reklama

Październik 2008

reklama
A ja niedawno wróciłam z naszego nowego mieszkania bo malujemy jeszcze tam przed przeprowadzką. I jestem tak wykończona że nie mam siły nawet pisać. Poczytam tylko trochę o czym skrobałyście dziś i idę spać!

Ewela u nas była oczywiście bryczka i obstawa konikow, może uda mi się wkleić zdjęcie na odpowiednim wątku
dorotko oby M trzymał tak dalej

U mnie kakao jest rano i wieczorem. Ja jestem na nogach od 4.30, M rano jechał z towarem do Niemiec, więc jestem dzisiaj sama. Chce skoczyc na targ p jagody, maliny i czereśnie jak będą oraz po muszelki chodza za mna od wczoraj, więc czekam do 9.

Witam sie w czwartek :-D
MADZIU fajnie bedzie jak bedziesz miala juz dostep do zamknietych watkow i tez jestem ciakawa dlaczego to tak dlugo trwa ?:szok::szok::szok:
NATUSIA zmeczona ale pewnie szczesliwa nowym mieszkankiem :tak:
CZARNA fajne te twoje dzieciaczki ;-)
GOSIU ja juz to widze jak bedzie romantycznie i przyjemnie jak zobaczycie sie z M :tak::tak::tak:
EWELA widze ze przygotowania do mieszkania i wesela pelna para:tak: Fajnie przynajmniej nie siedziesz i nie tesknisz tylko za M ;-)

Ja zasnelam wczoraj przed 22 dzis z brzuchem juz lepiej i sama nie wiem dlaczego juz 2 wieczor pod rzad mnie tak pobolewa ten brzuch :no:
M zadzwonil do mnie wczoraj jak skonczyl grac w siate Zadyszany i szczesliwy ze nie pil z ukraincami tylko wykorzystal ten czas normalnie i lepiej.Wiec kolejny minal wczoraj dzien TRZEZWOSCI MOJEGO MEZA :-D:-D:-D
Ja jestem troche zla bo M jednak przyjedzie dopiero w sobote a taka mialam nadzieje .A dzis M idzie na AA tam w ustroniu
Dobra ide na sniadanie

Diendoberek Mamuśki.

Ja wczoraj zasnełam w połowie filmu ehmmm:zawstydzona/y:
PPataqa jakie Ty muszelki chcesz kupowac??

Ja bym chciała naciagnąć M na małą podróż w nieznane ale on chyba nie lubi takich eskapad;-) Czas zrobić śniadanko.

Hej witam z rana:tak:u nas jest szaro i pochmurno wiec juz chce mi się spać:-(ja chce słońca:-)u nas ta pogoda do d.... zbiore sie chyba i przejade do miasta, zeby nieoszaleć:blink:popzdrawiam i miłego dnia

KAKA a gdzie to chcesz M porwac ??????????:tak:
EWELA nie dajs sie pogodzie ;-)U mnie sloneczko od rana ale ostatnie kilka dnie u nas byly szare wiec jak teraz sloneczko to sie ciesze :-D

Ja juz po sniadaniu Zjadlam jajecznice a na deser EKLERKA i nadal jestem glodna ihihih:-D

Witajcie mamuśki!
Ja dopiero wstałam bo położyłam się dość późno a byłam tak zmęczona że twardo spałam.
dorota123456789 masz rację zmęczona ale szczęśliwa:tak:
Mamy pomalowany już salon i pokiok dla Bartusia. Teraz to już tylko z góórki. Ale do soboty musimy popakować wszystkie rzeczy do pudeł bo w sobotę się przenosimy. Będzie więc trochę roboty a mój M każe mi siedzieć i nic nie robić i ciągle powtarza że robię wszystko ponad siły i on sam zrobi ale widzę że i on jest mocno wymęczony więc ile mogę.
A dziś lub jutro czeka mnie jeszcze robienie ogórków do słoików bo dostałam z działki od teściów.

Czarna poczekam na dostęp do zamkniętego wątku i ... będę miała co oglądać wtedy.
boziu nie wiem dlaczego tyle to trwa:-(:-(:-(
Witajcie mamuśki!
Ja dopiero wstałam bo położyłam się dość późno a byłam tak zmęczona że twardo spałam.
dorota123456789 masz rację zmęczona ale szczęśliwa:tak:
Mamy pomalowany już salon i pokiok dla Bartusia. Teraz to już tylko z góórki. Ale do soboty musimy popakować wszystkie rzeczy do pudeł bo w sobotę się przenosimy. Będzie więc trochę roboty a mój M każe mi siedzieć i nic nie robić i ciągle powtarza że robię wszystko ponad siły i on sam zrobi ale widzę że i on jest mocno wymęczony więc ile mogę.
A dziś lub jutro czeka mnie jeszcze robienie ogórków do słoików bo dostałam z działki od teściów.
kolejna mróweczka. tylko uwazaj na siebie i jak czujesz zmeczenie to odpoczywaj. niebede ci zabraniac bo wiem ze i tak to nic nie da:-D:-D a potem oczywiscie fotki

Ja juz wrociłam z laoratorium i juz mam wyniki (to na in nym watku) zjadłam sniadanko i nadal mnie odrzuca po glukozie:szok::szok::szok: czekam az mała pojdzie spac i kimne sie z nia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Normalnie po 3 dniach harówy jestem padnięta. Zrobiłam dżemy i soki z porzeczek i czereśni. Czekam na wiśnie i śliwki. Zostaną mi jeszcze ogórki i papryka i coś z jabłek na jesień.

Kto by pomyślał, że ja - wojująca feministka będę robić przetwory na zimę:-p:-p:-p
No, ale wolę malcowi dawać później swoje, niż kupne z tą całą chemią w środku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry