reklama

Październik 2008

NATUSIA moj M jak jest przy mnie to tez nic nie pozwal mi robic :-) ale ja to strasznie doceniam ze tam uwaza na mnie ale on zawsze taki byl ze ja niewiele musialam robic a teraz to juz nic heheh.

CZARNA nie do wiary ze ty teraz chcesz sie polozyc ;-)

reklama
czarna79 oczywiście fotki będą jak tylko się urządzimy.
A co do przemęczania się to M nie pozwala mi nic robić każe tylko siedzieć i patrzeć i to jeszcze z balkonu żebym nie wdychała farb. :tak:
Ale zawsze znajdę jakąś robotę dla siebie bo nie potrafię usiedzieć
dorota123456789 u nas jest podobnie. M robi sam i po pracy idzie jeszcze i maluje no nocy i widzę że mu ciężko ale on o tym nie mówi bo twierdzi że dla mnie zrobi wszystko i nigdy nie patrzy na sibie tylko żeby mi było dobrze. On jest taki kochany!!
Ja oczywiście staram się też dla niego.

Ostatnia edycja:
HTML:
Cytat: 	 	 		 			 				 					Napisał magdziunia 					[IMG]https://www.babyboom.pl/forum/images/bb1/buttons/viewpost.gif[/IMG] 				 				Czarna poczekam na dostęp do zamkniętego wątku i ... będę miała co oglądać wtedy. 			 		 	 	  boziu nie wiem dlaczego tyle to trwa:-(:-(:-(
a ja nie rozumiem, co znaczy ten wątek zamknięty i co zrobić, żeby mieć tam dostęp:confused::confused::confused:

Dzieńdoberek kochane:-)

natusiaMa - czyli juz końcóweczka? zostało tylko mebelki wstawic?

ppatqa - co to sa te muszelki?

wczoraj porobiłam troszkę soków z agrestoporzeczki i kilka słoików ogórków. Brakuje mi wiśni, porzeczek czerwonych i czarnych buuu musze cos pokombinowac bo zapasy będą b. słabe:-( a ja lubię mieć pełne regały:tak:

zawadka bardzo lubię dżemiki agrestowe, ale w tym roku nie będę miała:-( Zazdroaszczę Ci , że zrobiłas już ogórki. Ja muszę kogoś wysłać na rynek, żeby mi kupił kiszeniaków i zrobię kilka słoików ogórków kiszonych. Muszę tylko pójść na spacer i zerwać kilka liści dębu (wrzucam po jednym do słoika):tak:

reklama
Ciril - ja z agrestu i wszelkich porzeczek głównie soki robie a w tym roku miałam faze dżemów z wiśni i kilka udało mi się zrobić. Ogórków mam dopiero 10 słoików. Witaj w klubie matek polek robicyh zapasy. Jeszcze musy z papierówek dla małej chce zrobić:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry