reklama

Październik 2008

reklama
Boziu ale tu dzisiaj aktywnie i milutko:-p
Ja idu sie umyć.
Normalnie moja Laurunia zakochana jest w swoim pokoiku. Wyciaga sobie z szyflady z pod łóżka zabawki siada na łózku i sie bawi:-pjakie to słodkie

Z pewnością Czarna - takie masz grzeczne dzieci.
A jaka radość w ich oczach.
Miłej kąpieli ... ja też zaraz zmykam się umyć.
Jeszcze jakiś filmik dla relaksu i .... chrap, chrap.
A rano na zakupki z koleżanką - idziemy łóżeczka oglądać i może jakieś ciuszki wpadną w łapki.

To tylko moja Julka taki zboj, ze tv niszczy :-D Ale czesciej bywa grzeczna :-D I taka Przylepka, ze przytuli, da buziaka :))))
Madzia milych zakupow jutro!!!! A kakao u nas co rano obowiazkowe :-D
PS. Rozmawialam teraz z M. Moje Slonce wychodzi juz z siebie, tak na nas czeka :)))) Obiecal mi masazyk ;) UUUUUUUU :)))) A Juli czekolade :))))))))))))) Alez sie cisze!!!! I po cichu przeczuwam, ze wezmie wolne, jak przylecimy....

Ostatnia edycja:
To tylko moja Julka taki zboj, ze tv niszczy :-D Ale czesciej bywa grzeczna :-D I taka Przylepka, ze przytuli, da buziaka :))))
Madzia milych zakupow jutro!!!! A kakao u nas co rano obowiazkowe :-D
PS. Rozmawialam teraz z M. Moje Slonce wychodzi juz z siebie, tak na nas czeka :)))) Obiecal mi masazyk ;) UUUUUUUU :)))) A Juli czekolade :))))))))))))) Alez sie cisze!!!! I po cichu przeczuwam, ze wezmie wolne, jak przylecimy....

E tam zbój od razu .... małe dziecko nie rozumie.
Ja pamiętam, że rodzicom porysowałam kredkami świecowymi po pięknym obrazie.
Jejku co się działo wtedy.

Gosiu ależ będzie słodko i romantycznie.
To faktycznie - niech te dni szybciutko zlecą, abyście mogli być razem.

Magdziunia ja wlasnie tez szukam czegos w TV ewentualnie czeka mnie seans w kompie. A moje dzieci wcale nie sa grzeczne tylko tak wygladaja:-D:-D

Gosiak moja Laura to anielski diabełek. Kofana niby grzeczna a jak tylko cos w łapki wpadnie to zaraz rysuje gdzie najblizej. Sofy ściany TV jak leci:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlatego mam malowanie:-D:-D A Niki nie wiele myślac poszła w jej ślady chyba mi sie dziecko cofneło z rozwojem:szok::szok::eek::eek:

A obietnice M słodkie ciekawe co tak naprawde planuje:-p:-p:-p

Magdziunia ja wlasnie tez szukam czegos w TV ewentualnie czeka mnie seans w kompie. A moje dzieci wcale nie sa grzeczne tylko tak wygladaja:-D:-D
Wczoraj oglądałam Tańczącego z wilkami i płakałam.

Madzia, to dziwne, ze nie masz dostepu do zamknietych...
Gosiu czekam cierpliwie - jakieś problemy były.
I nie mam o to pretensji, bo rozumiem, że nie tylko człowiek forum żyje.
Zapewne niedługo będę miała dostęp.

Zmyakam spać już.

Ostatnia edycja:
reklama
Fajne macie te pociechy hihih juz sie niemoge doczekać swojej:tak:ja byłam straszna rozrabiara i M tez ciekawe co z tego wyjdzie, moja mama juz na samą mysl się żegna :tak:
dzięki za propozycje co do mieszkania:tak:kawa z mlekiem to dobry pomysł a tak myslałam o akcentach w koloze czekolady bo bedą pólki z płyty gipsowo kartonowej i one mogą byc własnie ciemne:tak:
Zycze miłych snów Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry