reklama

Październik 2008

reklama
Ufff!!!! 2 walizki spakowane :-):-):-) Zostaly rzeczy, w ktorych chodzimy, kosmetyki i Julki zabawki (takze jeszcze jedna walizka lub wiecej:-D) I tak wiem, ze jeszcze raz sie "przepakuje", bo jedna nie moze wazyc wiecej jak 23kg... Zawsze tak samo :-D Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z wniesieniem na poklad nosidelka dla nienarodzonego Maluszka (to, ktore bylo dolaczone do wozka). Nie moge go zmiescic do zadnej walizki, a i w najwiekszy rozmiar pudelka na paczke sie nie miesci (omg:eek:). Rety, juz mi adrenalina skoczyla :-D

Ostatnia edycja:
Ewela ciemne tzn jakie???? mahon, wisnia, dąb?????
Bo moim zdaniem lekki berz lub kawa z mlekiem. Ewentualnie jak pokój duży to mozesz jedna sciane zaszalec i zrobic ciemna:-p

gosiak... podziwiam ja takie rzeczy napewno na ostatnia chwile bym zostawiłą

GOSIU fajnie ze pomalu szykujesz sie do wyjazdu :-D
EWELA dziewczyny ci radza fajne kolory ja sie tylko dolanczam

Mnie zas cos brzuch boli podobnie jak wczoraj wieczorem ale o wiele mniej :confused:
Spina mi sie ten brzuch nie jest ja kamien ale czuje ze jest napiety :no: i troche zaczynam pierdziec i nie wiem czy to od wzdec czy od czegos innego.Nospe juz wzielam jak mnie sie tak robi to wole ja wziasc :tak:
Moj M sie drzemnal a teraz poszedl grac w siate bo na hotelu wlasnie namawiali go na picie.Bo obok w pokoju mojego M ukraincy pija piwo i wodke a moj M poszedl grac w siatke i jest trzezwiutki I slyszalam jak rozmawial z polakami wlasnie ze ida grac hihi KOCHANY MAZ JAK CHCE TO POTRAFi :-D

Dorotko a może zjadłaś coś wzdymającego i dlatego gazy uchodzą.
Poleż sobie i może herbatki jakiejś zrób.
A co do męża Twojego, to podziwiam i niech tak trzyma nadal.

Ja już zjadłam połowę arbuza i mam ochotę na jeszcze ... noc się zbliża i pora spania a ja będę do wc tylko biegać.
Nie potrafię się opanować ... dobrze, że to owoc przepyszny.

Ostatnia edycja:
Ewela, trudno mi cokolwiek zaproponowac. To zalezy od Twego gustu, skoro wolisz ciemne, to dobra propozycje rzucila Czarna, zeby jedna sciana byla w ciemniejszym kolorze lub podloga, jakich wiekszy akcent, bo wtedy sie nie bedzie "gryzlo". A tzw. "bezpieczne" kolory to bez i jego odcienie. Ja bym Ci zaproponowala styl kolonialny, tak mi sie od razu nasunelo... Poszukaj sobie w necie propozycji, a napewno Cie na co natchnie :tak: Powodzenia :)

Gosia ma racje zależy kto co lubi...mogłaby pewnie być też taka czerwieć jak cegły starych domów... Moze warto wziaść wzronik kolorów i popatrzec??

Właśnie zjadłam "zelazną" kolacyjkę - pomidorka, kawałek papryczki, ciemny chlebek, serek (mało zelazny ale lubię ) i kakao;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry