reklama

Październik 2008

ja juz po zakupach. Złapał nas deszcz wiec do miasta nie doszłam:wściekła/y: wlaśnie wszamałam jakąś sałatke zagryzajac grahamką i jestem taka śpiaca ze usne na siedzaco, ale niestety nie mogę:-(

reklama
Czarna odpoczywaj i to dużo.
Ja wiem, że w Tobie tyle energii - jak organizm potrzebuję snu, to choćby na godzinkę, ale się połóż.
Po co się męczyć.

PPATQA to milej wizyty u tesciowej :tak:
CZARNA nalezy ci sie odpoczynek :tak:

Ja tylko chodze z kata w kat i nie wiem co mam ze soba zrobic :no:
Mama placze i nie wiem co mam jej powiedziec Kilka zdan powiedzialam do niej ale to jest jak rozmawiac z gluchym bo ona wogole nie reaguje :no:

Rozmawialam z M przez telefon pol godziny i jest oki NIe klocimy sie i kochamy sie nadal hihi a przedewszystkim M jest TRZEZWY :-D
Mam nadzieje ze juz tak pozostanie .Jutro rano dowiem sie czy M przyjedzie jutro do domu czy dopiero w sobote popludniu :-(:-(:-(.

Dorotko cieszę się, że mąż Twój radzi sobie dzielnie.
Oby tak dalej.

U mnie po staremu - maluszek kopie sobie i fajnie jest, choć czasem po żeberkach dostaję albo w pęcherz.
Co do wyjazdu nad morze, to jeszcze myślimy.
Może pojedziemy na parę dni - dobre i to.
Pocykamy parę fotek, pospacerujemy i będzie dobrze.

Czarna no i dobrze. Odpoczywaj sobie.

I ja zaraz swoja gromadke zagnam do kąpieli bo lubie wieczorek miec dla siebie mój M zaraz wraca z jazdy a widziałam sie z nim pół godziny wiec nie pogadalismy sobie, a jak maludy wymaszeruja do siebie to spokojnie sobie razem pogruchamy:-D
Czarna ODPOCZYWAJ!!!!!
Dorotka dobrze że twój M sie trzyma oby tak dalej!!!

reklama
MADZIU dokladnie dobre i kilka dni :-)

MINISIA I MADZIA ja tez sie ciesze ze M sie trzyma Teraz jakies kilka minut temu poszedl sie drzemnac ale przed snem pozniej mam znim jeszcze pogadac wiec zobaczymy jaki bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry