magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna poczekam na dostęp do zamkniętego wątku i ... będę miała co oglądać wtedy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fajnie przynajmniej nie siedziesz i nie tesknisz tylko za M ;-)

boziu nie wiem dlaczego tyle to trwa:-Czarna poczekam na dostęp do zamkniętego wątku i ... będę miała co oglądać wtedy.
kolejna mróweczka. tylko uwazaj na siebie i jak czujesz zmeczenie to odpoczywaj. niebede ci zabraniac bo wiem ze i tak to nic nie daWitajcie mamuśki!
Ja dopiero wstałam bo położyłam się dość późno a byłam tak zmęczona że twardo spałam.
dorota123456789 masz rację zmęczona ale szczęśliwa
Mamy pomalowany już salon i pokiok dla Bartusia. Teraz to już tylko z góórki. Ale do soboty musimy popakować wszystkie rzeczy do pudeł bo w sobotę się przenosimy. Będzie więc trochę roboty a mój M każe mi siedzieć i nic nie robić i ciągle powtarza że robię wszystko ponad siły i on sam zrobi ale widzę że i on jest mocno wymęczony więc ile mogę.
A dziś lub jutro czeka mnie jeszcze robienie ogórków do słoików bo dostałam z działki od teściów.

a potem oczywiscie fotki

czekam az mała pojdzie spac i kimne sie z nia