawet bardzo oki tylko jak wrocilam do domu to zaczelo bolec dzis nie boli na szczescie i KSIEZNICZKA sie rusza

A w nocy sie dzis nie ruszala bo moze byla zmeczona tak jak ja

Ale zapytam gina.
Ja mialam niby na ush na 11 ale tam jest tak ze on od 11 do 15 robi usg i kolejnosc jest jak sie przyjdzie wiec ja bede dzis troche spozniona

Lece juz do pozniej napisze zaraz jak wroce
ciekawe jak bede sie czuła w takim klorze, a w salonie wymysliłam sobie bezowy łupek kamienny z piaskowca na jedną sciane tylko niewiem jaki kolor pozostałych scian, czy zostawic białe czy cos wykabinowac
I niezakłada z góry ze do konca dnia bedzie juz źle bo sobie wywołasz wilka z lasu;-)